Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
tonj
4.1.13 19:50

@doriang Tak dýňová bude u nás zítra, mňam. Dnes jsme měli kuřecí stejky, bramboror vařený :)

• Citovat
  • Upravit
29577
4.1.13 20:10
@tonj píše:
@Kicki Jak jsem už psala, obdivuju tě že nejsi ve cvokhausu, tohle bude nefalšované náročné dítě…

já se přidávám a zárovenˇskláním - žiješ s tím a neděláš si z malé chovnou stanici :potlesk:
Mně na dnešek inspiroval kohosi včerejší příspěvk o děsně náročné koprovce, tak jsem ji poránu střihla i s domácími knedlíky, vrazila do toruby buchtu s pudingem, odpo mi ještě malá na prosbu rodiny pomohla s přípravou mkvového salátu. A zítra vyjíme lednici, dám si voraz. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.1.13 20:13
@K.Black píše:
A copak jste dneska vařily? :mrgreen:

Těstoviny s lososem, smetanou a nivou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 20:20

Tak my zbytky ze včera, brkaši a sekačku a kuřecí paličky, ještě včera večer jsem upekla 4 šišky štrůdlu a dneska 8o 8o 8o ale zase jsem vyprala 2 pračky 2× naložila myčku a provětrala manželovi kartu, vidím to na úspěšný den :mrgreen: zítra tedy vůbec nevím :think: :zed:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.1.13 20:22

@neumisa vy už jste byli v ústavu? mě holka tvrdí že mají volno, ale kluk byl, jdu se kouknout do žákovský, ať se můžu na víkend zhroutit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26251
4.1.13 20:23
@K.Black píše:
vy už jste byli v ústavu? mě holka tvrdí že mají volno, ale kluk byl, jdu se kouknout do žákovský, ať se můžu na víkend zhroutit :mrgreen:

v našem ústavu zařezáváme již od včerejška :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
4.1.13 20:24

Vařím většinou nerada, ale přesto někdy ráda. A jednoznačně jsem ráda za to, že se s chlapem ve vaření střídáme. U nás je to fifty, fifty 8o :mrgreen: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.1.13 20:25

@neumisa jak v žákovské tak na internetu je 2.1 :think: ale prý do školy nikdo nešel, že mají ředitelské volno :think:

• Citovat
  • Upravit
26251
4.1.13 20:27

@K.Black

2.1.? To je blbost… ofiko jsou vánoční prázdniny 2.1. ukončeny a nástup je 3.1. - takové přišly pokyny z ministerstva. A ředitelské volno musí být zapsáno v žákovské i na netu.

Příspěvek upraven 04.01.13 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@K.Black zato já vim, puč mi manželovo kartu, potřebuju se taky provětrat a ji vezmu s sebou ;)
A já dnes ještě umotala holce kulicha, je nadšená.
Do ústavu mi taky chodí - od včera. Pak teda zas až v pondělí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr

Jako, že první den školy - 2. 1 :?:. Naši byli první den ve škole - 3. 1 :roll: :roll:.

@K.Black píše:
@neumisa jak v žákovské tak na internetu je 2.1 :think: ale prý do školy nikdo nešel, že mají ředitelské volno :think:
  • Citovat
  • Upravit
29577
4.1.13 20:35

@Larr HOLKY ZACHOVEJTE PANIKU, škola začala včera - t. j. 3 ho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.13 20:39
@berry4 píše:
@Larr HOLKY ZACHOVEJTE PANIKU, škola začala včera - t. j. 3 ho ;)

náš kluk má reditelsky volno, do školy jdou až v pondělí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
4.1.13 20:41

U mě nejde o paniku, ani o poruchu duševní rovnováhy :roll:.
Ode mě to byl jen příspěvek, který měl uvést na pravou míru fámy o prvním školním dnu po vánocích :mrgreen:.

@berry4 píše:
@Larr HOLKY ZACHOVEJTE PANIKU, škola začala včera - t. j. 3 ho ;)
  • Citovat
  • Upravit
Larr
4.1.13 20:42

Má to v žákovský a je to na netu :roll: 8o :lol:.

@ivana-domca píše:
náš kluk má reditelsky volno, do školy jdou až v pondělí :dance:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria