Menší pohyby miminka

Andulinečka
18.8.10 14:53

Menší pohyby miminka

Ahojky.Holky chtěla jsem se zeptat,jsem ve 25tt a ještě před týdnem jsem cítila pohyby drobečka více než tedˇ poslední skoro týden,zdá se mi,že se hýbe méně než předtím.Byly jsme sice u doktora a tam vše v pořádku ale nedokázal mi říct proč to tak je,Mám strach,jestli se něco neděje ale to by asi poznal podle mě teda :nevim: Říkal,že je malá v pořádku.Jak to máte vy s pohyby miminka?Děkuji. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1587
18.8.10 14:57

Ahoj, já to samé, teď jsem ve 26.tt a mám pocit, že malej zlenivěl, ale přisuzuju to počasí. Ještě minulý týden kopal jak zběsilej, teď jen tu a tam. Pomáhá mi jízda MHD, to ho zjevně stimuluje…ale je taky o dost klidnější a jsem z toho nerv. Komu to řeknu, tak si ťuká na čelo, že jsem hysterka :(. Na druhou stranu, pokud by se něco stalo, tak to stejnak asi nepoznáme, tudíž se snažím nestresovat a furt na něj mluvit :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.8.10 15:23

Anduli já to měla úpln stejně. Dokonce mě Dr. popsílala i na spešl UTZ a vše je v pořádku.
Hlavně se zbytečně nestrachuj. Důležité je, jestli ho cítíš!!
Holt jsou naše děti lenivky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.8.10 15:23

Mě se to tedy stalo až po 35 týdnu. Lekla jsem se a jela na kontrolu na ozvy. On ale vyrostl přibrala změnilo se chování a styl pohybů.
Myslím, že nic nezkazíš, když si necháš zkontrolovat ozvy, jak pracuje srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
18.8.10 16:29

Tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama.Ale když to taky někomu řeknu,tak mi všichni řeknou,že to nevadí,že hlavně,že se hýbe.Je to sice pravda ale ty nervy :-( na ultrazvuku srdíčko vidět bylo jak krásně bije a doktor říkal,že je vše v pořádku.Myslím si,že kdyby nebylo,tak by udělal ozvy,nemyslíte?Třeba má drobeček fakt jen takové období ale jsou to nervy se bát,jestli se my vůbec v bříšku pohne.Jinak genetika a vše bylo v pořádku,tak snad i nadále bude :nevim: Ale mám strašný strach,asi to těch 14 dní do další kontroly nebydržíma bojím se,že se jednoho dne už nepohne.Ach jo :cry:

• Citovat
  • Upravit
16492
18.8.10 16:38

Andulinečko, pokud by se ti zdálo, že ho cítíš stále méně, tak jeď na pohotovost. je lepší jet 5krát zbytečně než jednou a pozdě. No a počítej s tím, že jak poroste, tak se bude hýbat méně, protože má i méně místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
19.8.10 13:52

Já jsem malou do 28tt sotva cítila,jenom v naprostém klidu a v leže,všichni okolo mi říkali že to není normální.Pořádně se rozjela až po 30tt,kdy už by vlastně měla být méně pohyblivá kvůli malému prostoru v bříšku :dance: ,takže každá to má asi jinak.Taky jsem kvůli tomu navštívila pohotovost,malá byla jenom otočená zádama k pupíku,tak jsem jí dva dny necítila vůbec,na uz kopala jak divá :lol:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
20.8.10 20:10

Ahojte holky :lol: Tak jsme to nakonec nevydržely tu nejistotu a jely jsme radši dneska na pohotovost.Byl tam ten samý pan doktor co byl i v poradně,zaskakoval mého gynekologa.Tak to bylo fajn,že věděl o co jde.Natočily mi ozvy ale srdíčko bylo slyšet jen chvíli protože se malá asi hýbala a taky prý to nejde tak brzy ještě pořádně natočit a pořád to přeskakovalo :nevim: Tak nakonec pan doktor udělal ultrazvuk a prý je všechno v pořádku :palec: malá se normálně hýbala ale jen já to moc necítím,ptala jsem se ho proč když jsem to nedávno ještě cítila silněji.Prý může spát :lol: nebo se jí možná tedˇ nechce,miminku asi neporučíme aby se hýbalo pořádně když nechce nebo má prostě klidnější období:think: ale hlavní je,že je v pořádku a srdíčko :srdce: byje.Tak jsem strašně moc ráda,že jsem tam jela a jsem tedˇ o dost klidnější :lol: Mějte se krásně.

• Citovat
  • Upravit
827
27.8.10 21:33

JA JSEM TAKY NECÍTILA POHYBY A ZROVNA V DOBĚ,KDY MÁ GYNEKOLOŽKA MĚLA DOVOLENOU.TO JSEM ZJISTILA,AŽ NA DVEŘÍCH ORDINACE.ORDINACI ZASTUPUJÍCÍ DOKTORKY JSEM HLEDALA ASI 40 MINUT+ CESTA=HODINA,BYLO TAM PLNO A ANI SESTRA RECEPCI SE NAD MÝM STAVEM NEPOZASTAVILA,PROTO JSEM SI ŘEKLA,ŽE TO NIC NEBUDE,PAK JSEM SE DALA DO ŘEČI S PANÍ ,KTERÁ MĚ PUSTILA PŘED SEBE-V ORDINACI SE TAKY LEKLY,ALE VŠE BYLO O.K.,JEN JSEM MĚLA MÍN PLODOVKY A PROTO JSEM POHYBY CÍTILA ŠPATNĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
28.8.10 19:06

Já ty pohyby poslední dobou cítím jen jednou dvakrát přes den a večer trošku ale je to jen takové tˇukání nebo zatřepání jako výboj,nebo když sedím u počítače,tak cítím skoro u stydké spony hodně nízko v podbříšku takové bublání,tak asi se jí nelíbí,že ji třeba nějak mačkám,když sedím :nevim: Máte to některá taky tak?Ve středu začínám 27.týden a jdeme konečně k doktorvi,tak se těším až maličkou zase uvidím. :potlesk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
28.8.10 19:16

Všude píšou že od 28 tt bys měla cítit pohyby 10krát za den,já jestli jsem je cítila třikrát tak to bylo hodně.Byla jsem z toho na prášky,pořád jsem se bála že je s malou něco špatně.A je všechno v pořádku,některé maminky prý necítí pořádně pohyby celé těhotenství,takže klid,hlavně že alespoň občas zabublá :wink:

• Citovat
  • Upravit
Andulinečka
28.8.10 19:35

To máš pravdu :lol: Ale stejně se vždycky bojím,jestli je malá v pořádku.Měj se krásně. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6555
28.8.10 19:53

Dneska mi mluvíš z duše - jsem 35.tt a poslední 2 týdny mám pocit, že mě malej roztrhá..Převaluje se jak divej, břicho má každou hodinu jiný tvar.A dnes najednou nic.Ráno nic, ve vaně nic, už jsem byla na prášky.Štouchala jsem, mluvila na něj, dala si Colu, ale malej těžkýho paroháče na mě…No až odpo se konečně začal hýbat, ufffffffffff… :dance: Je ale fakt, že mám prostě dny, kdy pohyby cítím častěji a dny, kdy skoro vůbec, je to asi normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
29.8.10 12:06

Prosí poradíte mi? Končím 19.tt. Minulou neděli jsem zřetelně cítila 1. pohyby, pak ještě 2-3 dny, ale slaběji. Teď už 4. den nic… Jak to je na začátku? Mají být taky pohyby pravidelně každý den? Trochu zmatkuju, že před týdnem 1. pohyby a teď dlouhou dobu nic. :nevim: Jak ste to měly vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
29.8.10 12:39

Ahoj,ze začátku to není pravidelně,nemusíš je cítit každý den.Ale po čtyřech dnech bych radši jela někam na pohotovost,určitě to bude v pořádku,ale pro tvůj klid,taky jsem jezdila :wink: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky