Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nedline ne JEN jednoho, ale hurá, JEŠTĚ jednoho
musíš myslet pozitivně.
to je fajn. Buď to vyjde teď ještě a prcek tě jenom napíná a nebo příště. Uvidíš ![]()
@nedline jeeej, bobku, to je mi hrozně moc líto. Pořád jsem tak nějak věřila v dobré zprávy.
Příště to určitě už půjde, musí
a kdy plánujete další?
@Hearty Hned jak dostanu měsíčky se budu objednávat na hysteroskopii a po ní začneme stimulovat ke ketu prý.. Taky jsem doufala, že to nakonec vyjde, no co se dá dělat, musíme bojovat dál.
Jen se vůbec necítím, že by měla ms přijít, nevím čím ju přivolat mrchu.
Moc děkuji za podporu, líp se to pak zvládá.
![]()
@nedline já jsem se taky po tom neúspěchu necítila úplně jako při klasické ms. A to jsem krvácela už před testy z krve. A bylo to jiné. Ty jsi brala i nějaký estrogen, že? Tam to možná trošku brzdí, ale snad dorazí rychle, ať už se zase něco děje. Jo to jsme se teď smáli doma, že tak jsem se má nikdy netěšila jak teď
mi teoreticky by měla dorazit koncem týdne, nejpozději do středy příští. Doufám
ale teď to cítím, prsa už mě bolí, jsou nafouklé, začíná mě bolet břicho, tak snad do týdne tu je. ![]()
@Hearty Brala jsem estrogen, také myslím, že to brzdí..
Jo že, kámošky by mi řekly, že nejsem normální, když se těším na ms..
Je fajn mít někoho, kdo to chápe!
Stejně mě pořád hlodá, jestli ty testy krve nebyly nějaké špatné..
Jsem cvok.. Doktorka mi neudělala ani utz
Achjo, ať už mi konečně dorazí, nebo si budu pořád dělat zbytečné naděje…
![]()
@nedline utz by byl zbytečný, stejně by tam nic neviděla…
cvok nejsi. Mi minule po negativní krvi řekli, že si mám při jistotu i tak udělat za dva dny test. Ale před tou krví tam byla slabá druhá // a po krvi už sněhobíly. Určitě brzo dorazí, neboj
a Pak hurá další kolotoč ![]()
@Hearty Jo máš pravdu.. Vařím si kontryhelový čaj, tak snad brzo přijde.
Ať na to můžeme vlítnout.
![]()
@nedline Tak cooo? Jak pokračujes? Už se ms rozjela? Mi včera večer
takže v pondělí volám do caru. Tento cyklus byl asi vážně trošku jiný, 23 dní. Ale výjimečně jsem ráda, že to přišlo o týden dřív ![]()
@Hearty Vítej v klubu, mě přišla ve středu a pomalu s ní končím.
Na hysteroskopii jdu 26. června a hned po tom začneme stimulovat ke KETíku..
No taky to mám tentokrát jiné, mám ji strašně slabounkou.. Ale za to bolesti takové, že jeden den jsem nemohla ani chodit..
Dokonce jsem si brala lék na bolest a to je co říct, protože jsem odpůrcem těchto léků…
Držím palce, ať je mrcha progesteron nižší než minule.
![]()
@nedline děkuji, moc v to doufám
k čemu je ta hysteroskopie? Taky jsem to po těch neúspěších neměla silné
což je zvláštní jev, řekla bych logicky že to bude silnější a opak je pravdou. Ale teď už mi to přijde horší, bolí mě břicho šíleně a moje klasická MS bolest hlavy, dělo
ale i tak mám radost ![]()
@Hearty Já ti pořádně nevím, k čemu..Dělali mi ji i loni. Ale prý mi tenkrát nevzali vzorky na imunologii, že může být možné, že mi to embryjko děloha prostě nepřijme kvůli něčemu, co by zjistili z těch testů… No jako celkem mě to naštvalo, protože jestli tam něco najdou a my tak kvůli tomu zbytečně přišli o dvě embryjka, budu mít vztek, protože mi to mohli rovnou udělat i loni… Jinak to oni prý napustí dělohu nějakým roztokem a sledují kamerou, jestli je ok… ![]()
@nedline ahaaa. To mi nedělali. Teď mi imunologii dělali z krve
taky poprvé. Já myslím, že oni pak prostě zkouší…tak mi to přijde, že tam je tolik faktorů, co to může ovlivnit, ale nedělají se všechny testy dopředu, protože u někoho prostě nejsou třeba…to je můj názor. Až jak to nevyjde, tak pojďme ještě testovat toto a pojďme zkusit todle. ![]()