Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zaku: děkuji…ale dnešní test stojí za prd…na to že tu tyčinku jsem dělala v pátek a ted ten druhý…a čárka jako žádný rozdíl
sbarvovala se dlouho…jaj do prdele ![]()
Mscat nedepkuj - to miminku neprospívá. Hoď sem fotočku pro porovnání a my Ti to zkouknem ![]()
Smoulíku ahoooooooooooooooooooooooj, to je dobře, že se taky ukážeš ![]()
soldi píše:
ahoj smouli, tak mozno prave ked bolo malo keksiku, tak to vyjdemscat, neporovnavaj sa s minewkou, ona ma ciarky neobykle silne, hlavne, ze u Teba tmavnu, vsetko zavisi od uhniezdenia
soldi:
děkuji…ale mezi pátečním adnešním nijak zvlášt rozdíl..jsem fakt čekala minimálne kolajnice ![]()
kaculad:…já vím …ale ten test mě dnes rozhodil.a mám pocit že mi čípek zmizl kamsik nahoru
a k tomu ta bolest břicha..teda ne silná jen sem tam..chjoo bobky hned od začátku co?
jen bradavky mě uklidnují..bolí jak sfina ![]()
Mscat
Ja mám zatiaľ silnú čiarku len na MM10..
A čo som pozerala tvoju foto, máš ju určite silnejšiu.
Ako píše Soldi, si síce 16dc, ale kľudne si mohla mať uhniezdenie neskôr..a ak majú holky pravdu a budú to dvojky, tak aj preto ![]()
A nepila si včera viac tekutín? Celkom určite to ovplyvňuje intenzitu testu
![]()
Všetko bude dobré.. ![]()
mscat depky hod za hlavu máš tam dvě tak co a že to sílí pomalu nevadí fakt bud v klidu hod jsem testík a uvidíme třeba to bude krásná čárka a ty jen zmatkuješ
šmouli ahojda dlouho jsi tu nebyla:
Smouli, neboooj…keď sa zadarilo mne, určite sa zadarí aj tebe…ešte máš riadny časový náskok
![]()
tak tady dnešní no… ![]()
jen akorát si myslím že jsem ho dělala špatně já tady s těmato neumím
..prý aspon 10sekund v proudu moči at se to pořádně nacucne..ale já tak dlouho nečůrám ![]()
Minew ja som mala zasobu doma uz asi tri mesiace, ale ked velmi chces stare mamatesty, tak v takych malych lekarnach ich podla mna este budu mat. Ja viem, ze nove duchovali, ale mne sa teraz zdaju lepsie, fakt ta ciarka na novom vybehne hned.
Smouli ahoj, myslela som na teba, ze kde si, nezufaj moja, sexik pred ovu ste mali a ty mavas dobry hlienik, mozno prave „malo sexiku“ zaberia.
Soldi a ty dokedy mienis odolavat?
Baby fotku mam, ale nie som teraz na svojom PC v praci, a chodi tu vela ludi, tak nemozem teraz pridat, ale poobede dam, nemajte strach ![]()
Mscat, já vím, že každou z nás to tmavnutí čárky uklidňuje, ale jak už jsem tu jednou psala, mě třeba doktor říkal, že to jestli čárka na testu tmavne, nebo je tmavší než kontrolní nevypovídá o prosperitě těhu.
Už kvůli té fazolce v bříšku se snaž zachovat chladnou hlavu. Prostě co se má stát, to se stane ![]()
Příspěvek upraven 19.07.10 v 08:52
Mscat, ty truhlííík..
Veď normálna čiarka…
Ja tým rapi vôbec neverím..včera som si robila aj rapi, a bieda, dušík..tak som večer spravila MM10 a aha aká čiarka.
Kúp si pekne krásne mamatest.
Ešte na koni, neviem či si pamätáš, Vavenka sa tak zľakla, robila si rapi a biedna čiaročka, utakala po MM20 a bola krásna čiarka
![]()
kacul: já se snažím
…ale to asik moc nejde na to nemyslet a nebát se.
Mscat - Ty jsi fakt troubelín. Čárka je krásně vidět a hlavně nezapomínej, že my tad nejvíc věříme Mamatestům. Tak nakup Mamáče a přestaň se zbytečně trápit
![]()
ďakujem dievčatá, vy mi vždy tak pomôžete ![]()
ja som teraz dosť nervózna, lebo mm odchádza zajtra do nemecka a strašne sa o neho bojím…
síce sa vráti v stredu, ale to je jedno, keď ide letecky ![]()
no a tomu moc neverím, že by to vyšlo, lebo vždy sme trafili ovu a prd z toho a teraz nič, ani ovu testík nebol +, síce na 17DC trošku stmavol a potom na 18DC znovu zbledol, ale pozitívny nebol ![]()
Minewka píše:
Mscat, ty truhlííík..Veď normálna čiarka…
Ja tým rapi vôbec neverím..včera som si robila aj rapi, a bieda, dušík..tak som večer spravila MM10 a aha aká čiarka.
Kúp si pekne krásne mamatest.
Ešte na koni, neviem či si pamätáš, Vavenka sa tak zľakla, robila si rapi a biedna čiaročka, utakala po MM20 a bola krásna čiarka![]()
minewka:
a mě právě tento tyčinkový ukázal v pátek jednou tak hezky čárku jak mamatest10. a sbarvuje se to dlouho
…ale víte co??
dnes jedu s kamoškou do tesca reklamovat boty
do deichmanu.a skočím do DM a koupím tam testíky aspon 3 na další dny
a budu klidná.