Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
19.7.10 11:45

Májuška máš IP :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 11:51

Evička super odkaz :wink: díky,máme celkovou vhodnost 93% a teď vychází chlapeček,ale to je mi jedno,pže vím :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 11:57
bestmolly píše:
acko ja mam taky isty problem s krckom…furt sa mi zda akoby vonku 8-o …dociahnem ho lahko 8-o
Molly se s tebe taky picnu,mě fakt odtáhnou k docentu Chocholouškovi přímo od těhle stránek s diagnózou mereni bt-ámen :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
19.7.10 11:59
katkamarek píše:
Evicka super odkaz, mne dava presne na tento datum otazniky :mrgreen: Ale ja si myslim, ze my budeme mat chlapceka prveho.

Hihi..aj mne dáva otázniky :mrgreen:

Baby, idem pracovať,pa pa večer :srdce:

• Citovat
  • Upravit
36
19.7.10 12:00

Ahojte baby,
ak mate zaujem o tehu,ovu testy, pre seed, vitaminy pre mm, pupalku,Vit.E, caje, kvapky…, ozvite sa, predam to lacno.
Drzim palceky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.7.10 12:07

babulky mne sa ten link tiez paci mne to spatne sedi na syna a aj kamoskam

kacul tak u teba to uz mame aj overene :palec: ked si pisala ze bude chlapcek

katka albi ma tiez ? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 12:09

evi, uz som ho tam dala, ale do druheho prispevku, lebo ten prvy je uz malicko preplneny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 12:10

michel, este si tu?
a kedy ides za mm?

inac moj mm sa tomu tiez kedysi venoval, mal ten astrologicky program a vedel odtial vycitat super veci.
ale uz sa tomu nevenuje, fotografovanie ostala jeho najvacsia vasen :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
19.7.10 12:12

soldi diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.7.10 12:14

a albao uz vie co cakaju???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
19.7.10 12:18

Soldi ano,ještě tu šmejdím a chystám si věci.Pojedu asi ve dvě hodiny.Musím tam splašit nějakej penzion na spaní.Mám docela obavy,aby si mm nepřipadal,jak plemenej býček a klaplo to.Ta psychika je u chlapů nevyzpytatelná :think: :think: doktor mi říkal,že spermošky ze včerejšího večera nemusí přežít,že je potřeba to dnes a zítra pojistit :think: :think: Chudáček mm,neví,co se na něj chystá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ten program jsem si koupila,bo se zabývám astrologií a kdybych se to učila dřív,tak jsem mohla Ivušku ochránit,to nebezpečí má v horoskopu a tranzity z toho dne-škoda mluvit :cry: :cry: je mi z toho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.10 12:23
mscat píše:
a trošku zaschnuté…tteda ten ovu test nemá chybu :palec:

Ahoj holky,
dovuluji si potvrdit, že Vaše teorie ohledně pozitivních ovu a těhu testů funguje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 12:25
Michelangelo píše:
Soldi ano,ještě tu šmejdím a chystám si věci.Pojedu asi ve dvě hodiny.Musím tam splašit nějakej penzion na spaní.Mám docela obavy,aby si mm nepřipadal,jak plemenej býček a klaplo to.Ta psychika je u chlapů nevyzpytatelná :think: :think: doktor mi říkal,že spermošky ze včerejšího večera nemusí přežít,že je potřeba to dnes a zítra pojistit :think: :think: Chudáček mm,neví,co se na něj chystá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ten program jsem si koupila,bo se zabývám astrologií a kdybych se to učila dřív,tak jsem mohla Ivušku ochránit,to nebezpečí má v horoskopu a tranzity z toho dne-škoda mluvit :cry: :cry: je mi z toho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

děkuji ti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
19.7.10 12:27
broskvicka6791 píše:
mscat píše:
a trošku zaschnuté…tteda ten ovu test nemá chybu :palec:
Ahoj holky,
dovuluji si potvrdit, že Vaše teorie ohledně pozitivních ovu a těhu testů funguje :-D

gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
19.7.10 12:28

michi, nie, nemozes tak rozmyslat, to uz ked sa pustis do uvah, ze co by bolo keby… tak by si sa mohla aj zblaznit z toho.
neboj, s ivuskou sa zase strestnes a este aj das zivot dalsiemu cloviecikovi :hug:

broskvicka, gratulujem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital