Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3539
19.7.10 08:20

ria - ja myslím, že mohla byť, ako ju máš zaznačenú. 11 denná LF je normálna

tremonti - včera večer sme sa tu o tom bavili, pozri si príspevky. jonáš neuznáva ovuláciu. on predpokladá otehotnenie astrologicky. ja tej jeho metode neverím, ale aj tak toho 2.8. vyskúšam otehotnieť. :lol:

kde je lauri?
natul - ty ma už ale fakt dosť štveš. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

natul, ano, je mi luto, ze som pri tom nebola :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka

SOLDIII

JA nemám príznaky vôbec žiadne…nič…možno ma trolilinku bolia bradavky…ale ináč nič :mrgreen:

Testuuuj…

• Citovat
  • Upravit
Minewka
19.7.10 08:21

Počujte, nebýva niekto pri tej Natuli???

Treba jej doniesť test!!!

A prinútiť spraviť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 08:22
:hug: :hug: :hug: :oops: :oops: :oops: no neudělala no :-(
Jodi píše:
Natulaa- nekecej, že s takovou úchvatnou hadicí nemáš ještě urobený testík :wink: Asi ti nějakej dovezu!!!! :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
flamenga
Michelangelo píše:
Flam ahoooj :mavam: :mavam:
ty už se máš nejlíp viď :wink: :mrgreen:
:kytka: o chvíľu sa budete mať takto vy všetky… nevyspato, cecky vyťahané až po kolená, koža na bruchu stále o tri čísla väčšia, v byte bordel jak v tanku… :mrgreen: ale… „bordel v byte, šťastné díte…“ :mrgreen: :mrgreen: Ale ináč som v pohode :mrgreen:
a musím sa vám posťažovať… tá malá potvorka ma stále z lehátka pozoruje jedným očkom a akonáhle si sadnem za PC hneď sa naťahuje, pučí a potom spustí taký žalostný plač, ktorý prejde len na rukách… :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3539

soldi - neláka, neláka

a kedy chceš teda testovať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
19.7.10 08:23

ell nooo, chcelo to zmenu, dosť bolo tej flamengovej dámy v červenom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6651
19.7.10 08:24

Soldi, my jsme ještě pořád u tchánovců- no my se tu máme jako v ráji… Z bazénu jsme skoro nevylezli a včera jsme si dali s mm sauničku… Taky nám aspoň na chvíli někdo pohlídá kluky a tchýně úúúúžasně vaří… Za chvíli vyrážíme domů :-)

Co napsala Toja???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
19.7.10 08:25

Dobré ranko :kytka:
Minewka, potichoučku gratuluju. Krásné // :hug:
NATULA :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: kde máš test? To zž Ti ho zase musím posílat letecky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
19.7.10 08:26

Soldi, a ty nám ty // hodláš ukázat kdy??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 08:27

he he, flam, uz je z Teba zodpovedna mamina miesto cervenej sexi divosky :-P

minew, majka, vobec nemam chut testovat, ja tym svojim teplotam neverim.

minew, natuli uz aj kacula ponukala dovezenie testu vrtulnikom, ale natula sa stale braaaaaaaaaani :cert: :mrgreen:

majka, jaaaj, a som sa chcela opytat, ze co s praou, sa mi zdalo, ze si nieco pisala o nejakom pohovore, alebo sa mi to poplietlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Tak já už zase musím letět… jsem zvědavá, jestli než dorazím do Prahy někdo ještě na úvodní stránce zežloutne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12

tak budeme verit FF a basta :mrgreen: a vlastne je jedno, ci som ovu mala alebo nie… hlavne, ze mam MS :dance: teda dufam, ze uz to krvacanie neprejde a bude este niekolko dni pokracovat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
19.7.10 08:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hej holkyyy,tak já každý měsíc testovala a ted jednou nemám testík a vy tak na mě? já bych jinak fakt testovala,však co ,stejně vím jaký bude,a je jedno,jestli se to dozvím 10 nebo 1dpo,ale já fakt nemáám a nechce se mi jet busem do města,kdyby mi to jelo aspon hned zpátky,ale nejede a pul dne ve městě se mi teda být nechce :roll: :roll: ,holky tento měsíc je celý nějaký jiný,i graf ,takže to nechápe tak a uděláme ho jiný až do samotného konce ju?a budto to dostanu,nebo bude na konci zelená OK?a věřte,že když mi říkáte,že tam budou //,tak vězte,že pro moji povahu a psychiku bude lepší,když ty // budou hoodně výrazné už,než kdyby tam byl dušík a já bych měla nervy co nakonec z toho,takže to uděláme tak.

TESTUJU VE STŘEDU :lol: :lol: :lol: :lol:
Minewka píše:
Počujte, nebýva niekto pri tej Natuli???

Treba jej doniesť test!!!

A prinútiť spraviť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital