Menstruace před KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1364
18.5.18 18:28

@nedline obavu neměj, ten transfer bude v pohodě :hug: Ty nerviky po něm jsou horší :lol: :D já dnes 11 den po KET, byla jsem na krvi v caru, pouze 22 jednotek, což v souvislosti s tím krvácením se potvrdilo, že je špatně. Takže příští týden jdeme na konzultace a uvidíme, jak budeme pokračovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
18.5.18 19:27

@Hearty To je mi moc líto. :,( Věřím, že do třetice to dobře dopadne! :hug: Neztrácej naději. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.5.18 21:55

@nedline děkuji :* věřím, že jednou to vyjde…musí :hug: ve středu na tebe budu myslet. My budeme mít ráno tu konzultaci, tak se taky dozvím novinky. A ty dej pak vědět jak to šlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
18.5.18 22:12

@Hearty Naděje umírá poslední! :) Jednou se nám to přeci musí podařit. :hug: Děkuju, jsi moc hodná, také na tebe budu myslet. Jdeme na to přesně v poledne. Určitě napíšu, jak to šlo. Ty taky napiš, jak jste dopadli na konzultaci. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.5.18 22:22

@nedline a hlavně se neboj, nic to není a na stres budeš mít ještě času dost. Teď se jen těš :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
18.5.18 22:35

@Hearty Děkuju za podporu! :hug: A ty se netrap, dobře to dopadne. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
23.5.18 09:02

@Hearty Ahojky, jak dopadla konzultace? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.5.18 09:42

@nedline dobré ránko. Včera jsme opakovali odběr na HCG, to klesá, takže dobrý. Dnes utz potvrdil celkem nastartovaný cyklus, už mám 12mm folikul! Což není u mě normální, 7 den cyklu, v pondělí znovu utz a odběr na imunologii. Dle paní Dr. bude v pondělí už folikul velký, pichneme OVITRELLE a za týden by měl být další ket. Jinak říkala, že z 95% tyto biochemické tehu způsobuje špatný vývoj a genetika embrya. Genetiku nám nedělali embryí, prý k tomu nebyl žádný předpoklad. Kdyby nevyšel ať žádný ani KET, žádala by se pojišťovna v druhem kole IVF i o proplacení genetiky. Tak nám to řekla. Prý statisticky je polovina dobrých a polovina špatných…tak polovina už nám nevyšla, tak uvidíme dál. Říkala, že máme být pozitivní a bojovat. :D

Vy jdete na těch 12 že? Myslím na Tebe :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
23.5.18 13:35

@Hearty Ahoj, no to jsou skvělé zprávy, věřím, že teď už na vás čeká ta správná polovina!! :) Nám také genetiku nedělali.. :nevim: Už to mám za sebou tak snad nám to vyjde a obě se brzy dočkáme!! :hug: :srdce: Jsi moc hodná, že na mě myslíš. :* A doktorka má pravdu, musíte bojovat a neztrácet naději! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
23.5.18 18:36

@nedline a vše v pohodě šlo? Tak teď jsme si to hezky otočily ty role vlastně :D já čekám na KET a ty na výsledek :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
23.5.18 19:59

@Hearty To je fakt, jsme se pěkně vyměnily. :lol: :hug: Jojo proběhlo to bez problémů.. Akorát mě znervózňuje, že vůbec nic necítím.. :( Tak hodinu po transferu mě v podbřišku trošku píchalo ale pak už nic achjo… :( Zavedli jsme dvě embryjka, říkali, že jsou velmi kvalitní, tak doufám, že se aspoň jeden bojovníček uchytí… :,( Měla jsi pravdu, ty nervy jsou teď horší.. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.5.18 09:54

@nedline já jsem po ketu druhý den cítila jen ten podbřišek, ale to spíš proto, že tam byly ty komplikace. Jinak nic. A holčina z jiné diskuze byla na ketu 2 dny po mě, není ji nic do teď a už má pozitivní výsledky. Takže pak se v tom vyznej :mrgreen: Tak dvě nakonec, hmm, třeba budou dvojčátka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.5.18 11:41

@Hearty Tak to jsi mě uklidnila. :kytka: No raději jsme dali dvě, aby se zvýšila šance.. No můj by si hrozně přál dvojčátka, ale já budu šťastná, když se chytne alespoň jedno.. :oops: Kolik budete dávat vy embryjek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
24.5.18 17:03

@nedline my po jednom dáváme. Za prvé kvůli počtu pokusů, ať kdyby bylo náhodou třeba, máme proplacene 4 IVF. A za druhé upřímně pro mě to je noční můra dvojky :D :D miminko si přeju, ale dvě najednou se bojím, že bych nezvládla. Navíc jsem bez babiček, muž věčně v práci, neumím si to představit vůbec, jsem na to srab. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
24.5.18 17:12

@Hearty Na tom není vůbec nic špatného, rozhodně nejsi srab.. Já mám sestřenku, která byla na transferu dvakrát, vždy po dvou embryích, a až po druhé se chytlo jedno a teď už ji doma zlobí. :) Takže ani moc nefandím tomu, že by se obě uchytily, jen chci zvýšit šanci na to jedno víš.. :( :nevim: Ale osobně by mi dvojčátka vůbec nevadily. :lol: Vím, že to musí být náročné, ale jsem ochotná to risknout a věřím, že by jsme to s mužem zvládli. :srdce: No a naštěstí máme babičky vitální, ty by nám určitě rády pomohly. :) Zkrátka by to pro mě bylo veliké požehnání. :) Ale je fakt, že mě ztráta pokusu IVF také nutila si to pořádně promyslet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí