Menstruační kalíšek - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21681
19.1.24 11:26

@Aneta0 za 6 let pouzivani se mi to jednou stalo, u nového typu, špatně nasazený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
19.1.24 11:27

Jaky mas kalisek? davej pozor, zda sis ho nenasadila moc fest na cipek, chce to trochu volneji, podtlak by nemel byt tak silný, aby se spatne vyndat, tak to zkousej vickrat po sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.1.24 13:12

@Káťa19 od ladycup velikost L. Je asi opravdu možný, že byl nějak blbě nasazeny, protože před tím, nez se mi udelalo takhle az do mdlob mi to šlo hůře vyndat. Ale to já teda zatím nepoznám, zavádím pořád stejným způsobem. :nevim: dnes zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.24 22:05

Zkouším už třetí typ kalíšku a všechny mi protékají a já pořád nevím proč. Vždy mi zajede hodně hluboko, čípek mám tak vysoko, že je pro mě problém na něj prsty dosáhnout. Proto usazení kalíšku prsty kolem čípku, jak se obvykle radí, je pro mě asi nemožné, zkrátka tam pořádně nedosáhnu. Navíc mám kalíšek vždy promáčknutý, tlačí na něj a promačkává ho stydká kost. To se vám nikomu nestává? Nebo je to normální? Zaráží mě, že hodně lidí střihá stopku u kalíšku. To mně zajede tak hluboko, že i tu stopku pak „lovím“ a chvíli mi trvá, než ji vůbec nahmatá. Zkoušela jsem velikost S i XL, ta idea mi přijde geniální, tak se toho nechci vzdát, ale prostě nevím, jestli mám nevhodné kalíšky, nebo jsem nešikovná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
421
28.1.24 22:42
@Anonymní píše:
Zkouším už třetí typ kalíšku a všechny mi protékají a já pořád nevím proč. Vždy mi zajede hodně hluboko, čípek mám tak vysoko, že je pro mě problém na něj prsty dosáhnout. Proto usazení kalíšku prsty kolem čípku, jak se obvykle radí, je pro mě asi nemožné, zkrátka tam pořádně nedosáhnu. Navíc mám kalíšek vždy promáčknutý, tlačí na něj a promačkává ho stydká kost. To se vám nikomu nestává? Nebo je to normální? Zaráží mě, že hodně lidí střihá stopku u kalíšku. To mně zajede tak hluboko, že i tu stopku pak „lovím“ a chvíli mi trvá, než ji vůbec nahmatá. Zkoušela jsem velikost S i XL, ta idea mi přijde geniální, tak se toho nechci vzdát, ale prostě nevím, jestli mám nevhodné kalíšky, nebo jsem nešikovná :nevim:

Mě teda taky stopka nevyleza, ono jak je ten čípek počas menstruace jinak vysoko, tak to chce asi trénink. Ale jestli máš kalíšek promacknuty, tak asi tipuji, že máš velkou velikost, takže ti netěsní a tudíž protéká. Co máš za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
28.1.24 22:56
@Anonymní píše:
Zkouším už třetí typ kalíšku a všechny mi protékají a já pořád nevím proč. Vždy mi zajede hodně hluboko, čípek mám tak vysoko, že je pro mě problém na něj prsty dosáhnout. Proto usazení kalíšku prsty kolem čípku, jak se obvykle radí, je pro mě asi nemožné, zkrátka tam pořádně nedosáhnu. Navíc mám kalíšek vždy promáčknutý, tlačí na něj a promačkává ho stydká kost. To se vám nikomu nestává? Nebo je to normální? Zaráží mě, že hodně lidí střihá stopku u kalíšku. To mně zajede tak hluboko, že i tu stopku pak „lovím“ a chvíli mi trvá, než ji vůbec nahmatá. Zkoušela jsem velikost S i XL, ta idea mi přijde geniální, tak se toho nechci vzdát, ale prostě nevím, jestli mám nevhodné kalíšky, nebo jsem nešikovná :nevim:

A nemůže to být tím, že si ten kalíšek zavedeš příliš hluboko a pak ti vlastně čípek zavazí v tom rozbalení, takže proto zůstane promáčklý a tímpádem protéká? Po zavedení ho prstem musíš zkontrolovat jestli se rozvinul a kdyžtak mu trochu pomoct.
Mě trvalo taky pár měsíců než jsem to vychytala. Prvních pár zavedení jsem ho nebyla schopná ani vytáhnout :lol: to byl fakt boj, ale teď už si to nemůžu vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.1.24 08:15
@Aneta0 píše:
Mě teda taky stopka nevyleza, ono jak je ten čípek počas menstruace jinak vysoko, tak to chce asi trénink. Ale jestli máš kalíšek promacknuty, tak asi tipuji, že máš velkou velikost, takže ti netěsní a tudíž protéká. Co máš za značku?

Zkoušela jsem Ladycup právě velikost S i M, a teď Meluna XL, a všechny mi přijdou po zavedení stejný, tak už vážně nevím :)) je to záhada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.1.24 08:16
@Ardilera píše:
A nemůže to být tím, že si ten kalíšek zavedeš příliš hluboko a pak ti vlastně čípek zavazí v tom rozbalení, takže proto zůstane promáčklý a tímpádem protéká? Po zavedení ho prstem musíš zkontrolovat jestli se rozvinul a kdyžtak mu trochu pomoct.
Mě trvalo taky pár měsíců než jsem to vychytala. Prvních pár zavedení jsem ho nebyla schopná ani vytáhnout :lol: to byl fakt boj, ale teď už si to nemůžu vynachválit.

Já ho nezavádim hluboko, ale on se tam sám vždy posune :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.12.24 20:06

Kdo mi poradíte prosím ohledně bolestivé menstruace? Podařilo se vám některé ji nadobro zbavit? A jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
10.12.24 22:33

Měla jsem také problémy s velmi bolestivou menstruací. Zkoušela jsem různé způsoby, ale nic opravdu nefungovalo až do té doby, než jsem objevila Biotter Byology Cyst Fem. Ten mi pomohl upravit cyklus a výrazně zmírnit bolesti, které mě doslova ničily. Užívání trvalo asi tři měsíce, než se mi cyklus stabilizoval, ale výsledky byly opravdu pozitivní. Menstruace už není tak silná a bolestivá, a já se konečně mohu vrátit k normálnímu životu bez strachu z toho, jaké to bude každé nové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí