Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
19.7.10 13:56

Aj moja velmi dobra kamoska ma narodky 28.7. :mrgreen: Tak to tu bude zur :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808

no já už mám připravené na zítra šampíčko tak pak vychladit a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
elllla píše:
acko píše:
elka, tak co, ideme si dnes zatrsat? :dance:
ahoj moja, ano, uz som sa ta pytala, ci sa dnes vidime :) ja tam budem asi skor, pojdem predtym este na zmrzlinu, je naozaj dobra (tam hned vedla, mnam)… pridas sa alebo nestihas?

asi nebudem velmi stihat, ale uvidim este… ak by som stihala tam byt skor, tak ti cinknem a mozeme na zrzku skocit spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 13:58
acko píše:
elllla píše:
acko píše:
elka, tak co, ideme si dnes zatrsat? :dance:
ahoj moja, ano, uz som sa ta pytala, ci sa dnes vidime :) ja tam budem asi skor, pojdem predtym este na zmrzlinu, je naozaj dobra (tam hned vedla, mnam)… pridas sa alebo nestihas?
asi nebudem velmi stihat, ale uvidim este… ak by som stihala tam byt skor, tak ti cinknem a mozeme na zrzku skocit spolu :-)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: áčko som si ťa predstavila, ako s ellou skáčete na nejakú zrzku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 14:00

Mna normalne trha, ze si nemozem moje testiky ocumovat :zed: Som ich nechala doma a neviem ako vyzeraju, fotka nie je realita. Ja som vcera len chodila a pozerala na ne, ci tam ta ciarka stale je a ci ju vidno aj v tieni napriklad :lol:
Joooj do prdele, som strasne nervozna z tej chaty, to ani teplotku nebudem moct zmerat, tak blbo to teraz vyslo, preco ta chata musi byt prave teraz? :cert: :cert: :cert: Najradsej by som tam nesla, asi si do vecera nieco vymyslim a zavola mm nech pre mna pride. To bude asi najlepsie a rano si skocim na krv :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
19.7.10 14:01

katka, nevidim problem v tom aby si sa vyhla sportovym disciplinam… ved kludne povies, ze nechces moc behat bo ta boli hlava, alebo zaludok, ved vo vseobecnosti ATB su tazke na zaludok…
ist tam kludne chod, budes na cerstvom vzduchu, to je dobre pre kazdeho, pre tehulku duplom.
pravdu ze preco sa nechces namahat, by som ja osobne na tvojom mieste zatial nikomu nehovorila, ani sefke, ani kamoskam.

ja to poviem mame a najblizsej rodine ked budeme mat :srdce: a kamoskam najskor po 1. trimestri, pripadne az ked to bude vidiet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 14:02

katka: pojdes na krv ako samoplatca ci k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 14:03

babulky kde ste kupovali ten gynex? cez net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 14:03

a acko ma pravdu, radsej to nikomu nevrav zatial,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
19.7.10 14:07

majka, ja som to kupila u mojej liecitelky-maserky. cena cca taka ako cez net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 14:07

Moukus, neviem, ako mi pride :mrgreen: Ked pojdem za dr. ze chcem odber krvi a este mi ani nemeska, tak neviem co na to povie.

No a jasne, ze ja to nechcem hovorit, to len ako krajny pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 14:09

No a já se jinak dnes od kamarádky -33, se kterou pořádáme výlety s děckama dozvěděla..jen protože jsem řekla že jsem si zapoměla doma brýle a bolí mě oči sakra,že jsem pořád jak malé děcko a že děcko má děcko.Takže paráda.Tak hlavně že děcko má děcko..a můj malý je stokrát víc a líp vychovaný jak její malá která je neskutečně rozmazlená.a sama to ví.A sama mi pak ale řekla že mě aspon malý poslechne..no ale hlavně že děcko má děcko.nevím když je mi 23 či jsem také usmrkané děcko které teda život asi ještě nenaučil.myslím že už jsem si zažila víc než dost.Jsem nasraná jako…a přitom…ona se teda nechová o nic líp myslím že kolikrát teda asi trapněji v různých situacích jak já bych se nikdy nechovala.no takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 14:13

ježiš mscat a jak na to přišla,jste se teda pohádaly? :nevim: :nevim: ,a ví že si těhotná?

• Citovat
  • Upravit
4333
19.7.10 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
19.7.10 14:14

Mscat taka „kamaratka“ nie je kamaratka a vobec ti nestoji za to, aby si sa nad tym zamyslala. Kasli na nu, aj ked ja by som sa asi tiez rozculila, ze ma poucuje niekto kto si nevie urobit poriadok najprv sam so sebou :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí