Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
takze u mna fakt nic… ![]()
natulla, no ja neviem
ale mozno ak by si bola tehu by bol uplne pozitivny, nie len silnejsia ciarocka ako u mscat ![]()
krásné ty testy ![]()
hele holky…ale já testila ovu testem tuším i na těch 11dpo či 10.a tam čárka byla téměř neviditelná.
jenže ted už jsem 16dpo tak už jde asi proto tam líp vidět.ale předtím opravdu čárka o ničem slabulilinká a na těhu test byla.
baby, testla som ovu, dám foto, no neviem, čo z toho vyjde, bo to bolo zo 4kvapiek moču…
smouli a ty uz nas nemas rada ?? alebo si davas pauzu od testomaniacok ![]()
babule čo myslíte, kedy bola u mňa asi ovu ![]()
na 16DC sa mi sfúklo bruško, na 17DC som večer mala neskutočné bolesti a na 18DC ma už bolelo len trošku ![]()
lauri jasné,že vás mám rada, len som si dala taký záväzok,že do ovu nesledujem, nemeriam, nechodím na net…chápeš a kukaj posledné dva cykly, keď nesledujem ako sa mi upravili, bez liekov
ahojte dievcata, citam Vas skoro kazdy den…ale teraz poslednych 5 dni sme boli mimo domu - a kolko sa za tak malo dni zmenilo…katkamarek minewka mscat a pajinka zo srdca gratulujem
tesim sa spolu s Vami…a lauri este nie je nic stratene, ci myslis ze ano?
smouli mas to pekne, to je fakt. ja by som podla teploty povedala, ze bola na 20 DC ![]()
smouli, prave som na teba cely vikend myslela, ze ci si na nas zabudla alebo preco sa nam vyhybas… ved my ta lubime ![]()
co sa tyka tvojej ovu, tak tazko povedat, kedze ovu testiky si mala negat az do 18DC, tak ovu mohla byt 19-20DC, neskor uz nie, lebo potom uz si na svojich poovu teplotach…
inak, ja som sa oficialne vyhlasila za 1.5DPO, uz ani hlienik nemam, som dost sucha… takze ide sa na fazu cakania… kazdopadne keksiky boli vcera aj predvcerom poriadne, bola by skoda, keby z toho nic nebolo…
co myslite? mozem byt 1 alebo 2DPO uz dnes? aj ked teplota este nevyskocila hore?
Ahojte dievcata…co nove?? ja sa tesim ze sa konecne ochladilo..aspon sa da dychat… su tu nejake nove tehulky? pisete vela tak sa to neda docitat