Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
19.7.10 19:28
moukuska píše:
sonicka: a to ste tie modre vecicky podostavali ? :lol:

hej, vsetci boli totiz na 100% presvedceny, ze to bude chlapec…udajne podla brucha…dajako ignorovali moje celodenne nevolnosti a plet ako v strede brutalnej puberty… :nevim: :nevim: Ja som im to vravela, ale neverili, ale teraz mam foto susurky cierne na bielom - resp. biele na ciernom :pankac: :pankac: :pankac: ako dokaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.7.10 19:29
smouli píše:
moukuska píše:
smouli: a vobec sa nemusis strafit do ovulky, ovulka neznamena, ze to najplodnejsi den :kytka:
moku ďakujem
presne toto si musím vtĺcť do hlavy :huban:

nehovorilo sa, ze najplodnejsi je den pred ovulaciou? A nie den ovulky… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 19:33

sonicka: podla brucha hej? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale este z toho moze byt chlapcek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
19.7.10 19:36
moukuska píše:
sonicka: podla brucha hej? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale este z toho moze byt chlapcek :lol:

no drobec cely cas vytrcal ritusu na nas, takze sme mali vyhlad na cele „pozadie aj popredie“ a pipik tam jednoznacne nikde nebol…zato tvaricku si cely cas zakryvalo rucickami a odvracalo…ani jednu foto tvaricky nemame… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
19.7.10 19:38

sonicka: no co hanbila sa :lol: no a uz nemoze neskor dorast pipik? neviem ako sa telicko vyvija v jednotlivych tyzdnoch tak daleko som sa nedopracovala este :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
19.7.10 19:40

natalca držím všetky palce, bábätko je určite bojovník… a síce vám povedali, že sa máte pripraviť na najhoršie, ale ty si teraz túto alternatívu vôbec nepripúšťaj… nie je možné… dieťatko bude s tebou až do pôrodu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7606
19.7.10 19:42

dnes som volala ohladne mojzisovej, este v pondelok mam volat lebo jeden dr. je tento tyzden na dovolenke a sa rozhodnem ci to skusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
19.7.10 19:43

natalca :hug:
drž sa moja. a čo tam s tebou robia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
19.7.10 19:44

Toji a směju se ještě ted,když si na to vzpomenu :palec: :mrgreen: :palec: :mrgreen:

Natalco moc moc moc držím palečky :hug: :hug: :hug: ,když ležíš,tak se hematomy vstřebají,uvidíš :hug: :hug:

Eneer krásná nevěsta si byla a jsem si i pobulela :oops: ,mě poslední dobou dojme romantická písnička :oops:

• Citovat
  • Upravit
975
19.7.10 19:44
flamenga píše:
natalca držím všetky palce, bábätko je určite bojovník… a síce vám povedali, že sa máte pripraviť na najhoršie, ale ty si teraz túto alternatívu vôbec nepripúšťaj… nie je možné… dieťatko bude s tebou až do pôrodu :kytka:

aj podla mna sa doktori len „kryli“- povedia ti tu najhorsiu variantu, ale treba zabojovat a fakt na vas budeme mysliet, Natalca :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
19.7.10 19:49

natulaa:…enner…já jsem si taky pobulela.krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
19.7.10 20:04

Já se na vás tááák těšila a teď se mi to seká :oops:

Natalca strašně moc držím palečky, držte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
19.7.10 20:14

sonicka nedá mi neskopírovať sem tento príspevok z koňa:

Ahojte, tak som sa vrátila domov aj s malým Marekom(, čo bol pre nás šok, kedže sme čakali dievčatko

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7606
19.7.10 20:16

flam: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skoda ze nenapisala ze mali same ruzove vecicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
19.7.10 20:20

mou ma to zabilo :lol: ja proste akosi nedokážem pochopiť, ako v dnešnej super modernej technickej dobe lekár nedokáže z ultrazvuku do 40tt zistiť pohlavie 8-o Mne keď robil Dosedla ultrazvuk v 20tt, tak bol malý nie príliš fajn natočený, tak si proste „urobil“ cez neho priečny rez a hneď bolo vidno vajíčka :mrgreen: A tieto morfo a neviem aké ultrazvuky sú myslím povinné, tak „výhovorka“, že slabý ultrazvuk neobstojí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex