Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Katka děkuji
![]()
Soldi jsi zlatíčko
říkala jsi,že příští cyklus budu těhu joooo
píšu si to do hlavy,že příští cyklus nebudééééééééé
![]()
soldi, mozem ta poprosit, zmen mi na prvej strane udaj 16m na 7m. minuly rok ked som nemerala som sa rozhodla nepocitat ![]()
babule ja vám sem poobede hodím foto mojích ovu testíkov-škoda, že som ich už mala len tak málo ![]()
soldi, no neviem ako to vyzera
som ani nemala odvahu sa sefa spytat, sme tu vo svungu vsetci
mm chce zajtra vecer ist, ale podla mna ja nebudem moct, sef s tym nepocital… asi pojdeme v auguste ako sme povodne planovali. uvidime…
krcok som skusila, ale ja sa fakt neviem podla neho orientovat..
![]()
soldi: pravdepodobne to bude sediet aj s ultrazvukom
lebo na 16 DC som mala 13mm folik.
len co tie predchadzajuce testy, tie nie su pozitivne? ![]()
ahoooojte…tak konecne som docitala ![]()
michel a tak si neverila…ze tam vajko bude ![]()
tehulky krasne testiky…silia kazdym dnom
…no a presne pre takych duchov-neduchov netestujem mna stresuju uz tie vase ciarky-neciarky ![]()
Já vám to testování normálně závidím - jak já bych si zatestila
![]()
michi, ![]()
ok, beriem na vedomie ![]()
acko, jasne, zmenim, chi chi ![]()
a si sa na to este sefa nepytala? ![]()
no, krcok poznas jednoducho- ked si v poddrepe vecer a strcis dnu prst, ked hned narazis na krcok- je nizko, ked s tym mas problem, je vysoko.
inac, velmi uzitocna vec, tento krcok. vzdy podla neho spoznam, kedy mi ide ms- kedze inac nemam ziadne priznaky.
smouli, juuuj, si mi mohla dat vediet, by som Ti priniesla, mam ich kopu. ![]()
bestmolly píše:
ahoooojte…tak konecne som docitala
michel a tak si neverila…ze tam vajko bude
tehulky krasne testiky…silia kazdym dnom…no a presne pre takych duchov-neduchov netestujem mna stresuju uz tie vase ciarky-neciarky
![]()
suhlasim ![]()
kacul, vsak testni, len tak pre zaujimavost ![]()
joooj, minule som tu zas nasla na diskusii nazor, jedna kocka bola zvedava ci je tehu, lebo ze ma vacsie prsia a brucho. ale ms ma pravidelnu a tt negativny. ale to ze vraj nevadi, lebo pocula, ze vo vyssom stadiu tehotenstva hcg klesa
ale na nulu asi nie
![]()
soldi, nepytala… dosla som do prace a hned mrte mejlov a pokynov od sefa… proste vidim, ze nie je vhodna doba sa pytat. uvidim ako bude poobede. ale vsak neva, som aj tusila, ze mozno sa nebude dat ist. ved ideme autom, uplne na blind, takze nie je problem odlozit to. akurat mm by to teraz viac vyhovovalo ako v auguste. a ak nam to v auguste nevyjde, tak pojdeme inam… my sme taki tazki pohodaci, bude tak ako ma byt ![]()
no ja mam problem, ze si na krcok dosiahnem furt, a veru nikdy nie je taky rozdiel, ze ci moc lahko, alebo tazko
aj otvorenost sa mi tazko hodnoti… ![]()
soldi píše:joooj, minule som tu zas nasla na diskusii nazor, jedna kocka bola zvedava ci je tehu, lebo ze ma vacsie prsia a brucho. ale ms ma pravidelnu a tt negativny. ale to ze vraj nevadi, lebo pocula, ze vo vyssom stadiu tehotenstva hcg klesa![]()
ale na nulu asi nie
![]()
hahaha
no to by som bola asi tehu
![]()
soldi ![]()
ale inak ste testomaniacky pre mna hrdinky
…ja som na tie slabe ciarky,ci duchov fakt slepa ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11970.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11970.gif …vzdy vidim nieco,na mieste,kde je ten test napusteny…a to nieco mi sposobuje traumu
![]()