Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Holky, před cca 17 dny jsem byla na gyndě na odběru krve (na hormonální profil, neměla jsem pravidelné mensky a často jsem špinila). Před týdnem mi byly sděleny výsledky, že mám sice všechny hormony, které mají být, ale ve špatném poměru. Beru tedy (již 2 měsíce, byly nasezeny dříve) tablety Duphaston (žluté tělísko). Dneska jsem si udělala těhu test (bolí mne totiž týden prsa, což jsem ale připisovala těm špatným hormonům) a vyšla mi slabá pozitívní čárečka…
Je tedy možné, že jsem otěhotněla někdy teď, hned po menstruaci??? (ale zdá se mi to absurdní, dávala jsme s manželem velký pozor…). A nebo jsem byla těhu už zřejmě dříve a u doktorky se do ještě „nevidělo“? Dělala mi totiž celou preventívku, i sono. Bylo to přesně 14.2. A 25.2. jsem měla menstruaci (po tabletách Duphaston).
Jsem z toho jelen ![]()
Ahojte maminky, chci se zeptat minulý měsíc jsem si vzala postinor což mi rozhodlo cyklus, ale podle výpočtu ohledně mé ms jsem měla pohlavní styk s přítelem… Menstruaci jsem dostala o 4 dny dřív než jsem měla…
Chci se zeptat jestli je možné abych byla tě jít a i přes to, že mám menstruaci…
Tehotna*
Zasílám fotku tam kde je srdíčko je pohlavní styk. Teď mám MS.