Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
AchjoTak ráda bych si o tom popovídala s mámou nebo s přítelem ale nechci je vystrašit. Snad to nebude nic vážného, možná pár dní počkám jestli sama nezmizí. Nebolí to, tak snad to nebude nic vážného.
nečekej žádných pár dní, a zítra k lékaři
@Anonymní píše:
AchjoTak ráda bych si o tom popovídala s mámou nebo s přítelem ale nechci je vystrašit. Snad to nebude nic vážného, možná pár dní počkám jestli sama nezmizí. Nebolí to, tak snad to nebude nic vážného.
Na nic nečekej a koukej jít pro žádanku a objednej se na sono…
Věř, že vím, o čem mluvím…
A držím palce, ať to nic není
@Anonymní píše:
Dobrý den, můžete mi poradit?
Dnes ve sprše jsem přejela po hrbolku na prsu, hned jsem začala zjišťovat co to je a nahmatala jsem si bouličku velikosti ženského nehtu na palci. Nemáte někdo zkušenosti? Nevím kam s tím mám jít a co mě čeká. Jé mi 23.
nejsi těhotná či kojící? Pokud ne, radši zajdi na gyndu, nejspíš tě odešlou na ultrazvuk
Na mamografii jsi ještě moc mladá, ten ultrazvuk bude první volba ![]()
Jinak co znám mladé ženy, které měly pozitivní nález, bhužel všechny braly dlouhodobě HA
Může to být náhoda, nemusí ![]()
@Anonymní píše:
@pe-terka Nejsem ani jedno.Antikoncepci beru tak od 14let.
upaluj na to vyšetření co nejdřív! Pro jistotu ![]()
@Anonymní píše:
@pe-terka Nejsem ani jedno.Antikoncepci beru tak od 14let.
Tak jdu právě od svého gynekologa, podle jeho názoru jde o nádor. Zítra mamologická poradna.
@Anonymní píše:
Tak jdu právě od svého gynekologa, podle jeho názoru jde o nádor. Zítra mamologická poradna.
Neboj, s největší pravděpodobností bude tukový. Ale to se pozná až z mamografu, ultrazvuku nebo biopsie.
@Anonymní píše:
A to ti dělal ultrazvuk? Sama mám v prsou hodně cyst, takže takových boulí mám víc a hlídají mě na utz.
@Anonymní píše:
@divine woman tuková v uzlině?
Nevím, nejsem doktor. Uvidíš po vyšetření.
@Marben ahoj, je to útvar ale neděje se tam teď nic hrozného co by bylo potřeba hned řešit. Tak to budou sledovat a uvidí se co dál.
@Anonymní píše:
@Marben ahoj, je to útvar ale neděje se tam teď nic hrozného co by bylo potřeba hned řešit. Tak to budou sledovat a uvidí se co dál.
Fibroadenom?