Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4563
20.7.10 10:15
Jodi píše: …a kdo ještě nesnídal, ať přijede. Máme dost :-)

jodi, mnaaaaaam :jazyk: :jazyk: :jazyk:

simib, ty uz jedno dietatko mas, ci sa snazite o prve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:15

Holky…potřebuju nějaký tip na oběd…
Natulaa- na co jsi strouhala brambory??? Že by bramboráčky…to bych asi přijela :mrgreen: S testíkem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:16

Nicollka mne dali Clostil aj napriek pekným vajkám a urobilo mi to cystu :( Už nechcem žiadne lieky.Vajok mám vždy vela a pekné a LF je tiež ok tak lieky už žiadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
20.7.10 10:17

Jodi, jo? Jj, měřím první cyklus… taky se mi to zdá právě celkem za dlouho po pozitivním ovu testíku (testovací čárka byla výraznější, než kontrolní), zadávala jsem teplotu 37°, možná jsem mohla zkusit dát vyšší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:17

Tak pračka už doprala, jdu věšet prádlo a trochu vyšťavit kluky…Dneska tu mám 4 kousky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:18
acko píše:
Jodi píše: …a kdo ještě nesnídal, ať přijede. Máme dost :-)

jodi, mnaaaaaam :jazyk: :jazyk: :jazyk:

simib, ty uz jedno dietatko mas, ci sa snazite o prve?

Acko no mám už 8 ročnú dcerku.A pred tým mi jedno zomrelo v 8 mes. a potom som jedno potratila ked som sa rozvádzala.Takže s plodnosťou že problém nemám kedže som bola 3× tehu,len teraz to nejak zrazu nejde.Tie predtým boli na prvý šup všetky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 10:19
Blbě jsem to napsala,loupala jsem brambory
Jodi píše:
Holky…potřebuju nějaký tip na oběd…
Natulaa- na co jsi strouhala brambory??? Že by bramboráčky…to bych asi přijela :mrgreen: S testíkem :wink:
  • Citovat
  • Upravit
6530
20.7.10 10:20
simib píše:
Nicollka mne dali Clostil aj napriek pekným vajkám a urobilo mi to cystu :( Už nechcem žiadne lieky.Vajok mám vždy vela a pekné a LF je tiež ok tak lieky už žiadne.

No já mám problém v LF a určitě sliznice … co vím já .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:21
Nicollka píše:
simib píše:
No já mám problém v LF a určitě sliznice … co vím já .

No ja aj to mám OK.No zatial ani jednu aspoň menšiu chybičku nenašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:21

Eneer- ovu ti to vyznačí v den poslední teploty před zvýšením, které se udrží alespoň 3 dny… /holky mně kdyžtak opraví/ Takže ti jí to stejně vyznačí na dnešek, i když zadáš teplotu vyšší… Podle mně by se ti měla dostat na těch 37,1 °C, jako na začátku cyklu…Ale já nejsem odborník…Soldi ti určitě řekne víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
20.7.10 10:22

simib, teda si si toho preskakala 8-o verim, ze to zle si si uz „vycerpala“, a teraz sa isto zadari.
z fotky ale nevyzeras na to, ze mas uz 8 rocnu dcerku. kolko mas rokov?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 10:24
m a j a 2 píše:
elllla píše:myslim, ze ak by si sa rozhodla pre soju, tak by som ti naordinovala od dalsieho mesiaca, CD3-7 po 160 mg/den… :)
a 4-8 by nebolo dobré?
160 mg v jednej dávke alebo rozložiť ráno,večer?

4-8 moze byt uz neskoro na to, aby boli foliky, ale mozes to tento mesiac skusit, ze ako budes reagovat a dalsi mesiac mozes dat 3-7 (pripadne aj 2-6)…
a v jednej davke, treba k tomu vela vody, aby ta nebolela hlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:25
acko píše:
simib, teda si si toho preskakala 8-o verim, ze to zle si si uz „vycerpala“, a teraz sa isto zadari.
z fotky ale nevyzeras na to, ze mas uz 8 rocnu dcerku. kolko mas rokov?

No preskákala čo ja viem.Je tu vela aj horších prípadov.Ja som dosť optimistický človek,ale keď sa nedá bez príčiny tak to je vela aj na mňa.A mám 29 rokov.Deti boli pre mňa vždy zmysel života :) A aj naďalej je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
20.7.10 10:26

jodi teda to vypadá dobře a jak to musí být dobrý,hodíš sem receptík?je to těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:34

Chichíí, tak jsem zpátky…mm vzal 3 kluky na hřiště, takže mi zůstal jen prcek a ten spí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí