Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím vás kecalky ![]()
Natalca - drž se. Malý bobísek je velký bojovníček a určitě všechno zvládnete ![]()
Natul, jestli Ty nejsi těhule, tak už ničemu nerozumím a svět je vzhůru nohama
![]()
kaculad píše:
Zdravím vás kecalky
Natalca - drž se. Malý bobísek je velký bojovníček a určitě všechno zvládnete![]()
Natul, jestli Ty nejsi těhule, tak už ničemu nerozumím a svět je vzhůru nohama
![]()
[/citace
![]()
Kaculko nejsem,čípek se zdá že jde nahoru,nevím,jednou je tvrdá bulka a když jdu na wc za nějakou dobu a zkusím,tak se zdá zase měkčí,nechci si tam furt šahat a navíc mám šílené návaly horka,sotva jsem dosekala trávník,jsem myslela,že horkem padnu a tak jsem si oblékla tílko a sedím tady a zase je mi zima a tak mi začíná ms
![]()
sem si prohlížela fotky z koupáku
to je síla jak jsou stejní
Bestmolly, taky by mě to zajímalo…já dneska spala 3 hodiny
Nikdo neví?
Ačko- za tvůj příspěvek ze srdce děkuju…hezky mě to srovnalo… A taky moc děkuju manželovi- ten na to řekl- „No ty jsi v pohodě, ale teď si představ ty maminky, který prodaly 10 věciček a teď budou za 4 roky zpětně shánět nějakou daňovou evidenci…“
A je fakt, že když mám nějaký splín, tak se podívám na svoje děti a hned vím, že pokud oni jsou zdraví a v pořádku, tak se vlastně vůůůbec nic neděje…
Bestmolly, taky by mě to zajímalo…já dneska spala 3 hodiny
Nikdo neví?
Ačko- za tvůj příspěvek ze srdce děkuju…hezky mě to srovnalo… A taky moc děkuju manželovi- ten na to řekl- „No ty jsi v pohodě, ale teď si představ ty maminky, který prodaly 10 věciček a teď budou za 4 roky zpětně shánět nějakou daňovou evidenci…“
A je fakt, že když mám nějaký splín, tak se podívám na svoje děti a hned vím, že pokud oni jsou zdraví a v pořádku, tak se vlastně vůůůbec nic neděje…
babule tak znovu som skúsila kŕčok a je tak nízko,že som mala pocit, že mi vypadne
keby som kukla zrkadielkom určite ho uvidím ![]()
holky já nevím,ale je u vás takové dusno?,jdu si k mamce pro tlakoměr mi je z těch návalu na vybulení a venku není dýchateln a dělá se mi černo před očima ,kašlu na trhání plevele co se zvednu,tak nevidím na oči
![]()
Natulaa, nechceš přece jen testnout??? To přece není úplně normální,ne???
Nebo se ti to stává před MS ?
Mmch- díky za tip..sice jsi brambory škrábala, ale já se inspirovala a měli jsme bramboráky ![]()
natula: ty mas taky nizky tlak? to preto sa ti mota hlava a mas tmu pred ocami, daj si kavu alebo nieco
moukuska píše:
natula: ty mas taky nizky tlak? to preto sa ti mota hlava a mas tmu pred ocami, daj si kavu alebo nieco