Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3549
20.7.10 09:05

soldi ďakujem :hug: neviem akosi má zmáha depka, už ani na sex nemám chuť :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Bambi, taky hlasuju pro tvůj testík…hned po Soldi a Natule :wink:

Ella, já už mám taky příznaky- normálně se mi zdá, že mi rostou prsa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pajinko, můj mm pracuje doma, trávíme spolu 7 dní v týdnu 24 hodin- ale kdy mám MS podle mně ani netuší… Vždcyky se diví že „už“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563

lauri, to s tym drozdikom je kraaaaasne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 09:06
Minewka píše:
Soldi bola som v GYNCARE v Košiciach, výborný doky.

Bambi, aj ja beriem 2×denne. No beriem zatiaľ, kým sa nepotvrdí tehu a potom zavolám do CARu a opýtam sa, čo a ako…

Smouli a máš pravidelný cyklus? Čo bolestivosť pri ms a zrazeniny krvné? Máš? Máš výrazné ochlpenie, napríklad chlpy okolo bradaviek, dole od pupka - ale sú to také silné čierne chlpy…Mastná pleť s výrazným akné? (nie 4 vyrážky pred MS, myslím fakt akné)

minew, mne dr. povedal ze ho budem brat az do otehotnenia :jazyk:
tie priznaky co si opisala su na pco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
20.7.10 09:08

Soldi: nee nepřispala :-D vstávali jsme v 7.45 a i to je na malého brzy většinou vstává kolem půl 9 :-D
ale jinak jsem byla vzhůru už od 5ti pravidelně se ted tak budím a nemůžu zabrat ted jsu total k.o :jazyk:

pajinka:dodatečně všechno nej nej :hug: a zdravé krásné miminko :huban:

zakup:tobě taky všechno nej nej a brzy to miminečko v bříšku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 09:08

jodi, pockaj do piatku, pride ms :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 09:09

toja uz som si nasla na nete, je to do 18:00 :palec:

• Citovat
  • Upravit
3549
20.7.10 09:10

minew a čo tým myslíš???
sem tam sa mi vyhodí vyrážka 1až4 také poriadné, ale niekedy nemám žiadnu - nie dokonalá pleť, ale zas nie ani najhoršia
ochlpenie - okolo bradaviek mám aj pod pupkom trošinku - nie dáke do očí bijúce 8-o si myslím, že klasika
len chĺpky mám aj po tvári dosť - to ma štve -ale to má aj moja mama - asi gény :think:

a sem tam mám takú silnejšiu mrchu aj zrazeninu, ale to len jeden deň a cyklus no 5dní hore dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Ačko no však právě,popravdě mě to mrzí,že to nevyšlo,ale už nebulím,tak jako předtím,protože mě drží nad vodou to umělé,ale víš jak,ani to nemusí poprvé vyjít,šance prý máme velké,ale víš jak,člověk nikdy neví :nevim: :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
9429

pajinka:jinak tě teda obdivuji že zvládneš být ticho a nic neříct..si dobrá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

acko, ano, to vies, ze citala, dakujem :srdce:
nehnevam sa na sestru, skor mi je luto tych, co trapi. mamina uz vsetko vie, tak ide za nou. mi volala, tak som sa sestry zastavala, nech nie je mamina moc smutna :hug:

aj na fb som Ti odpisala na fotak :-P
ale uz si nepamatam co, lebo to mi mm nadiktoval :lol:

som sa v noci zobudila a som vyse hodiny intenzivne myslela na natalcu a drobca, aj vecer pri zaspavani, budem aj dnes, verim, ze to pomoze :srdce:

acko, mne to aj tak pride divne, ze mas taku silnu a dlhu ms. nechapem, ze z coho, ked podla krivky bt nemas ovu. cize z progesteronu sliznica nerastie. tak z coho potom? 8-o
ked mas vraj aj malo estrogenu.
stale mi to vrta v hlave :think: :cert: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
natulaa píše:
Ačko no však právě,popravdě mě to mrzí,že to nevyšlo,ale už nebulím,tak jako předtím,protože mě drží nad vodou to umělé,ale víš jak,ani to nemusí poprvé vyjít,šance prý máme velké,ale víš jak,člověk nikdy neví :nevim: :nevim:.

natulaa:lepší je si říkat nevyšlo to a pak čučet jak péro na test :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 09:11

Holky prosím taky by mě zajímalo jak jíst tu sóju, snad za dva týdny bude MS a pak jdu na to. tých 160mg to je ta nejnižší dávka co se ordinuje? Kolik to je asi těch kuliček? A polyká se hned najednou nebo během dne?
Moc moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 09:11

co je s natalčou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 09:12

áčko ahoj :hug:

sila pozitívneho myslenia - áno, myslím na to, aby si natula našla za 4 dni dve poriadne //

čo myslíš, čo tebe tak skrátilo cyklus. gynex? či niečo iné. ale ako si písala, aspoň sa môžete častejšie snažiť. :lol:

ja skúsim objednať ten gynex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital