Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babulenky zlaté
![]()
tak se s vámi loučím,budete mě moooooc chybět
,budu na vás stejně pořád myslet
![]()
DC přeji krásné Ovu testy +
![]()
DPO přeji krásné těhu testy s dálnicema//
![]()
TT přeji krásné těhulkování a
![]()
už teď se na vás těším
![]()
Michelangelo píše:
Babulenky zlaté![]()
![]()
![]()
tak se s vámi loučím,budete mě moooooc chybět![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,budu na vás stejně pořád myslet
![]()
![]()
DC přeji krásné Ovu testy +![]()
![]()
DPO přeji krásné těhu testy s dálnicema//![]()
![]()
TT přeji krásné těhulkování a![]()
![]()
![]()
už teď se na vás těším![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
užij si to a vrat se nám celá,a jet opatrně. ![]()
bestmolly píše:![]()
![]()
http://www.topky.sk/…tihaju-matku
ježiš to ani vidět nechci kráva jedna je to.
Michel dakujem a tebe prajem uspesnu misiu
a dufam,ze uz sa vratis ako pociatok kindervajca
![]()
katkamarek píše:
Mscat taka „kamaratka“ nie je kamaratka a vobec ti nestoji za to, aby si sa nad tym zamyslala. Kasli na nu, aj ked ja by som sa asi tiez rozculila, ze ma poucuje niekto kto si nevie urobit poriadok najprv sam so sebou![]()
![]()
![]()
katka:přesně..nasrala jsem se.a ještě druhá co tam byla má 34 tak začla taky že joo že těch 10let je rozdíl že to jde vidět že jsem prostě ještě také děcko,no tak jako
![]()
..a můžu teda fakt s klidem říct že se jako děcko určitě nechovám.naopak…mnoho lidí si myslí když s nima mluvím že jsem starší dle mých názorů jako!!!jsem jim řekla že teda nepocituji nějaký rozdíl.jasné…asi nejsem taká upjatá a vážná uprděná matka!
katka:přesně..nasrala jsem se.a ještě druhá co tam byla má 34 tak začla taky že joo že těch 10let je rozdíl že to jde vidět že jsem prostě ještě také děcko,no tak jako
..a můžu teda fakt s klidem říct že se jako děcko určitě nechovám.naopak…mnoho lidí si myslí když s nima mluvím že jsem starší dle mých názorů jako!!!jsem jim řekla že teda nepocituji nějaký rozdíl.jasné…asi nejsem taká upjatá a vážná uprděná matka!
Michell ahojky,taky nám budeš chybět
a zapisovat veveričkování jasan
![]()
Molly ježiš to já radši ani nečtu ![]()
natulaa:no já jsem jen zaknourala že mi svítí slunko do očí že jsem si nechala doma brýle..a ona se do mě pustila že furt knourám. ![]()
Jinak mě ted tak asi napadlo..že mi asi závidí!!!to bude asi tím…ví že jsem těhotná.a to bude asi ono.ona pak prozradila že rok po tom touží ale nechává to tak na náhodu..manžela má pořád pryč.ale myslím že ju to asi sere.tak proto se asi do mě pustila
mscat píše:
katka:přesně..nasrala jsem se.a ještě druhá co tam byla má 34 tak začla taky že joo že těch 10let je rozdíl že to jde vidět že jsem prostě ještě také děcko,no tak jako![]()
Mscat, ja by som tiez povedala, ze si starsia, nie podla vyzoru, ale toho aky mas prejav. Ony ti len zavidia, ze si mladsia, tak preto sa do teba pustili ako take supy. ![]()
mscat píše:
Jinak mě ted tak asi napadlo..že mi asi závidí!!!to bude asi tím…ví že jsem těhotná.a to bude asi ono.ona pak prozradila že rok po tom touží ale nechává to tak na náhodu..manžela má pořád pryč.ale myslím že ju to asi sere.tak proto se asi do mě pustila
ale jako…jen takový detail.Já bych se asi zas nikdy nemohla chovat jak ona.každému na potkání včetně chlapů od svých kamarádek vykládat jak mám doma kinkonga vibrátor a jaké umí věci!!!
a měla doma každý den na návštěve jiného „kamaráda“ a cvrkat z nich.
Mscat taketo typy nestoja za rec, kasli na nu a ked nemusis tak sa s nou nestretavaj, len sa zbytocne rozculis.