Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
flamenga
19.7.10 07:41

natul fuuuha, pekná hadica 8-o :wink:

• Citovat
  • Upravit
54030
19.7.10 07:43

Natul nemám zkušenost s ovu testama,ale včera tu holky psaly,že musí silnět,tak to by bylo OK,nééé :roll: :roll: šmankote nepotřebuješ ještě nějakej kafr na mazání,abys šupla do lékárny 8-o :mrgreen: :mrgreen:
Nikoll je mi tě líto,znám tyhle stavy :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

dobre ranko babulky, zase ste ponocovali??? 10 stran od vcera vecera, ufff.. idem vas precitat teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka

Natula, už ma neser a sprav konečne ten test!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

A hlavne…žiadne reči ako tehu nebudem a podobne. BUDEM!

• Citovat
  • Upravit
54030
19.7.10 07:44

Flam ahoooj :mavam: :mavam:
ty už se máš nejlíp viď :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 07:47
natulaa píše:
Takže oprava aovulační test mám celkem silnýý 8-o ,ale to já měla i minulý měsíc,takže mi to nic neřekne :zed: :zed: :zed: :zed:

Kuš,sedni do káry a mazej pro TĚHU test""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11975.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11975.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 07:48

A tu je Mamatest 10tka teraz z rána. Čiarka vybehla Ihneď.

Robila som aj 20tku Pepino, ale nič moc, čiarka hrozne slabá. Musím niekde nájisť M20..
:srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
687
19.7.10 07:50

dobre ranko dievcata:) no co poviete na moj graf?anovulak?nejak sa mi poblaznili asi hormony tento cyklus :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 07:51

Elli 4 stránky jsou popsané jen ode mě a od Michell,trochu nám včera hrabalo,už nám to leze asi na mozek a jinak TOJA ta mě dostala,jsem se rozchlamala ještě i v noci na wc,když jsem si na tu její hlášku vzpoměla :mrgreen: :mrgreen:

MINEW já nemám přísáhám doma testík :zed: :zed: ,bydlíme v malé vesničce celkem daleko od města a tdy není lekárná a včera,když jsem ji málem měla ,tak přišla tchýně :pocitac: :pocitac: :pocitac: ,takže počkám do středy a pak koupím test a testnu juuuu?

• Citovat
  • Upravit
Minewka
19.7.10 07:52

Tak ten dole je teraz z rána.

• Citovat
  • Upravit
riana12
19.7.10 07:52

ahojte :-)

asi mi uz MS naozaj sama prisla… uz celkom dost krvacam, takze asi uz bude vyvolavacka teraz zbytocna…
pockam este tak zo 2 hodky a crknem este sestricke, ako na tom som…

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 07:54

Babulky vy jste víc nervozní než jááá :mrgreen:

Michell nemám řidičák ,kdybych měla,tak to neřeším :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Jdu ted s psíkem ,tak zatííím :mavam: :mavam: :mavam: a u snídaně si vás dočtu :hug:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 07:55
Už mlčim,už mlčím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Minewka píše:
Natula, už ma neser a sprav konečne ten test!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen:A hlavne…žiadne reči ako tehu nebudem a podobne. BUDEM!
  • Citovat
  • Upravit
riana12
19.7.10 07:57

na rano :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
687
19.7.10 08:00

riana perfektny vtip na rano:)

• načítám...
  • Citovat