Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evička super odkaz
díky,máme celkovou vhodnost 93% a teď vychází chlapeček,ale to je mi jedno,pže vím
![]()
bestmolly píše:Molly se s tebe taky picnu,mě fakt odtáhnou k docentu Chocholouškovi přímo od těhle stránek s diagnózou mereni bt-ámen
acko ja mam taky isty problem s krckom…furt sa mi zda akoby vonku…dociahnem ho lahko
katkamarek píše:
Evicka super odkaz, mne dava presne na tento datum otaznikyAle ja si myslim, ze my budeme mat chlapceka prveho.
Hihi..aj mne dáva otázniky ![]()
Baby, idem pracovať,pa pa večer ![]()
Ahojte baby,
ak mate zaujem o tehu,ovu testy, pre seed, vitaminy pre mm, pupalku,Vit.E, caje, kvapky…, ozvite sa, predam to lacno.
Drzim palceky!
babulky mne sa ten link tiez paci mne to spatne sedi na syna a aj kamoskam
kacul tak u teba to uz mame aj overene
ked si pisala ze bude chlapcek
katka albi ma tiez ? ![]()
evi, uz som ho tam dala, ale do druheho prispevku, lebo ten prvy je uz malicko preplneny ![]()
michel, este si tu?
a kedy ides za mm?
inac moj mm sa tomu tiez kedysi venoval, mal ten astrologicky program a vedel odtial vycitat super veci.
ale uz sa tomu nevenuje, fotografovanie ostala jeho najvacsia vasen ![]()
Soldi ano,ještě tu šmejdím a chystám si věci.Pojedu asi ve dvě hodiny.Musím tam splašit nějakej penzion na spaní.Mám docela obavy,aby si mm nepřipadal,jak plemenej býček a klaplo to.Ta psychika je u chlapů nevyzpytatelná
doktor mi říkal,že spermošky ze včerejšího večera nemusí přežít,že je potřeba to dnes a zítra pojistit
Chudáček mm,neví,co se na něj chystá
![]()
ten program jsem si koupila,bo se zabývám astrologií a kdybych se to učila dřív,tak jsem mohla Ivušku ochránit,to nebezpečí má v horoskopu a tranzity z toho dne-škoda mluvit
je mi z toho
![]()
mscat píše:
a trošku zaschnuté…tteda ten ovu test nemá chybu
Ahoj holky,
dovuluji si potvrdit, že Vaše teorie ohledně pozitivních ovu a těhu testů funguje ![]()
Michelangelo píše:
Soldi ano,ještě tu šmejdím a chystám si věci.Pojedu asi ve dvě hodiny.Musím tam splašit nějakej penzion na spaní.Mám docela obavy,aby si mm nepřipadal,jak plemenej býček a klaplo to.Ta psychika je u chlapů nevyzpytatelná![]()
doktor mi říkal,že spermošky ze včerejšího večera nemusí přežít,že je potřeba to dnes a zítra pojistit
![]()
Chudáček mm,neví,co se na něj chystá
![]()
![]()
![]()
ten program jsem si koupila,bo se zabývám astrologií a kdybych se to učila dřív,tak jsem mohla Ivušku ochránit,to nebezpečí má v horoskopu a tranzity z toho dne-škoda mluvit![]()
je mi z toho
![]()
![]()
![]()
děkuji ti ![]()
broskvicka6791 píše:mscat píše:Ahoj holky,
a trošku zaschnuté…tteda ten ovu test nemá chybu
dovuluji si potvrdit, že Vaše teorie ohledně pozitivních ovu a těhu testů funguje
gratuluji
michi, nie, nemozes tak rozmyslat, to uz ked sa pustis do uvah, ze co by bolo keby… tak by si sa mohla aj zblaznit z toho.
neboj, s ivuskou sa zase strestnes a este aj das zivot dalsiemu cloviecikovi ![]()
broskvicka, gratulujem ![]()