Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJKY HOLKY,
zakupanda-VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A BRZO MIMINKO
..Já měla narozeky včera,přijela celá rodina,tak hrozně sem jim to chtěla říct,ale nakonec sem to vydržela a nic neřekla ![]()
neřekla sem to zatím ani mm,až to mimi půjde vidět na UTZ,nebo až k jeho narozkám
,ale to nevím jestli ještě měsíc vydržím,ale zase už by se hodně vědělo.. ![]()
natuli a nechceš udělat mamatest10?to by mělo jít vidět aspon něco..
,grafík máš teda krásný
natul, ja som myslela, ze budes mat len tu minimalnu stimulaciu clostilom
ako mala aj ester.
juuj, ze do bruska, mala by si si tam rychlo vyrobit nejaku pneumatiku nech to tak necitis.
ak chces, poziciam ![]()
ell, tak buduci tyzden sa bude oslavovat vo velkom
![]()
a vobec nemam naladu testnut, pekny grafik nemusi nic znamenat. zajtra pravdepodobne klesnem.
deni, hej, hej, tak to ma byt po ovulke, krcok dole a tvrdy a biely hlienik. a take ze pichanie v podbrusku, bolest prs, nevolnost, zly spanok?
take nemas? ![]()
jodi: ja dnes budem testovat OVU len si musim ist pre testy, lebo vcera som minula posledny
vcera bol pozitivny, som zvedava aky bude dnes
lebo ja to mam tento cyklus divne, aj na 14 DC som mala + OPK, no asi zbytkove HCG sa prejavil aj na ovu teste
lebo folik by mal prakat dnes-zajtra
elllla píše:
zaku, prajem ti vsetko najlepsie!!! aj moja mamina ma dnes narodeninky![]()
http://www.celysvet.cz/…le/s3091.gif
a buduci tyzden teda v utorok ma natulka, v stredu ja a vo stvrtok Acko
natul, kasli na ovu testy!!!
soldi, ty mas krasny tehu 3-fazovy, kedy testnes???
juj tak tady je raků ![]()
natulka, praveze sme uz davno zistili, ze ovu testami sa ma testovat len ovu a len tehu testami sa ma testovat tehu… niektore baby tehulky nam uz ukazali, ze aj ked je tehu testik pozitivny, ovu testik je slabucky…
paji, ahoj, som na Teba myslela, lebo si sa tu vcera neukazala ![]()
a mm si teda nic nevsimol? ani dcerka?
a mas nejake nove priznaky? ![]()
pajinka111 píše:
AHOJKY HOLKY,
zakupanda-VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A BRZO MIMINKO![]()
..Já měla narozeky včera,přijela celá rodina,tak hrozně sem jim to chtěla říct,ale nakonec sem to vydržela a nic neřekla
neřekla sem to zatím ani mm,až to mimi půjde vidět na UTZ,nebo až k jeho narozkám,ale to nevím jestli ještě měsíc vydržím,ale zase už by se hodně vědělo..
natuli a nechceš udělat mamatest10?to by mělo jít vidět aspon něco..,grafík máš teda krásný
děkuji a dodatečně vše nej nej
paji: dodatocne vsetko najlepsie, darcek uz mas v brusku a o 9 mesiacov si ho pekne rozbalis
![]()
soldi píše:
deni, hej, hej, tak to ma byt po ovulke, krcok dole a tvrdy a biely hlienik. a take ze pichanie v podbrusku, bolest prs, nevolnost, zly spanok?take nemas?
presne take mam uz od vcera
vsetko, co si napisala ![]()
Pajinko, taky přeju všechno nejlepší k narozeninám
![]()
A jak se cítíš???
Soldi, a co tvoje příznaky
???
pajinka, zelam Ti krasne tehulkovanie a zdrave babatko v rukach takto o rok
![]()
Dobré ráno.
Natuloo jed pro test..
máš to super.
Jinak nevím jestli to víš,a nevím jak dlouho léky na štítku bereš..ale já cio je beru,tak mi hodně ustálili teploty.Max jeden skok.Jinak skoro pořád hadicuju.
Což je dle dr dobře.
zakupanda píše:pajinka111 píše:děkuji a dodatečně vše nej nej
AHOJKY HOLKY,
zakupanda-VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM A BRZO MIMINKO![]()
..Já měla narozeky včera,přijela celá rodina,tak hrozně sem jim to chtěla říct,ale nakonec sem to vydržela a nic neřekla
neřekla sem to zatím ani mm,až to mimi půjde vidět na UTZ,nebo až k jeho narozkám,ale to nevím jestli ještě měsíc vydržím,ale zase už by se hodně vědělo..
natuli a nechceš udělat mamatest10?to by mělo jít vidět aspon něco..,grafík máš teda krásný
děkuji moc
![]()