Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
19.7.10 09:41

Mscat ovu testik nema chybu, tu je to jasne, a tehu je krajsi ako rapi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 09:42

jsme totálně nasranáááá :cert: :cert: :cert: ,přišla upomínka na zaplaceníí5000kč,za životní pojištění mm,přitom nám tu smlouvu měla už dávno zrušit jedna pipina,říká si finanční poradkyně :cert: :cert: a ted co,zřídila nám novou pojistku,kterou platíme s tím,že tu starou zruší a nezrušila a co my ted,přece za čuzu nebudu platit 5000 :pocitac: :pocitac: :pocitac: a nebere mi telefon :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
113
19.7.10 09:42
mscat píše:
jannka':moc děkuji. a jakpak se máte? :-D

zacinam 16 tt - strasne to leti…idem teraz v stredu na testy na vrodene chyby, budu mi brat krv, ale neviem ci sa bude robit aj ultrazvuk, lebo by som chcela vediet uz pohlavie - no strasne som zvedava… :lol: ale inac sa citim uplne super, ani raz som nevracala, ani mi nebolo nejak prilis zle, takze super. A Ty sa kedy chystas k doktorovi na potvrdenie tehotenstva??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 09:43

no to ste mi tedy dali, ja som myslela, že tak na ten 18DC mohla byť, ke´d na ten 17DC ma večer tak strašne bolelo podbruško :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
19.7.10 09:45

takže ja padám. dnes som neviditeľná. nevadí majte sa pekne a čiarky nech silnejú
pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 09:46

Taaaaaaaak…to s ovu asi fakt funguje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5530
19.7.10 09:46

Smouli, ked si to tak citila, tak podla mna to mohlo byt 17 alebo 18 DC, tie teploty nesedia kazdy mesiac presne, aspon u mna.

Ella no u teba je to tiez otazne, podla ovu testiku by som predpovedala uz na dnes vyskok, ale skor si myslim, ze ovulka u teba mohla byt vcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 09:47
nela00 píše:
takže ja padám. dnes som neviditeľná. nevadí majte sa pekne a čiarky nech silnejú
pa :mavam:

Neeeeeeeeelka…nie si…ja ťa vidíííííím :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9429
19.7.10 09:48

katkamarek: :-D jj ovu nemá chybu :mrgreen: a i mamatest máš pravdu je hezčí jak ten rapi.

cukruska:jojo jsou těhu…minewka-tušíme dvojčata :mrgreen: ,katkamarek,mscat, a pajinka…a jsou tu další adeptky :mrgreen: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 09:49

natulaa: jojo ti věřím.nám to došlo v dubnu.že 4000 zaplatit.nedoplatek či co??nechápačka taky.

nela: já tě vidím jen jsem si furt hrála s těma testama nestíhám… :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
19.7.10 09:50
Flam,,, :mrgreen: :srdce:
flamenga píše:
Michelangelo píše:
Flam ahoooj :mavam: :mavam:
ty už se máš nejlíp viď :wink: :mrgreen:
:kytka: o chvíľu sa budete mať takto vy všetky… nevyspato, cecky vyťahané až po kolená, koža na bruchu stále o tri čísla väčšia, v byte bordel jak v tanku… :mrgreen: ale… „bordel v byte, šťastné díte…“ :mrgreen: :mrgreen: Ale ináč som v pohode :mrgreen:
a musím sa vám posťažovať… tá malá potvorka ma stále z lehátka pozoruje jedným očkom a akonáhle si sadnem za PC hneď sa naťahuje, pučí a potom spustí taký žalostný plač, ktorý prejde len na rukách… :cert: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Mellanie
19.7.10 09:50

Dobré ránko všem. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
344
19.7.10 09:52

no teeeda… sa to tu roztehulkovalo…budem sem musiet chodit castejsie nech sa aj ostatne nakazia :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 09:52

Cukruska ahoj, a ty sa ako mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
19.7.10 09:56

katkamarek

ja sa mam fajn… a dufam ze to tak bude aj dalej…ty si tehu? ktory tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí