Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kočky tak dobru noc,ked uz idete,idem aj ja,papa
soldi a tvoja sestra dozreje,neboj sa,potrebuje este asi cas…ppapa
toja není ošklivá ale tamta se mi líbila o mnohem víc
„jen můj názor .{color: purple}“
ach jo holky takže čípek pořád tvrdý a creamy…tak ty ovutesty asi nebyli pozitivní, nebo byli pokažené ![]()
ale proč mě občas píchne v prsou a bývá mi zle.. sakraaa co tam ty vajca zase dělají, a to sem mela mm zase taaak dlouho
![]()
jojo já ještě ale neměla ovulku a pořád čekám .. grr..
no nic jdu spát, tak dobrou
NATALCA: myslim na Teba a drzim Tebe a drobcekovi z celej sily palce… Snaz sa mysliet na to, ze doverujes svojmu telu. viem, asi to ide teraz tazko, ale snaz sa svojmu telu povedat, ze ho lubis, a ze si mu vdacna, ze to ze ti sluzi, ze si v podstate zdrava a ze mu veris, ze spravi to co je spravne, ze nech to je, tak ako to ma byt. verim, ze to dobre dopadne, posielam vela vela pozitivnej energie. ![]()
soldi, chapem uplne tvoj hnev, sestra je velmi nezodpovedna a nezasluzi si vsetky tie dobre veci, ktore sa jej dostavaju. ono nie ze z dlhodobeho hladiska, ale aj z hladiska par mesiacov do buducnosti je jej situacia neudrzatelna a prevali sa to. padne na hubu. rodicia asi budu hladat vinu vsade inde len nie v nich, lebo nemali by pred tym zatvarat oci. ale taketo veci sa stavaju, aj v tej najlepsej rodine sa moze jedno dieta nevydarit. ostava len verit, ze sestra si svojim spravanim neprivodi zdravotne problemy (pohl. chorobu) alebo ze sa jej nestane nejaky pruser ked jej pojde o zivot. mozno dobre by bolo aby jej priatel isiel za tvojimi rodicmi, mozno spolu s tebou, a povedal im, ze co sa deje a ze on to s nou nezvlada. ukazte im index, skuste zohnat nejake dokazy o tom co robi, ze ma dlhy… je to aj prevencia, aby sestra nepadla este hlbsie…
inak napriek tomu vsetkemu z toho co si napisala na tvojej sestre vidim aspon nieco pozitivne - tych psikov z utulku. to hovori o tom, ze nema srdce z kamena. ale zaroven je nezodpovedna, ked starostlivost o nich hodila na priatela.
ta moja mrcha je teda riadna mrchana, velmi neprijemne tlaky mam v podbrusku. nie som na taku velmi zvyknuta… ufff
ale verim, ze je to po gynexe „ocistna“ mrchana, ze sa nieco deje a ze dalsi cyklus mi to mozno prinesie ovulku ![]()
dobré ráno holky
,já dneska stoupla,ale ovu testík furt stejný,ne-li slabší,takže asi je to vzestup před ms,jak se stává
![]()
natulaa píše:
dobré ráno holky![]()
![]()
,já dneska stoupla,ale ovu testík furt stejný,ne-li slabší,takže asi je to vzestup před ms,jak se stává
![]()
![]()
ahojky co tak brzo
zakupanda píše:natul to chce testnatulaa píše:ahojky co tak brzo
dobré ráno holky![]()
![]()
![]()
![]()
mě vzbudila krev z nosu a ty ptáci blbý jak štěbetaj a asi to že jsem zase o rok starší?
![]()