Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
6.5.10 09:36

Soni, já jsem dostala fotečku bejbátka, kde vypadá jako salutující umrleček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
6.5.10 09:37

Kruci co dělám blbě,že se mi to tak často objeví hned 2× :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6651
6.5.10 09:38

Kaculad- je nááádhernej!!!!

Zároveň zdravím všechny se kterými jsem se ještě nesetkala /jsem tu nový vetřelec/ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 09:39

Jodi - jem pojď mezi nás - jsi tu vítaný vetřelec  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.10 09:39

Jaj Kaculad, keby si vedela, aka som bola z toho vystresovana. Pochybujem, ze by uz odisli nastalo, podla mna sa nevolnosti este vratia…vsak mne sestricka vravela, ze by mali byt az kym neucitim prve pohyby… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 09:42

No to nevím tedy - s Amálkou jsem je neměla - respektive měla, ale jen večer a velmi zřídka a nezvracela jsem. A zmizely ve třetím měsíci :nevim:
Ale chápu, že to musely být nervy, to Tě zase chápu.. Hlavně, že je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.10 09:43

Ahoj Jodi :kytka:
Natulaa, teraz som 8tt+6.
Kacu, ja mam zas foto len z mobilu, lebo im nefungovala tlaciaren :cert: :cert: Tak som zmurila oci na tu obrazovku, ze ci uvidim srdiecko, ze som si skoro nevsimla, ako na mna mava rucickami :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 09:44

Jodi ahoj, ale pekne si tu medzi nas zabadla, ani nemam pocit, ze si tu len od vcera :hug:

Natula to nevadi, my vieme, ze to je v PC a nie v tebe :palec:

Acko ahoj, no uvidime :kytka:
Ty mas stale taku dlhu mrchu? Prepac, ale uz sa nepamatam, ty si bola na HP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

jj stale mrchujem, ale tak isto som aj minuly cyklus a uz to slabne. minuly cyklus Dr povedala ze to preto, ze som bola tehu (podla nej, ja si to nemyslim), tak som zvedava co povie tento cyklus.
ja sa kvoli tomu nestresujem, roky som to tak mala, tak teraz sa nebudem vnutorne hecovat kvoli tomu ze moja Dr ma nazor, ze chcela to vyskusat par cyklov bez clostylu. Dr povedala ze uvidime ci aj po tomto cykle pride mrcha, a potom sa mam ukazat. nabehnem tam s komplet grafmi z 5 cyklov, z posledneho uz aj s ovu testami z kazdeho dna a budem zvedava co povie. ak nebudem spokojna, tak zmenim Dr, uz ho mam aj vybrateho a hovorila som s nim. len tam je problem, ze oni robia v jednom zariadeni a on jej nechce brat pacientky, takze to budem musiet Dr vysvetlit ja, ze je to moje prianie od nej odist.

ella - my sme aj steny burali a nic sme nikde neohlasovali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307

natul, ale máš supr grafík :palec: držím palčeky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
6.5.10 09:46

son1cka ahojky :mavam:
som rada,že je všetko OK :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
6.5.10 09:47

katka, ano, robili mi HP, ale este predminuly cyklus a to na konci cyklu a potom tusim 2.DC. vsetko vraj v norme. aj ten doky, ktory je podla vyjadreni bab aj na koniku strasne super, povedal, ze ona je dosledna pani doktorka a dobra, tak verim, tomu, ze asi vsetko bolo v norme ked mi dalsie HP nerobila.

Příspěvek upraven 03.01.11 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 09:47

Soni, ale je to krása, viď :hug: Já se na toho malého človíčka nemohla vynadívat - prostě hotové miminko, jen 9 cm veliké :srdce: :srdce:
Mrskalo sebou, že ho doktorka ani nemohla změřit a zkontrolovat. MM pak prohlásol, že to bude asi pěkný éro, horší než Amálka, páč ta byla v bříšku hodnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
6.5.10 09:49

Soni a můžu se Tě zeptat? Ty jsi doma na neschopence? A pokud ano, vystavovala Ti jí normálné doktorka, nebo na gyndě?
Mě totiž doktor říkal, že bych měla být v klidu doma, ale že mám jím za svojí doktorkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
6.5.10 09:52

Acko, mne robili HP len raz, ale bola som v priebehu cyklu na krv 5× :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí