Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8808
19.7.10 08:29

doré rano všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 08:29

Dobre ranko.
No ja som zvedava, ze az ako vysoko vystupam :mrgreen: Testik som robila ale len mm 20, lebo 10 uz nemam, trosku zosilnel, foto hodim asi az poobede, lebo teraz zastupujem kolegynu.

Minew gratulujem :kytka: Skoda, ze ja som uz nemala 10tku, lebo aj mne ciarocka vcera vybehla hned, a mali sme asi rovnaku :lol: . MM 20 sa vyfarbuje velmi pomaly, aspon teda u mna. Do 5 min tam skoro nic nebolo, teda ducha som videla, ale nic vyrazne, som sa normalne zlakla, ale do 10 min sa to potom pekne sfarbilo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 08:30

natula - a mm ti ho nemôže v meste kúpiť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 08:31

**NATULA **
To bolo tak rozhodé, že OK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ale tak ja by som teda nevydržala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1843
19.7.10 08:31

Natul, tak si ten test hlavně nezapomeň koupit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
19.7.10 08:32

Kačí a fotečku nemáš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
19.7.10 08:32
ell, ale tento cyklus sa mi zda, ze Ti soja neznizila az tak teploty ako minule :think:

hej hej, tiez som si vsimla, neznizila mi tak velmi teploty a ovu je podla mna o 1-2 dni skor… asi sa mi telo uz nakalibrovalo :))) uz len nech BT stupne, aby som vedela,z e som pop ovu.. dnes som ostala trosku prekvapena, cakala som vyssiu, hadam zajtra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 08:33

Katka

A kde si kúpila MM20? Lebo mne dávajú všade MM10…

A predsa len na tvojej 20tke je silnejšia čiarka ako na Pepine..

• Citovat
  • Upravit
Minewka
19.7.10 08:35

Ell, ja som niekde čítala, že u niekoho sa môže teplotka dvihnúť oneskorene …po ovu myslím..

elllla píše:
ell, ale tento cyklus sa mi zda, ze Ti soja neznizila az tak teploty ako minule :think:
hej hej, tiez som si vsimla, neznizila mi tak velmi teploty a ovu je podla mna o 1-2 dni skor… asi sa mi telo uz nakalibrovalo :))) uz len nech BT stupne, aby som vedela,z e som pop ovu.. dnes som ostala trosku prekvapena, cakala som vyssiu, hadam zajtra…
  • Citovat
  • Upravit
9429
19.7.10 08:38

dobré ráno

minewka:fíha..to budou určitě dvě :palec: já ted depkuju teda protože moje čárka rozhodně ani ted na 16dpo není tak silná jak ta tvá na 11!!! 8-o :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 08:39
mscat píše:
dobré ránominewka:fíha..to budou určitě dvě :palec: já ted depkuju teda protože moje čárka rozhodně ani ted na 16dpo není tak silná jak ta tvá na 11!!! 8-o :-(

mscat v klidu bud je to oki :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 08:40
Maji já už jsem to psala Michell mm pracuje ve vedlejší vesnici,jinak přes město jezdí denně,když maká jinde ,já to furt říkám,to je znamení,že ho nemám dělat,včera tchýně,dneska mm ,který jak na svinu nejede přes město,no co k tomu dodat :lol:
m a j a 2 píše:
natula - a mm ti ho nemôže v meste kúpiť?
  • Citovat
  • Upravit
3549
19.7.10 08:41

ahojte dievčatá :mavam:
teda gratulujem všetkým novým tehulkám :kytka:
a zároveň trošku aj závidím :roll:
som sľúbila,že po ovu sa ozvem
ja tento cyklus asi nič, lebo ovu už podľa bt asi bola, len sexíku bolo dosť málo… :-?

ako sa mi tu máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
19.7.10 08:42
smouli píše:
ahojte dievčatá :mavam:
teda gratulujem všetkým novým tehulkám :kytka:
a zároveň trošku aj závidím :roll:
som sľúbila,že po ovu sa ozvem
ja tento cyklus asi nič, lebo ovu už podľa bt asi bola, len sexíku bolo dosť málo… :-?ako sa mi tu máte???

ahooj smouli :kytka: a možno práve v cykle, keď si myslíš, že nič, to vyjde :pankac:

• Citovat
  • Upravit
17359
19.7.10 08:43

ahoj smouli, tak mozno prave ked bolo malo keksiku, tak to vyjde :hug:

mscat, neporovnavaj sa s minewkou, ona ma ciarky neobykle silne, hlavne, ze u Teba tmavnu, vsetko zavisi od uhniezdenia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí