Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je to krásná čárka nedepkuj jak holky říkají mají pravdu je to oki.
smouli píše: ďakujem dievčatá, vy mi vždy tak pomôžete
ja som teraz dosť nervózna, lebo mm odchádza zajtra do nemecka a strašne sa o neho bojím…síce sa vráti v stredu, ale to je jedno, keď ide letecky
no a tomu moc neverím, že by to vyšlo, lebo vždy sme trafili ovu a prd z toho a teraz nič, ani ovu testík nebol +, síce na 17DC trošku stmavol a potom na 18DC znovu zbledol, ale pozitívny nebol
smouli:
podívej se na můj grafík…jaký zázrakem já jsem ted otěhotněla. 3 dny před ovu sexík
ne vždy se musíš trefit do ovu jsem toho ted příkladem ![]()
Mscat ahojky
a nemužeš si zajít k dr a at ti veme krev?I tak být tebou,tak jdu k dr,mi říkal doktor,že tím,že jsem potratila už jednou,tak mám přijít hned po zjištění,nasazují utroš a tak
Mscat, M10 vybehol okamžite…
A Pepino nekupuj, pozri do albumu témy a porovnaj
Heslo dňa znie: MAMATEST
![]()
minew, keby si dala prec z grafiku ten pozitivny ovu test na 17 dc, resp. ho zmenila na negativ, co by to spravilo?
a tady vrchní pátek,spodní dnes. hcg by se mělo ztrojnásobit ne?
![]()
soldi píše:
minew, keby si dala prec z grafiku ten pozitivny ovu test na 17 dc, resp. ho zmenila na negativ, co by to spravilo?
No dalo to ovu na 16DC…A bola by som 11DPO
minew, to, mne to takto pride realnejsie. ![]()
nepisala si, ze ten na 17 dc uz bol slabsi nez na 16 dc? ![]()
natulaa:dnes se objednám na pátek rovnou na utz.vydržím. ![]()
fla:já vím…ale víš jak
![]()
Soldi, no neviem, mne sa zdal ten 17DC silnejší..
Pridávam foto.
holkyy..za chvíli pro vás budu mít teda dárek!! ![]()
mamatest i ovutest jsem počůrala ![]()
Babulky TĚHULKY mužu se vás na něco zeptat,jaké máte pocity sucha,nebo mokra,nebo hustý krémový,nebo jiný?
![]()
mscat skús iný test ako radí minewka… ja som mala na Pepine (dvadsiatke) peknú ružovú čiarku a na Rapi (desiatke) ani ducha… bol biely ako ľalia…