Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale ja som nechcela, aby bol tento cyklus stratený ![]()
monu jeeej uži si more ![]()
moukuska, smouli, děkuju holky, měli jsme skvělou fotografku, byla to její první svatba, teprve začíná, ale má fakt talent ![]()
dakujem smouli. neboj este to nemusi byt u teba tento cyklus stratene ![]()
urcite si to pri mori uzijeme, len by som si to viac uzila, keby sme mali uz po mrche a mohli snazilkovat ![]()
ahojte ![]()
smouli ja myslim ze bola 17 dc len si nevystihla peek potom uz rychlo zoslablo teplota je uz hore a sexik si vtedy mala tak nic nie je stratene praveze by mal byt sexik pred ovu aby spermijky stihli dorazit k vajicku
eneer super moja segra mala tiez tuto sobotu svadbu aj taku kyticu zhruba rovnaky pocet ludi a este ma aj cierne vlasy ![]()
ahoj moukus, ideme s mm na Kretu, hotel Sensimar Sea Side - je to taky welness hotel, ideme za uplnym relaxom, uz sme to obaja potrebovali ![]()
smouli: evicka to vystihla, mozno, ze si uz len nestihla peek
ale ovulka bola ![]()
momu: na Krete som bola, bolo super
uzite si dovcu aby ste nabrali nove sily a energiu
moukus: a pacilo sa ti na Krete? Lebo ja som uz raz bola blizko Chanie a velmi sa mi nepacilo - velke cierne skaly a burlive more… teraz ideme na uplne inu stranu ostrova, tak sa velmi tesiiiiiim ![]()
natalca ahoj
ako sa mate? uz si bola od 7.7 na ultrazvuku?
som uz tyzden v nemocnici a bojujem o zivot nasho chrobacika
natalca: uf a co sa stalo? velmi drzim palce, aby ste obaja zabojovali ![]()
monu: my sme boli na juhovychode, pozicali sme si auto a kupili fakultativne vylety takze celu dovolenku sme boli niekde inde, do hotela sme chodili iba prespat a tusim iba 2 dni pri hoteli na plazi. mne sa pacilo lebo je tam strasne vela miest, ktore sa oplati vidiet ![]()
natalca: drzte sa
a teraz si este v nemocke? drzim palceky, aby vam to rychlo ubehlo a pustili vas coskoro domov ![]()
moukus: ponuka ho SATUR ![]()