Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moukuska píše:
lauri: kto zacinal s tebou a uz caka druhe?ty uz musis byt obrnena leboo toto je na infarkt
plno bab na koniku, teda uz aj porodili druhe lol poniektore ![]()
soldi..no sama nevím jak to dlouho ještě vydržím neříct,ale nechci aby měli radosta pak třeba všechno skončilo..počkám si
..mm bývá časo pracovně pryč a cyklus sem mívala hodně rozházený,takže kdy mám a nemám ms,vlastně vůbec neví a ani se už neptá.. ![]()
LAuri - no ja krčok nekontrolujem..sa bojím, nechcem si tam nič zaniesť, alebo čo..tak neviem…
V piatok by som chcela ísť k Dr..Aj keď asi nič nebude vidieť…ale bola by som rada, keby mi nasadil utroš a dupik…predsa len pri PCO je viac rizík.
Soldi, ja som si robila ovu test asi 3 krát a pekne slabol.
Keď ste včera chceli ovu test, ani neviete, ako som sa bála, že čo vyjde..myslím, že dokonca pri prvej slabej čiarke na tehu bol ovu test o ničom…
pajinka111 píše:
soldi..no sama nevím jak to dlouho ještě vydržím neříct,ale nechci aby měli radosta pak třeba všechno skončilo..počkám si![]()
..mm bývá časo pracovně pryč a cyklus sem mívala hodně rozházený,takže kdy mám a nemám ms,vlastně vůbec neví a ani se už neptá..
nemáš ted nějakou konkrétní fotku jak vypadáš,tam jak máš v albu tu poslední to tam nejsi ty nebo jo? ![]()
jaaaj, bambi, prepac, ked som pozerala si este nemala dnesnu teplotu ![]()
noo, mas pekny grafik, nechystas sa testovat? ![]()
nejake priznaky? ![]()
bambi9 píše:Nicollka píše:nikol, nerozumiem, ako odmieta??bambi9 píše:aj ja tu budem, moje tělíčko odmítá manžela
dobre ranko![]()
gratulujem vsetkym tehulkam… minewka, tak predsa?
ja mam pocit ze uz tu ostanem len sama snazilka![]()
takže ja tu zestárnu
no mám pravidelně stejně ovu, ale jak dojede mm tak se ovulka posune o týden, hlavne aby nebyla když je tu MM ![]()
soldi píše:
jaaaj, bambi, prepac, ked som pozerala si este nemala dnesnu teplotu![]()
noo, mas pekny grafik, nechystas sa testovat?
nejake priznaky?
ty pokusitelka ![]()
ja som anti testomaniacka… nie je mi nic take, prsia uz nebolia odkedy som prestala s clostilom, akurat brusko ma pobolieva a to uz sa blizi ms ![]()
ved testni ty ![]()
nikol, tak skus prestat merat jeden mesiac, mozno sa prave zadari ![]()
Bambi, ja som brala metformin presne 3 mesiace a som tehu ![]()
Budem držať paľuchy , aby aj tebe tak zabralo ![]()
bambi, he he, tiez som anti testomaniacka ![]()
ja som meracomaniacka ![]()
ahoj, ms, si si dnes prispala? ![]()
Minewka píše:
Bambi, ja som brala metformin presne 3 mesiace a som tehuBudem držať paľuchy , aby aj tebe tak zabralo
dakujem minewka
uz som hovorila aj mp ze kocka co berie tie iste lieky je tehu
![]()
bambi9 píše:
nikol, tak skus prestat merat jeden mesiac, mozno sa prave zadari
aj to už sem zkusila
prostě potřebuji chlapa doma celý měsíc každou noc ![]()
ahojte pekné ránko
babulky tehulky ja vám tak závidím,až sa za to hanbím ![]()