Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nedline obavu neměj, ten transfer bude v pohodě
Ty nerviky po něm jsou horší
já dnes 11 den po KET, byla jsem na krvi v caru, pouze 22 jednotek, což v souvislosti s tím krvácením se potvrdilo, že je špatně. Takže příští týden jdeme na konzultace a uvidíme, jak budeme pokračovat. ![]()
@Hearty To je mi moc líto.
Věřím, že do třetice to dobře dopadne!
Neztrácej naději. ![]()
@nedline děkuji
věřím, že jednou to vyjde…musí
ve středu na tebe budu myslet. My budeme mít ráno tu konzultaci, tak se taky dozvím novinky. A ty dej pak vědět jak to šlo ![]()
@Hearty Naděje umírá poslední!
Jednou se nám to přeci musí podařit.
Děkuju, jsi moc hodná, také na tebe budu myslet. Jdeme na to přesně v poledne. Určitě napíšu, jak to šlo. Ty taky napiš, jak jste dopadli na konzultaci. ![]()
@nedline a hlavně se neboj, nic to není a na stres budeš mít ještě času dost. Teď se jen těš
![]()
@Hearty Děkuju za podporu!
A ty se netrap, dobře to dopadne. ![]()
@nedline dobré ránko. Včera jsme opakovali odběr na HCG, to klesá, takže dobrý. Dnes utz potvrdil celkem nastartovaný cyklus, už mám 12mm folikul! Což není u mě normální, 7 den cyklu, v pondělí znovu utz a odběr na imunologii. Dle paní Dr. bude v pondělí už folikul velký, pichneme OVITRELLE a za týden by měl být další ket. Jinak říkala, že z 95% tyto biochemické tehu způsobuje špatný vývoj a genetika embrya. Genetiku nám nedělali embryí, prý k tomu nebyl žádný předpoklad. Kdyby nevyšel ať žádný ani KET, žádala by se pojišťovna v druhem kole IVF i o proplacení genetiky. Tak nám to řekla. Prý statisticky je polovina dobrých a polovina špatných…tak polovina už nám nevyšla, tak uvidíme dál. Říkala, že máme být pozitivní a bojovat. ![]()
Vy jdete na těch 12 že? Myslím na Tebe
![]()
@Hearty Ahoj, no to jsou skvělé zprávy, věřím, že teď už na vás čeká ta správná polovina!!
Nám také genetiku nedělali..
Už to mám za sebou tak snad nám to vyjde a obě se brzy dočkáme!!
Jsi moc hodná, že na mě myslíš.
A doktorka má pravdu, musíte bojovat a neztrácet naději! ![]()
@nedline a vše v pohodě šlo? Tak teď jsme si to hezky otočily ty role vlastně
já čekám na KET a ty na výsledek
![]()
@Hearty To je fakt, jsme se pěkně vyměnily.
Jojo proběhlo to bez problémů.. Akorát mě znervózňuje, že vůbec nic necítím..
Tak hodinu po transferu mě v podbřišku trošku píchalo ale pak už nic achjo…
Zavedli jsme dvě embryjka, říkali, že jsou velmi kvalitní, tak doufám, že se aspoň jeden bojovníček uchytí…
Měla jsi pravdu, ty nervy jsou teď horší..
![]()
@nedline já jsem po ketu druhý den cítila jen ten podbřišek, ale to spíš proto, že tam byly ty komplikace. Jinak nic. A holčina z jiné diskuze byla na ketu 2 dny po mě, není ji nic do teď a už má pozitivní výsledky. Takže pak se v tom vyznej
Tak dvě nakonec, hmm, třeba budou dvojčátka
![]()
@Hearty Tak to jsi mě uklidnila.
No raději jsme dali dvě, aby se zvýšila šance.. No můj by si hrozně přál dvojčátka, ale já budu šťastná, když se chytne alespoň jedno..
Kolik budete dávat vy embryjek?
@nedline my po jednom dáváme. Za prvé kvůli počtu pokusů, ať kdyby bylo náhodou třeba, máme proplacene 4 IVF. A za druhé upřímně pro mě to je noční můra dvojky
miminko si přeju, ale dvě najednou se bojím, že bych nezvládla. Navíc jsem bez babiček, muž věčně v práci, neumím si to představit vůbec, jsem na to srab. ![]()
@Hearty Na tom není vůbec nic špatného, rozhodně nejsi srab.. Já mám sestřenku, která byla na transferu dvakrát, vždy po dvou embryích, a až po druhé se chytlo jedno a teď už ji doma zlobí.
Takže ani moc nefandím tomu, že by se obě uchytily, jen chci zvýšit šanci na to jedno víš..
Ale osobně by mi dvojčátka vůbec nevadily.
Vím, že to musí být náročné, ale jsem ochotná to risknout a věřím, že by jsme to s mužem zvládli.
No a naštěstí máme babičky vitální, ty by nám určitě rády pomohly.
Zkrátka by to pro mě bylo veliké požehnání.
Ale je fakt, že mě ztráta pokusu IVF také nutila si to pořádně promyslet… ![]()