Měla by žena vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
4.1.13 22:35

@IvkaH ale Hradištanka NENÍ lečo - JE TO PIKANTNĚ NALOŽENÁ ZELENINA. Nebo Moravanka. To tomu dá švih. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
4.1.13 22:36
@Elilen píše:
Tak nechováním tohodle ale nedocílím. Když chovat nebudu, bude řvát tak, že se zajíká a nemůže se nadechnout. A chováním spokojená je. Žvatlá, víská radostí. Na zemi jen řve a řve. A během řvaní pochybuju, že by měla náladu učit se přetáčet. Když neřve, tak se přetočit snaží, jenže způsobem, že se strašně prohne v zádech. A i když jí přetáčím zatlačením na nohu už dva měsíce, tak to tak stejně neudělá. Takže jí buď nechám řvát na zemi, kde se motoricky stejně vyvíjet nebude a já budu z pláče šílet, nebo jí budu chovat, kde se bude spokojená a vysmátá. :nevim: Pro mě je lepší ta druhá možnost.

Ellien, prohýbání v zádech (a navíc takhle pozdě) je průser! To znamená atrofované zádové svaly a tím pádem se miminko nemůže dál vyvíjet.

Nechci tě strašit, ale běž k doktorce, běž to řešit, objednej se k dětské neuroložce, s tímhle se chodí na Vojtovku, moje Anička tohle udělala ve třech měsících u neuroložky a ta mě posílala cvičit, že tohle je špatně. Jenže u nás to bylo proto, že jsem ji do 3 měsíců nenutila na břicho, protože nechtěla, po téhle intervenci jsem s ní začala makat a jela dopředu jak fretka. Pokud ten řev není skutečně řešitelný, může to být neurologický problém + ten pomalý vývoj, to souvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
4.1.13 22:36

A chlap měl v lednici ze včerejška nalozenou směs, včera jsem mu ji hodila na pánev a podusila, dneska už si ji dusi sám a má to jenom s chlebem, zapomněla jsem koupit rýži :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.1.13 22:37
@K.Black píše:
@IvkaH proč dvě, jsi jedna ne? nebo se láduješ k prasknutí 8o :mrgreen: :mrgreen:

jednu já jednu Gargamel přece nebude hlady :mrgreen:
Běžně jím jen já, ale jak jde o gulášovku, tak se neznám :oops: :mrgreen: a musí k ní být dva rohlíky :pankac: :mrgreen: ale to už zas nejím nic jiného :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
4.1.13 22:38
@Silence píše:
Nevím, jestli to tu padlo, ale já miluju maso (vepřový) zapečené s bramborama, smetanou a cibulí, jenom sůl a pepř do toho… :*

To zní dobře, jak to prosím tě děláš? Jakože ty brambory nejdřív vaříš, nebo to dáváš rovnou všechno do trouby? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 22:41

@IvkaH pošlu tři porce, kdyby nebyli rohlíky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
4.1.13 22:43
@K.Black píše:
@IvkaH pošlu tři porce, kdyby nebyli rohlíky :mrgreen:
:lol: Ty si zlatá paní :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.1.13 22:45

@Kubula.K taky ty zapečené brambory dělám, já osobně tak, že oloupu syrové brambory, nakrájím na plátky asi 2 cm silné, maso taky na plátky, osolím, opepřím a zprudka opeču. Pak vyložím zapékací mísu alobalem, na dno naskládám vrstvu brambor, osolím, pak dám opečené maso, zasypu cibulí a opět zaskládám bramborama, osolím, někdy i posypu sladkou paprikou. Zaliju smetanou, zabalím celé tím alobalem a dám péct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 22:50

@Verca1989 a @Silence tak díky no :zed: jdu vymetat co sežrat :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
4.1.13 22:57

@Silence no jen linecký, ale nepomohlo, asi si dám kousek klobásky ta mě vždycky vytrhne z toho nejhoršího utrpení :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7006
4.1.13 23:08

Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
4.1.13 23:10

@Silence jsi rozmlsaná :roll: :mrgreen: já teda došla k ledničce a nechci ji, cítím že mě neuspokojí, asi půjdu spát :lol:

• Citovat
  • Upravit
1521
5.1.13 09:45

Jééé, dneska se mi tu moooc líbí, tolik tipů na to co UVAŘIT :mrgreen: budu zkoušet obrácené řízky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
5.1.13 09:57

@smutnalucy Supr nápad, zrovna jsem si říkala, co s tím telecím spáchám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
5.1.13 09:59

Já jdu na tu gulášovku ať má paní @IvkaH hezký den :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat