Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaká ta čínská směs do bramboráků by mohla být super
, dlouho jsme nic takového neměli, to by mohla i nejmenší jen bych jí trošku sólo uvařila brambor nebo rýže místo bramboráku a může být celá rodinka spokojená ![]()
@Verca1989 teda to musí být žrádlo
sice mě po tom bude blbě, ale určo vyzkouším ![]()
@IvkaH tak udělej guláš, já vždycky když nevím tak vařím guláš
s opečeným bramborovým knedlíkem to je žrádlo ![]()
@Verca1989 píše:
@IvkaH a k večeři chci udělat obrácené řízky, jakékoliv maso, my děláme nejradši z kuřecích prsou nebo vepřové kotlety, nakrájet na plátky, osolit, obalit ve strouhance, pak namočit do vajíčka a hned smažit v oleji. Pak dám hotové řízky na plech, zaliju smetanou a ještě tak 20 minut peču, pak se krásně rozpadají ale dají se sníst i bez toho, když nemáš ráda smetanu, jen je potřeba je naklepat
Smetanu ke šlehání? Vypadá to lákavě, musím zkusit.. ![]()
@K.Black píše:
@Verca1989 teda to musí být žrádlosice mě po tom bude blbě, ale určo vyzkouším
@IvkaH tak udělej guláš, já vždycky když nevím tak vařím guláš
s opečeným bramborovým knedlíkem to je žrádlo
nevím nevím, máme teď každý týden gulášovou polévku, že je to moje nejoblíbenější jídlo pár týdnů
se divím, že mě s tím ještě nikdo nevyhodil z domu
tento týden se držím žádný guláš
, ale hned příští týden ho udělám, že dýl to nevydržím ![]()
@slunečnicee se smetanou ke šlehání je to lepší ale i ta na vaření to nezkazí
jo a dávám tam i trošku vody, mamce se to prý jednou připálilo, když ji tam nedala ![]()
@K.Black já budu dělat obrácený v neděli, já teda nezalívám smetanou, ale naspod dávám plátky cibule, třeba nějakou Hradištanku i s nálevem a až je propeču )produsím) tak posypu strouhaným sýrem.
Můžeš je i pocákat kečupem, v sezoně pod ně sezonní zeleninu, jsou možné na 1000 způsobů a vždy jsou skvělé ![]()
@berry4 píše:
@K.Black já budu dělat obrácený v neděli, já teda nezalívám smetanou, ale naspod dávám plátky cibule, třeba nějakou Hradištanku i s nálevem a až je propeču )produsím) tak posypu strouhaným sýrem.
Můžeš je i pocákat kečupem, v sezoně pod ně sezonní zeleninu, jsou možné na 1000 způsobů a vždy jsou skvělé
To jsem jednou dělala a nejedl mi to, že to chutná, jak lečo a to pánovi nechutná
![]()
@IvkaH
pán není na zeleninku? No já bych ji doma mohla strkat občas i do buchet ![]()
@berry4 mamka ty obrácený řízky v originále taky dělá i s nějakou moravankou nebo alespoň kapií ale to mi chlap nejí
![]()
@berry4 píše:
@IvkaHpán není na zeleninku? No já bych ji doma mohla strkat občas i do buchet
ano pán je masožravec a hlavně tatínek nejí lečo, takže maminka ho nikdy nevařila a synáček ho taky nemusí
![]()