Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evelina75 píše:
Prosí poradíte mi? Končím 19.tt. Minulou neděli jsem zřetelně cítila 1. pohyby, pak ještě 2-3 dny, ale slaběji. Teď už 4. den nic… Jak to je na začátku? Mají být taky pohyby pravidelně každý den? Trochu zmatkuju, že před týdnem 1. pohyby a teď dlouhou dobu nic.Jak ste to měly vy???
Ahoj, když jsem ucítila pohyby poprvé ( no pohyby, to tenkrát bylo ještě takové šimravé prd), pocítila jsem je jednou a pak týden nic..Pak zas jednou a tejden nic..Je to normální.
Xangel…ani nevíš, jak si mě potěšila!!! MOC díky! Asi zbytečně zmatkuju, protože čekám i na výsledky z plodovky…už skoro 3 týdny a do toho má moje doktorka dovolenou, takže musím na výsledky ještě týden počkat. ![]()
holky mám jedno a to samé, přijde mi divné že před 3 dny se hýbal malej normálně jsem vše cítila a ted v spolední dobe skoro nic ![]()
Ahoj, asi je to normální. Malou jsem cítila, tak že jsem si říkala, jestli se nehodlá prokopat ven. Pak v pondělí malé šimrání. Další 2 dny minimální pohyb i když jsem se soustředila. A včera zase kopance. Spíš se miminko nějak otočí a není tolik cítit. ![]()
Jojo přesně jako u nás…malinkej je schopný třeba dva dny spinkat občas se protáhne pošimrá a pak je třeba celý další den živý jako malý torpédo
![]()
ahoj,mate to stejne jako jsem to měla já ,byla jsem taky na prášky už od 25 týdne byly dny kdy se mala chtěla prokopat ven a dny kdy dělala ,že tam není
no a ted jsem 33tt a asi od 30tt.se mě to srovnalo a cítím ji pravidelně ,nebojte ona je mala třeba otočená a kope vás do zad to pak cítíte prd ![]()
Ahojky,já když jsem tohle téma zakládala,tak si pamatuji jak sem se strašně bála,proč se mimi hýbe méně,dřív se hýbalo víc pak zase méně ale naštěstí vše bylo v pořádku.Taky mi pan doktor říkal,že pohyby jsou individuální a že mimi má i období klidu,tak jsem to měla já,hýbala se třeba 3.dny pořád a pak jeden den jen tˇuknutí a pak pořád dokola.A taky může kopat do prázdna když je jinak otočený v bříšku
Nejvíce jsem pohyby začala vnímat tak od 30.tt.Tedˇ jsem 36.tt a cítím je pořád a docela silně,když je chvíli v klidu tak stačí chytnout na bříško a zase začne,jak už je tak veliká,tak cítí doteky ruky mnohem více než dříve
Pohyby jsou to hodně silné a bolestivé,jakoby se mi chtěla prokopat s břicha ven
jsou to fakt strašný cukavý výboje,asi už by chtěla brzy ven
Přeji všem pohodové těhulkování. ![]()