Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tonj píše:
@Kicki Jak jsem už psala, obdivuju tě že nejsi ve cvokhausu, tohle bude nefalšované náročné dítě…
já se přidávám a zárovenˇskláním - žiješ s tím a neděláš si z malé chovnou stanici ![]()
Mně na dnešek inspiroval kohosi včerejší příspěvk o děsně náročné koprovce, tak jsem ji poránu střihla i s domácími knedlíky, vrazila do toruby buchtu s pudingem, odpo mi ještě malá na prosbu rodiny pomohla s přípravou mkvového salátu. A zítra vyjíme lednici, dám si voraz. ![]()
@K.Black píše:
A copak jste dneska vařily?
Těstoviny s lososem, smetanou a nivou ![]()
Tak my zbytky ze včera, brkaši a sekačku a kuřecí paličky, ještě včera večer jsem upekla 4 šišky štrůdlu a dneska
ale zase jsem vyprala 2 pračky 2× naložila myčku a provětrala manželovi kartu, vidím to na úspěšný den
zítra tedy vůbec nevím
![]()
@neumisa vy už jste byli v ústavu? mě holka tvrdí že mají volno, ale kluk byl, jdu se kouknout do žákovský, ať se můžu na víkend zhroutit ![]()
@K.Black píše:
vy už jste byli v ústavu? mě holka tvrdí že mají volno, ale kluk byl, jdu se kouknout do žákovský, ať se můžu na víkend zhroutit
v našem ústavu zařezáváme již od včerejška ![]()
Vařím většinou nerada, ale přesto někdy ráda. A jednoznačně jsem ráda za to, že se s chlapem ve vaření střídáme. U nás je to fifty, fifty
.
@neumisa jak v žákovské tak na internetu je 2.1
ale prý do školy nikdo nešel, že mají ředitelské volno ![]()
2.1.? To je blbost… ofiko jsou vánoční prázdniny 2.1. ukončeny a nástup je 3.1. - takové přišly pokyny z ministerstva. A ředitelské volno musí být zapsáno v žákovské i na netu.
Příspěvek upraven 04.01.13 v 20:27
@K.Black zato já vim, puč mi manželovo kartu, potřebuju se taky provětrat a ji vezmu s sebou ![]()
A já dnes ještě umotala holce kulicha, je nadšená.
Do ústavu mi taky chodí - od včera. Pak teda zas až v pondělí ![]()
@Larr HOLKY ZACHOVEJTE PANIKU, škola začala včera - t. j. 3 ho ![]()
@berry4 píše:
@Larr HOLKY ZACHOVEJTE PANIKU, škola začala včera - t. j. 3 ho
náš kluk má reditelsky volno, do školy jdou až v pondělí ![]()
Má to v žákovský a je to na netu
.
@ivana-domca píše:
náš kluk má reditelsky volno, do školy jdou až v pondělí
@doriang Tak dýňová bude u nás zítra, mňam. Dnes jsme měli kuřecí stejky, bramboror vařený