Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mscat ovu testik nema chybu, tu je to jasne, a tehu je krajsi ako rapi
jsme totálně nasranáááá
,přišla upomínka na zaplaceníí5000kč,za životní pojištění mm,přitom nám tu smlouvu měla už dávno zrušit jedna pipina,říká si finanční poradkyně
a ted co,zřídila nám novou pojistku,kterou platíme s tím,že tu starou zruší a nezrušila a co my ted,přece za čuzu nebudu platit 5000
a nebere mi telefon
![]()
mscat píše:
jannka':moc děkuji. a jakpak se máte?
zacinam 16 tt - strasne to leti…idem teraz v stredu na testy na vrodene chyby, budu mi brat krv, ale neviem ci sa bude robit aj ultrazvuk, lebo by som chcela vediet uz pohlavie - no strasne som zvedava…
ale inac sa citim uplne super, ani raz som nevracala, ani mi nebolo nejak prilis zle, takze super. A Ty sa kedy chystas k doktorovi na potvrdenie tehotenstva??? ![]()
no to ste mi tedy dali, ja som myslela, že tak na ten 18DC mohla byť, ke´d na ten 17DC ma večer tak strašne bolelo podbruško ![]()
takže ja padám. dnes som neviditeľná. nevadí majte sa pekne a čiarky nech silnejú
pa ![]()
Smouli, ked si to tak citila, tak podla mna to mohlo byt 17 alebo 18 DC, tie teploty nesedia kazdy mesiac presne, aspon u mna.
Ella no u teba je to tiez otazne, podla ovu testiku by som predpovedala uz na dnes vyskok, ale skor si myslim, ze ovulka u teba mohla byt vcera.
nela00 píše:
takže ja padám. dnes som neviditeľná. nevadí majte sa pekne a čiarky nech silnejú
pa
Neeeeeeeeelka…nie si…ja ťa vidíííííím
![]()
katkamarek:
jj ovu nemá chybu
a i mamatest máš pravdu je hezčí jak ten rapi.
cukruska:jojo jsou těhu…minewka-tušíme dvojčata
,katkamarek,mscat, a pajinka…a jsou tu další adeptky
![]()
natulaa: jojo ti věřím.nám to došlo v dubnu.že 4000 zaplatit.nedoplatek či co??nechápačka taky.
nela: já tě vidím jen jsem si furt hrála s těma testama nestíhám…
![]()
flamenga píše:Michelangelo píše:
Flam ahoooj![]()
ty už se máš nejlíp viď![]()
o chvíľu sa budete mať takto vy všetky… nevyspato, cecky vyťahané až po kolená, koža na bruchu stále o tri čísla väčšia, v byte bordel jak v tanku…
ale… „bordel v byte, šťastné díte…“
![]()
Ale ináč som v pohode
a musím sa vám posťažovať… tá malá potvorka ma stále z lehátka pozoruje jedným očkom a akonáhle si sadnem za PC hneď sa naťahuje, pučí a potom spustí taký žalostný plač, ktorý prejde len na rukách…![]()
no teeeda… sa to tu roztehulkovalo…budem sem musiet chodit castejsie nech sa aj ostatne nakazia ![]()
ja sa mam fajn… a dufam ze to tak bude aj dalej…ty si tehu? ktory tt?