Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
20.7.10 08:01

Moukusko, takže jedete naostro už tenhle měsíc???
Já měla taky 2× pozitivní ovu test :think: Ale u mně je to asi tím, že to ještě nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 08:02

ahoj, majuska,

ma napadlo, nehodila by si nam sem este par foto psika? ked on je taky nadherny :dance:

ell, aj nevolnost? 8-o

jodi,ked ja nemvama priznaky ani na ms nieto este tehu. :lol:

ale ked sa budem moc snazit tak mozno ako priznak moze byt ze poslednych 5 dni sa pravidelne v noci budim medzi stvrtou, piatou- normalne spim vzdy zabita ako drevo.
a dnes ma zacali pobolievat prsia, co vobec nemavam, ale rozmyslam, ci to nemoze byt svalovica z niecoho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
zakupanda píše:
elllla píše:
a buduci tyzden teda v utorok ma natulka, v stredu ja a vo stvrtok Acko :))
juj tak tady je raků :potlesk:

zaku, my (ja, natul, acko) sme uz LEVICE :) http://www.celysvet.cz/…le/s9320.gif

Příspěvek upraven 20.07.10 v 08:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
moukuska píše:
paji: dodatocne vsetko najlepsie, darcek uz mas v brusku a o 9 mesiacov si ho pekne rozbalis :kytka: :hug:

moooc ti děkuji,dárek už mám,jiný nepotřebuju :pankac: ,tobě taky úřeju at máš mimi v bříšku :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038

soldi tento cyklus bol zvlastny som na mna velmi skoro zacala klesat zvyknem cca o 4 dni neskor a aj vzdy medzi najvyssou teplotou a teplotou ked dostanem mrsku je rozdiel 0,3 a teraz az 0,5 dnes som uz mrsku dostala tak som aj rada lebo som vedela ze tento cyklus nic tak aspon skor prisla :dance:

no dnes tu odignorujme natulku ked s nou nikto nebude pisat tak sa bude nudit a pojde kupit test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.7.10 08:03
soldi píše:
pajinka, zelam Ti krasne tehulkovanie a zdrave babatko v rukach takto o rok :srdce: :hug:

taky to děkuji,doufám že brzo nám tady taky budeš zdělovat že si těhulka :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 08:04

jodi: neeee musim pockat minimalne 2 mrchy a podla vysledkov vysetreni.

ale to vies zavislacku v sebe nepopriem, uz to mam aj v statuse pod fotkou :pankac: :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.07.10 v 08:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530

Dobré ránko
holky tak taky vše nej nej nej a velký pupky ;) ale né z cukrovinek z oslav :D

Tak já zase stoupla, ale asi nic to bude anovulák jak vyšitý , že by mi „femigard“ spíš ublížil jak pomohl :nevim:

I když sem zadala více vysokých teplot tak mi to ovu nevyznači, ani i kdyz je tam OPK + :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606

evicka: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 08:05

Paji, aj Tebe vsetko vsetko najlepsie ku vcerajsim narodeninkam!!! http://www.celysvet.cz/…le/s1320.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
20.7.10 08:06

soldi,jojdi no mm si nic nevšiml,celkem nedělám nic neobyvklího,ale dcerka je trochu všímavá a ta se mě už několikrát ptala jaktože se pořád směju :pankac: :wink:
jinak příznaky nemám žádné,možná mě trošku víc bolí prsa,ale nic jinýho a špětně teda spím,to už tak když sem byla 8DPO,pořád se budím vstávám hrozně brzo..a většinou už nezaberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 08:07

jodi: no ja vlastne tiez velmi nerozoznam kedy uz je pozitivny, sa snazim orientovat podla toho ci je testovacia ciarka rovnaka alebo silnejsia/slasia ako kontrolna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 08:08

Soldi né né,já budu mít klasické ivf :roll: :roll: ,no do břicha mi píchali už v nemocnici a je to v pohodě a Jodii jj manžel by měl píchat :mrgreen: ,ale jestli to dá a nebude mi tu každé ráno kolabovat :mrgreen: :mrgreen: ,sestřičky v unice ho to budou učit,jak tam ted pojedeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

HOLKY MOC MOC DĚKUJI ŽE SI MYSLITE,ŽE TO VYŠLO TED,ALE JÁ VYJíMEČNĚ TENTO CYKLUS NEBUDU TESTOVAT DŘÍV,NEŽ PO VYNECHÁNÍ MS,nevím proč,ale mi se testovat vubec nechce.asi ví moje podvědomí proč,kdybych měla testík doma,tak už je občuraný,ale jelikož doma není,tak to vydržím :hug: :hug: ,

• Citovat
  • Upravit
1038

paji vsetko najlepsie :kytka:

soldi neviem o esterke zatial nic nove

mouk no uz mozno isla kupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

ahojte :mavam:

ja som dnes nemerala, lebo som trosku pila, ovu test nestamvol ani u mna.. :-)

gratulujem ka narodeninam babulky :kytka: :kytka: :kytka:

a predstvte si, dnes rano som pocula stebot z balkona a pozrem a na zabradli asi sedel jeden z nasich drozdikov !!! :srdce:

prisiel ma pozdravit a potom uletel :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital