Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zakupanda píše:
pomoc končí my pomalu a jistě md co já budu dělat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zaku:a předtím si kde pracovala?? tak šup šup musíte ještě pořádně zapracovat ![]()
soldi, ziadne priznaky
a dakuejm, ze si ma vyfarbila a neda sa taka len jemne oranzova, aby sme to nezakrikli? ![]()
mascat, netrap sa pre nu, asi nie je vyrovnana sama so sebou, alebo len bola na nieco napalena a odniesla si si to ty. Vooooobec nie si decko ![]()
mscat na 3 směny a tam jsem dala výpověd a ani náhodou už tam za nic na světě
to my pracujeme,ale jak vidíš nedaří se.
a práce není a já už depkuju jak já vyžiju s podpory?
![]()
esther:držím ti moc pěstičky ![]()
a děkuji…no pořád mě to docela štve teda.
to víš že nejsem děcko..
já se tak necítím už teda dávno jinak bych si ani dítě nenechávala přece kdybych byla dětinská ještě,já si spíš myslím že ju asi něco žere a navezla se do mě no.tak jak říkáš. ![]()
možná mě jen nebere takovou jaká jsem..ale mě ona taky někdy přijde trapná ale přejdu to a neřeším každý je nějaký.noa vidíš..tak jsem ji to teda taky mohla říct ale nebuduse prostě hádat.
zaku:nevím kolik je teda podpora…ale já beru 4000 už od 21měsíců malého.
mscat píše:
zaku:nevím kolik je teda podpora…ale já beru 4000 už od 21měsíců malého.
myslím na uradu prace,ty jsi na pracáku?a to bereš každý měsíc,
zaku:no jako nee já to myslela jen tak že kkolik beru já no a že s tím musím nějak vyjít.tak že ale netuším kolik je na tom pracáku.
esti akoze co? ze si tehu?gratulujem
mscat pocuj,chcem sa opytat, ako dlho si po sexiku teraz tom uspesnom,este zostala lezat a sla na wc?
toja:chvilinku…vůbec jsme to právě nebrali jako snažilkování takže už jsem to tu psala..byla to rychlovka z boku
možná tak 10-15 minutek jsem ležela a pak vstala šla na wc a fungovala už normálně. ![]()
mna dneska nenormalne bolia krize
sice ma podbrusko boli, mam krce, ale vobec som si zatial nemusela dat ibikov, co sa mi uz veeeelmi dlho nestalo…
zeby to Femi tak zabrali?