Menstruace v těhotenství a Duphaston

242
14.3.18 17:02

menstruace v těhotenství a Duphaston

Ahoj Holky, před cca 17 dny jsem byla na gyndě na odběru krve (na hormonální profil, neměla jsem pravidelné mensky a často jsem špinila). Před týdnem mi byly sděleny výsledky, že mám sice všechny hormony, které mají být, ale ve špatném poměru. Beru tedy (již 2 měsíce, byly nasezeny dříve) tablety Duphaston (žluté tělísko). Dneska jsem si udělala těhu test (bolí mne totiž týden prsa, což jsem ale připisovala těm špatným hormonům) a vyšla mi slabá pozitívní čárečka…
Je tedy možné, že jsem otěhotněla někdy teď, hned po menstruaci??? (ale zdá se mi to absurdní, dávala jsme s manželem velký pozor…). A nebo jsem byla těhu už zřejmě dříve a u doktorky se do ještě „nevidělo“? Dělala mi totiž celou preventívku, i sono. Bylo to přesně 14.2. A 25.2. jsem měla menstruaci (po tabletách Duphaston).
Jsem z toho jelen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.5.19 02:41

Ahojte maminky, chci se zeptat minulý měsíc jsem si vzala postinor což mi rozhodlo cyklus, ale podle výpočtu ohledně mé ms jsem měla pohlavní styk s přítelem… Menstruaci jsem dostala o 4 dny dřív než jsem měla…
Chci se zeptat jestli je možné abych byla tě jít a i přes to, že mám menstruaci…

• Citovat
  • Upravit
53
5.5.19 02:43

Tehotna*
Zasílám fotku tam kde je srdíčko je pohlavní styk. Teď mám MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí