Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
20.7.10 09:12
bambi9 píše:
maji, ja som mala gynex cez net a netrvalo to dlho…max do 5dni tusim :think:
vyuzivala som dve flasky a nic :nevim:

bambi, nijak ti to neovlplyvnilo cyklus? co znamena ze „nic“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 09:13

pokus :) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 09:14

acko, no ze som ocakavala otehotnenie a nic… inak si myslim ze na cyklus je to fayn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 09:16
mscat píše:
pajinka:jinak tě teda obdivuji že zvládneš být ticho a nic neříct..si dobrá. :palec:

mscat - nič v zlom - ale presne som si včera pomyslela, keď si tú písala o tom, čo ti povedala tá „kamarátka“ - asi to bude otázka veku, alebo s vekom súvisiacich skúseností, alebo s vekom súvisiaca obava, že čo ak to nevýjde, že ja by som to určite nehovorila nikomu cudziemu tak skoro, ako ty.

ale ako hovorím, nič v zlom. nechcem tu rozpútať generačné rozkoly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 09:18

majka, no myslim, ze gynex. ale zase. jeden taky kratky cyklus som mala aj bez gynexu, tusim v aprili… trval 22 dni. tento posledny s gynexom trval 19 dni. vsak vravim, odpokusujem to na sebe aj dalsi cyklus. :mrgreen:
zacni to potom brat od zaciatku dalsieho cyklu, ved to ti tak aj v pohode vychadza, dovtedy ti na 100% pride…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
no to by bylo supééér :mrgreen: :think: 8-o 8-o to bych teda fakt čuměla 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o :mrgreen:
mscat píše:
natulaa píše:
Ačko no však právě,popravdě mě to mrzí,že to nevyšlo,ale už nebulím,tak jako předtím,protože mě drží nad vodou to umělé,ale víš jak,ani to nemusí poprvé vyjít,šance prý máme velké,ale víš jak,člověk nikdy neví :nevim: :nevim:.
natulaa:lepší je si říkat nevyšlo to a pak čučet jak péro na test :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3539

a blbo som pochopila :oops: - až teraz mi to docvaklo.

natalke držím moc palce, aby bolo všetko v poriadku a išla čím skôr domov s drobčekom.

ale nič to nemení na tom, že aj natule držím palce, aby si tam tie // našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.7.10 09:22

maja: v pohodě však si můžeš myslet co chceš .já vím proč sem ji to pověděla.Bylo to z toho důvodu,že ji by to hned totiž trklo.Chodíme spolu na ZUMBU!!! a tam jestli víš se dost skáče a podobně…a hned sem to všechno odřekla a ona ví,jak mě zumba chytla že jsem šla i za těch okolností že jsem byla nemocná a bylo mi strašně špatně a nebo jsem šla i přesto že jsem se neksutečně celá spálila.
Takže proto to ví..navíc ji to bylo hned jasné.Jinak to neví vůbec nikdo krom vás a mojeho chlapa.
Takže vážně nejsem až tak blbá že bych to hned po té moji zkušenosti vytroubila do celého světa.Myslím že rozum už i celkem mám..teda na svůj věk že??? :-D ona to neřekne to vím jistě…sama řekla ze radši opatrně at se to nezakřikne.takže jak vidíš měla jsem i důvod to prozradit…navíc jsme spolu pořád a já už mám takové gesta jako že..netahám moc malého ani její malou která má 17kg si nepochovám..není blbá poznala by to.tak to máš objasněné aspon ok? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 09:24

Ahojte :-) No vidím že je tu nejaká tehu vlna.Gratulujem všetkým tehulkám :dance: :dance: :pankac: :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.7.10 09:25

a jinak jsem myslela teda to,že pajinka zvládne být potichoučku před svým manželem a dcerkou..nebo jen před svým manželem že ji obdivuji že před ním zrovna bych to nevydržela.a kolem své mamky chodím už týden co vím že jsem těhu a absolutně by mě nenapadlo něco prozradit.ani nemám potřebu.takže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 09:26
soldi píše:
acko, mne to aj tak pride divne, ze mas taku silnu a dlhu ms. nechapem, ze z coho, ked podla krivky bt nemas ovu. cize z progesteronu sliznica nerastie. tak z coho potom? 8-o
ked mas vraj aj malo estrogenu.
stale mi to vrta v hlave :think: :cert: :-P

som zaaaahadnaaa :mrgreen: no ved ja dufam, ze sa to bud vyriesi, alebo tomu prijdeme spolu s novym lekarom na klb.

dobre, ze mama uz o tom vie. ved je to pre sestrine dobro. aj ked ona asi bude este par rockov divoka nez ju to prejde.

dik za info o fotaku. :-) ono je to o fotografovi a nie o aparate, ale aj tak ma to zaujimalo. kurnik, aj ja chcem vediet tak krasne fotit :cert: najlepsie by bolo keby mm tak vedel fotit, aj ja chcem take krasne umelecke foto z dovo :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 09:28

soldi, inak ja rozmyslam, ze mozno ze mavam ovu, ale nejaku divnu :think: a mozno som nejaky martan exot alebo co, ze mi ju neukazuje… hruzik dufam odhali tuto moju zahadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 09:28
m a j a 2 píše:
mscat píše:
pajinka:jinak tě teda obdivuji že zvládneš být ticho a nic neříct..si dobrá. :palec:

mscat - nič v zlom - ale presne som si včera pomyslela, keď si tú písala o tom, čo ti povedala tá „kamarátka“ - asi to bude otázka veku, alebo s vekom súvisiacich skúseností, alebo s vekom súvisiaca obava, že čo ak to nevýjde, že ja by som to určite nehovorila nikomu cudziemu tak skoro, ako ty.

ale ako hovorím, nič v zlom. nechcem tu rozpútať generačné rozkoly. :wink:

ked nevadi, mozem troska aj svoj nazor? :oops:
to ci povedat o tehu alebo nie, sa nemusi nutne viest ruka v ruke s vekom…
urcite je velmi vela aj mladych bab, co to taja do poslednej chvilky, pretoze su si vedome rizik (hlavne tie, ktore maju s otehotnenim alebo udrzanim tehu problemy)
ja by som teda ani tak nekalkulovala s vekom a generacnymi rozdielmi, ale s tym kto ma ake skusenosti :wink: :wink:
a ani ja nechcem rozputat nejake neprijemne debaty :wink:

• Citovat
  • Upravit
4563
20.7.10 09:33

dievcence, odpisala mi natalca na IP co som jej vcera poslala. pozdravuje vas a dakuje za podporu. sance sa im zvysili z 50 na 55%. maju uz prvu fotku, cez mob ju sem ale nevie pripnut. v nemocke bude este minimalne 2 tyzdne.

drzme jej palce a posielajme energiu nech to dobre dopadne a drobcek vydrzi v brusku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 09:34

No jestli se můžu přidat…tak já patřím k té „starší“ generaci…a stejně vykecám všechno :mrgreen: Jak říká můj mm, mám srdce propojené s hubou :lol: Takže moje kamarádka to věděla hned jak mi zavolala a ptala se,co nového… A to i přesto, že jsem věděla od začátku, že to nevypadá dobře… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí