Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ria - ja myslím, že mohla byť, ako ju máš zaznačenú. 11 denná LF je normálna
tremonti - včera večer sme sa tu o tom bavili, pozri si príspevky. jonáš neuznáva ovuláciu. on predpokladá otehotnenie astrologicky. ja tej jeho metode neverím, ale aj tak toho 2.8. vyskúšam otehotnieť. ![]()
kde je lauri?
natul - ty ma už ale fakt dosť štveš. ![]()
SOLDIII
JA nemám príznaky vôbec žiadne…nič…možno ma trolilinku bolia bradavky…ale ináč nič ![]()
Testuuuj…
Počujte, nebýva niekto pri tej Natuli???
Treba jej doniesť test!!!
A prinútiť spraviť
![]()
Jodi píše:
Natulaa- nekecej, že s takovou úchvatnou hadicí nemáš ještě urobený testíkAsi ti nějakej dovezu!!!!
Michelangelo píše:
Flam ahoooj![]()
ty už se máš nejlíp viď![]()
ell nooo, chcelo to zmenu, dosť bolo tej flamengovej dámy v červenom ![]()
Soldi, my jsme ještě pořád u tchánovců- no my se tu máme jako v ráji… Z bazénu jsme skoro nevylezli a včera jsme si dali s mm sauničku… Taky nám aspoň na chvíli někdo pohlídá kluky a tchýně úúúúžasně vaří… Za chvíli vyrážíme domů ![]()
Co napsala Toja???
Dobré ranko ![]()
Minewka, potichoučku gratuluju. Krásné // ![]()
NATULA
kde máš test? To zž Ti ho zase musím posílat letecky? ![]()
he he, flam, uz je z Teba zodpovedna mamina miesto cervenej sexi divosky ![]()
minew, majka, vobec nemam chut testovat, ja tym svojim teplotam neverim.
minew, natuli uz aj kacula ponukala dovezenie testu vrtulnikom, ale natula sa stale braaaaaaaaaani
![]()
majka, jaaaj, a som sa chcela opytat, ze co s praou, sa mi zdalo, ze si nieco pisala o nejakom pohovore, alebo sa mi to poplietlo? ![]()
Tak já už zase musím letět… jsem zvědavá, jestli než dorazím do Prahy někdo ještě na úvodní stránce zežloutne ![]()
tak budeme verit FF a basta
a vlastne je jedno, ci som ovu mala alebo nie… hlavne, ze mam MS
teda dufam, ze uz to krvacanie neprejde a bude este niekolko dni pokracovat ![]()
hej holkyyy,tak já každý měsíc testovala a ted jednou nemám testík a vy tak na mě? já bych jinak fakt testovala,však co ,stejně vím jaký bude,a je jedno,jestli se to dozvím 10 nebo 1dpo,ale já fakt nemáám a nechce se mi jet busem do města,kdyby mi to jelo aspon hned zpátky,ale nejede a pul dne ve městě se mi teda být nechce
,holky tento měsíc je celý nějaký jiný,i graf ,takže to nechápe tak a uděláme ho jiný až do samotného konce ju?a budto to dostanu,nebo bude na konci zelená OK?a věřte,že když mi říkáte,že tam budou //,tak vězte,že pro moji povahu a psychiku bude lepší,když ty // budou hoodně výrazné už,než kdyby tam byl dušík a já bych měla nervy co nakonec z toho,takže to uděláme tak.
Minewka píše:
Počujte, nebýva niekto pri tej Natuli???Treba jej doniesť test!!!
A prinútiť spraviť![]()
![]()