Menstruační disk nebo kalíšek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.26 12:39
@teroonka píše: Více

Něco na tom asi bude. :think:
Nevím, jak to má ale člověk dělat, když například do legín na cvičení prostě nechci klasické velké kalhotky a vložku nebo menstruační kalhotky, tampony pouští vlákna, kalíšek je možná taky pro tělo špatný. A mít přes den vložku a jen na cvičení si vzít kalíšek/ tampon taky moc nejde, protože s vložkou je člověk špinavý…
Někdo nějaký typ, jak to co nejlépe vyřešit? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
9.7.26 18:02
@schnulla píše: Více

normálně aliexpress. Heslo Menstrual disc, případně menstrual cup a pak už jsem si vybírala dle financí, tvaru a toho, co mi přišlo, že by mohlo být funkční. S tím, že jsem do toho šla pod heslem, že mě ty peníze za to nebudou bolet, jako když koupím tady v Česku jednu věc za vyšší řády sto korun. A ano, nebrala jsem všechno postupně, ale třeba výběr dvou tvarů a pak po nějaké době zkusila něco dalšího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
9.7.26 18:07

Jo a když na mě vyskočila reklama, zkusila jsem koupit ze zoufalství i aplikátor na kalíšek, že třeba bude fungovat a vše bude naprosto sluníčkové. A buď jsem naprosto marná nebo je to ta největší číčovina, která existuje a věc jen na tahání peněz z kapes zákazníků. Za mě naprosto nefunkční už s tím, že bych jen samotným narváním kalíšku do něj strávila půl roku a pak se hlasitě modlila, aby z něj vyšel dovnitř v požadované podobě. Takže tam rovnou doporučím se na to vykašlat a peníze ušetřit na něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7214
10.7.26 14:13
@lennis2 píše: Více

Tak z Aliexpressu a podobných bych si nikdy nekoupila věci které se zavádí do těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24841
10.7.26 16:15

Já jsem si vygooglila ten disk a moc se mi to nezdá. Máte někdo osobní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí