Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre ranko.
No ja som zvedava, ze az ako vysoko vystupam
Testik som robila ale len mm 20, lebo 10 uz nemam, trosku zosilnel, foto hodim asi az poobede, lebo teraz zastupujem kolegynu.
Minew gratulujem
Skoda, ze ja som uz nemala 10tku, lebo aj mne ciarocka vcera vybehla hned, a mali sme asi rovnaku
. MM 20 sa vyfarbuje velmi pomaly, aspon teda u mna. Do 5 min tam skoro nic nebolo, teda ducha som videla, ale nic vyrazne, som sa normalne zlakla, ale do 10 min sa to potom pekne sfarbilo. ![]()
**NATULA **
To bolo tak rozhodé, že OK
![]()
Ale tak ja by som teda nevydržala ![]()
ell, ale tento cyklus sa mi zda, ze Ti soja neznizila az tak teploty ako minule
hej hej, tiez som si vsimla, neznizila mi tak velmi teploty a ovu je podla mna o 1-2 dni skor… asi sa mi telo uz nakalibrovalo
uz len nech BT stupne, aby som vedela,z e som pop ovu.. dnes som ostala trosku prekvapena, cakala som vyssiu, hadam zajtra…
Katka
A kde si kúpila MM20? Lebo mne dávajú všade MM10…
A predsa len na tvojej 20tke je silnejšia čiarka ako na Pepine..
Ell, ja som niekde čítala, že u niekoho sa môže teplotka dvihnúť oneskorene …po ovu myslím..
elllla píše:ell, ale tento cyklus sa mi zda, ze Ti soja neznizila az tak teploty ako minulehej hej, tiez som si vsimla, neznizila mi tak velmi teploty a ovu je podla mna o 1-2 dni skor… asi sa mi telo uz nakalibrovalouz len nech BT stupne, aby som vedela,z e som pop ovu.. dnes som ostala trosku prekvapena, cakala som vyssiu, hadam zajtra…
dobré ráno
minewka:fíha..to budou určitě dvě
já ted depkuju teda protože moje čárka rozhodně ani ted na 16dpo není tak silná jak ta tvá na 11!!!
![]()
mscat píše:
dobré ránominewka:fíha..to budou určitě dvějá ted depkuju teda protože moje čárka rozhodně ani ted na 16dpo není tak silná jak ta tvá na 11!!!
![]()
mscat v klidu bud je to oki ![]()
m a j a 2 píše:
natula - a mm ti ho nemôže v meste kúpiť?
ahojte dievčatá ![]()
teda gratulujem všetkým novým tehulkám ![]()
a zároveň trošku aj závidím ![]()
som sľúbila,že po ovu sa ozvem
ja tento cyklus asi nič, lebo ovu už podľa bt asi bola, len sexíku bolo dosť málo… ![]()
ako sa mi tu máte???
smouli píše:
ahojte dievčatá
teda gratulujem všetkým novým tehulkám
a zároveň trošku aj závidím
som sľúbila,že po ovu sa ozvem
ja tento cyklus asi nič, lebo ovu už podľa bt asi bola, len sexíku bolo dosť málo…ako sa mi tu máte???
ahooj smouli
a možno práve v cykle, keď si myslíš, že nič, to vyjde ![]()
ahoj smouli, tak mozno prave ked bolo malo keksiku, tak to vyjde ![]()
mscat, neporovnavaj sa s minewkou, ona ma ciarky neobykle silne, hlavne, ze u Teba tmavnu, vsetko zavisi od uhniezdenia ![]()