Menstruace před KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
732
9.6.18 14:59

@Hearty Máš pravdu.. Ale ono je to celé IVF dost náročné jak finančně, tak pro tělo a psychiku. Navíc máme jen tři nebo čtyři pokusy, jinak už nám na to nikdo nic nepřispěje.. :nevim: Myslím, že by bylo fér všechno udělat předem… :zed: Nebyla si ani na laparoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.6.18 10:27

@nedline ne, nakonec nebyla. Usoudili, že to není třeba, protože vejcovody i kdyby byly neprůchozí, je to jedno, protože kvůli spermiu stejně tak či tak, musíme podstupovat IVF, takže není na místě se ve mě vrtat víc, než je třeba.

Jinak ty testy a genetiky prý stojí pojišťovnu tolik peněz a vyloženě nutné jsou jen u někoho, že proto se spoustu toho odkládá. Tak jsem to četla :nevim: dokonce jsem četla, že někteří i po opakovaném neúspěchu neměli schválení od pojišťovny na genetiku embryjka, pak přecházeli kvůli toho i k jiné pojišťovně, protože některé s tím takové problémy nedělají. A je to dost nákladný úkon, aby si to člověk platil sám. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.6.18 12:30

@Hearty Aha, já zapoměla, že vy máte špatné spermijky, u nás je problém u mě.. Jo já vím, ono je to o penězích… Ale i to ivfko stojí pojišťovnu moc peněz, myslíš, že ta genetika je ještě dražší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.6.18 14:52

@nedline no genetika prý stojí víc jak celé IVF…Tak těžko říct. :nevim: ale vzhledem k tomu, že ji nedělají každému, tak bych tomu i věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.6.18 15:13

@Hearty Ty jo tak to je mazec.. No tak to potom chápu. A jak se jinak cítíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.6.18 15:59

@nedline jooo, super, moje klasická MS :D :lol: bolí mě třetí den hlava a můj nej kamos je Brufen, břicho mám pocit že mi někdo zevnitř porcuje, jediné co mi relativně ulevilo, byl bazén a slunečník přes víkend :mrgreen: tak snad to brzo skončí, zítra volám do caru se objednat na utz, tak se hrozně těším :dance: a už zas začínám mít obavy jestli to bude ok. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
10.6.18 18:06

@Hearty Joo v pohodě, taky jsem ztrávila víkend u bazéna. :lol: Když už nemám žádnou jinou radost ze života, tak aspoň jsem trošku chytla bronz. :dance: :lol: To je mi tě líto, já naštěstí na bolesti hlavy netrpím, ale to břicho si umím představit. :lol: Neměj obavy!! :hug: Všechno nakonec dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
10.6.18 18:46

@nedline přesně, musíme si dělat aspoň malé radosti :srdce: děkuji, budeme doufat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.6.18 17:05

@nedline ahojky, tak co jak se ti vede? Něco nového, kdy budou další přípravy? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
29.6.18 18:46

@Hearty Ahoj, celkem to jde, teď vyčkávám na ms, abychom mohli začít stimulovat na poslední ket. :) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
30.6.18 01:35

@nedline já mám v neděli transfer. Podmínky opět nebyly úplně optimální, ale nakonec bude, tak jsem zvědavá ;) super, tak to máš taky za chviličku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
1.7.18 21:38

@Hearty Tak to budu moc držet palečky. Jakto, zase špatný progesteron? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
1.7.18 22:14

@nedline ten zvýšený jen lehce, pak mi zas držel folikul déle než měl po injekci a nechtělo se mu prasknout. :roll: ale nakonec dnes zavedeno, bublinka je u mě a uvidíme jak se jí tam do třetice všeho dobrého bude líbit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
2.7.18 09:41

@Hearty Tobě dávali před ketem nějakou injekci na prasknutí folikulu? :think: Mě ne… :nevim: Budu na tebe moc myslet!! Doufám, že to dobře dopadne. Já už se taky připravuji, dnes dorazila ms, tak uvidíme.. Už to chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.7.18 10:56

@nedline jo, protože já mám ty kety v přirozeném cyklu, tak tou injekcí časují ovulaci. ;) Tak super, to budeš mít za chvilku taky. My si to tak hezky střídáme :lol: ale už by nám to mohlo oběma konečně vyjít a říkali bychom si jak nám rostou bříška. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí