Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
4.1.13 22:03

Nějaká ta čínská směs do bramboráků by mohla být super :dance:, dlouho jsme nic takového neměli, to by mohla i nejmenší jen bych jí trošku sólo uvařila brambor nebo rýže místo bramboráku a může být celá rodinka spokojená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 22:03

@Verca1989 teda to musí být žrádlo :jazyk: sice mě po tom bude blbě, ale určo vyzkouším ;)

@IvkaH tak udělej guláš, já vždycky když nevím tak vařím guláš :lol: s opečeným bramborovým knedlíkem to je žrádlo :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
5578
4.1.13 22:06
@Verca1989 píše:
@IvkaH a k večeři chci udělat obrácené řízky, jakékoliv maso, my děláme nejradši z kuřecích prsou nebo vepřové kotlety, nakrájet na plátky, osolit, obalit ve strouhance, pak namočit do vajíčka a hned smažit v oleji. Pak dám hotové řízky na plech, zaliju smetanou a ještě tak 20 minut peču, pak se krásně rozpadají ale dají se sníst i bez toho, když nemáš ráda smetanu, jen je potřeba je naklepat :)

Smetanu ke šlehání? Vypadá to lákavě, musím zkusit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.1.13 22:07
@K.Black píše:
@Verca1989 teda to musí být žrádlo :jazyk: sice mě po tom bude blbě, ale určo vyzkouším ;)@IvkaH tak udělej guláš, já vždycky když nevím tak vařím guláš :lol: s opečeným bramborovým knedlíkem to je žrádlo :jazyk:

nevím nevím, máme teď každý týden gulášovou polévku, že je to moje nejoblíbenější jídlo pár týdnů :oops: se divím, že mě s tím ještě nikdo nevyhodil z domu :mrgreen: tento týden se držím žádný guláš :lol:, ale hned příští týden ho udělám, že dýl to nevydržím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
4.1.13 22:10

Že bychom to špatně pochopili z tohohle tvého příspěvku :roll: :roll: :?: :jazyk:.

@K.Black píše:
@neumisa jak v žákovské tak na internetu je 2.1 :think: ale prý do školy nikdo nešel, že mají ředitelské volno :think:
  • Citovat
  • Upravit
9090
4.1.13 22:10

@slunečnicee se smetanou ke šlehání je to lepší ale i ta na vaření to nezkazí :) jo a dávám tam i trošku vody, mamce se to prý jednou připálilo, když ji tam nedala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.13 22:11

@K.Black já budu dělat obrácený v neděli, já teda nezalívám smetanou, ale naspod dávám plátky cibule, třeba nějakou Hradištanku i s nálevem a až je propeču )produsím) tak posypu strouhaným sýrem.
Můžeš je i pocákat kečupem, v sezoně pod ně sezonní zeleninu, jsou možné na 1000 způsobů a vždy jsou skvělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.1.13 22:12
@berry4 píše:
@K.Black já budu dělat obrácený v neděli, já teda nezalívám smetanou, ale naspod dávám plátky cibule, třeba nějakou Hradištanku i s nálevem a až je propeču )produsím) tak posypu strouhaným sýrem.
Můžeš je i pocákat kečupem, v sezoně pod ně sezonní zeleninu, jsou možné na 1000 způsobů a vždy jsou skvělé :palec:

To jsem jednou dělala a nejedl mi to, že to chutná, jak lečo a to pánovi nechutná :jazyk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.1.13 22:20

@IvkaH :lol: pán není na zeleninku? No já bych ji doma mohla strkat občas i do buchet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.1.13 22:21

@berry4 mamka ty obrácený řízky v originále taky dělá i s nějakou moravankou nebo alespoň kapií ale to mi chlap nejí :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 22:28

@IvkaH gulášová je dobrá :pankac: :pankac: bude zítra :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.1.13 22:31
@Larr píše: Že bychom to špatně pochopili z tohohle tvého příspěvku :roll: :roll: :?: :jazyk:.

no a je tam někde 2.1 měli jít do školy? není :mrgreen:

@Silence to miluju taky, vždycky mi je blbě, sežeru toho moc a pak mě bere žlučník :lol: :lol:

Příspěvek upraven 04.01.13 v 22:31

• Citovat
  • Upravit
74217
@berry4 píše:
@IvkaH :lol: pán není na zeleninku? No já bych ji doma mohla strkat občas i do buchet :lol:

ano pán je masožravec a hlavně tatínek nejí lečo, takže maminka ho nikdy nevařila a synáček ho taky nemusí :jazyk: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@K.Black píše:
@IvkaH gulášová je dobrá :pankac: :pankac: bude zítra :lol:

můžeš mi poslat dvě porce poštou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 22:35

@IvkaH proč dvě, jsi jedna ne? nebo se láduješ k prasknutí 8o :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky