Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
19.7.10 11:13

mouk, ten dnesny je krasny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 11:13

Katka děkuji :wink: :srdce: :hug:
Soldi jsi zlatíčko :huban: říkala jsi,že příští cyklus budu těhu joooo :mrgreen: :mrgreen: píšu si to do hlavy,že příští cyklus nebudééééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
19.7.10 11:14

soldi, mozem ta poprosit, zmen mi na prvej strane udaj 16m na 7m. minuly rok ked som nemerala som sa rozhodla nepocitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
19.7.10 11:14

babule ja vám sem poobede hodím foto mojích ovu testíkov-škoda, že som ich už mala len tak málo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
19.7.10 11:15

soldi, no neviem ako to vyzera :nevim: som ani nemala odvahu sa sefa spytat, sme tu vo svungu vsetci :zed: mm chce zajtra vecer ist, ale podla mna ja nebudem moct, sef s tym nepocital… asi pojdeme v auguste ako sme povodne planovali. uvidime…

krcok som skusila, ale ja sa fakt neviem podla neho orientovat.. 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 11:16

soldi: pravdepodobne to bude sediet aj s ultrazvukom :palec: lebo na 16 DC som mala 13mm folik.

len co tie predchadzajuce testy, tie nie su pozitivne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

jej, smoulinka nasa, ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

ahoooojte…tak konecne som docitala :twisted:
michel a tak si neverila…ze tam vajko bude :lol:
tehulky krasne testiky…silia kazdym dnom :pankac:no a presne pre takych duchov-neduchov netestujem mna stresuju uz tie vase ciarky-neciarky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
19.7.10 11:18

Já vám to testování normálně závidím - jak já bych si zatestila :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 11:19

michi, :-P
ok, beriem na vedomie :hug:

acko, jasne, zmenim, chi chi :-P
a si sa na to este sefa nepytala? 8-o

no, krcok poznas jednoducho- ked si v poddrepe vecer a strcis dnu prst, ked hned narazis na krcok- je nizko, ked s tym mas problem, je vysoko.
inac, velmi uzitocna vec, tento krcok. vzdy podla neho spoznam, kedy mi ide ms- kedze inac nemam ziadne priznaky.

smouli, juuuj, si mi mohla dat vediet, by som Ti priniesla, mam ich kopu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 11:20
bestmolly píše:
ahoooojte…tak konecne som docitala :twisted:
michel a tak si neverila…ze tam vajko bude :lol:
tehulky krasne testiky…silia kazdym dnom :pankac:no a presne pre takych duchov-neduchov netestujem mna stresuju uz tie vase ciarky-neciarky :-P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
suhlasim :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 11:23

kacul, vsak testni, len tak pre zaujimavost  :lol:

joooj, minule som tu zas nasla na diskusii nazor, jedna kocka bola zvedava ci je tehu, lebo ze ma vacsie prsia a brucho. ale ms ma pravidelnu a tt negativny. ale to ze vraj nevadi, lebo pocula, ze vo vyssom stadiu tehotenstva hcg klesa 8-o :mrgreen: ale na nulu asi nie :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
19.7.10 11:26

soldi, nepytala… dosla som do prace a hned mrte mejlov a pokynov od sefa… proste vidim, ze nie je vhodna doba sa pytat. uvidim ako bude poobede. ale vsak neva, som aj tusila, ze mozno sa nebude dat ist. ved ideme autom, uplne na blind, takze nie je problem odlozit to. akurat mm by to teraz viac vyhovovalo ako v auguste. a ak nam to v auguste nevyjde, tak pojdeme inam… my sme taki tazki pohodaci, bude tak ako ma byt :wink:

no ja mam problem, ze si na krcok dosiahnem furt, a veru nikdy nie je taky rozdiel, ze ci moc lahko, alebo tazko :nevim: aj otvorenost sa mi tazko hodnoti… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
soldi píše:joooj, minule som tu zas nasla na diskusii nazor, jedna kocka bola zvedava ci je tehu, lebo ze ma vacsie prsia a brucho. ale ms ma pravidelnu a tt negativny. ale to ze vraj nevadi, lebo pocula, ze vo vyssom stadiu tehotenstva hcg klesa 8-o :mrgreen: ale na nulu asi nie :-P :-P

hahaha :mrgreen: no to by som bola asi tehu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

:dance: :dance: :dance: soldi :wink:
ale inak ste testomaniacky pre mna hrdinky :huban: …ja som na tie slabe ciarky,ci duchov fakt slepa ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11970.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11970.gif …vzdy vidim nieco,na mieste,kde je ten test napusteny…a to nieco mi sposobuje traumu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí