Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1843
20.7.10 12:26

Zdravím vás kecalky :pankac:
Natalca - drž se. Malý bobísek je velký bojovníček a určitě všechno zvládnete :hug:

Natul, jestli Ty nejsi těhule, tak už ničemu nerozumím a svět je vzhůru nohama :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
20.7.10 12:27
kaculad píše:
Zdravím vás kecalky :pankac:
Natalca - drž se. Malý bobísek je velký bojovníček a určitě všechno zvládnete :hug:

Natul, jestli Ty nejsi těhule, tak už ničemu nerozumím a svět je vzhůru nohama :think: :mrgreen: [/citace
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 12:32

Kaculko nejsem,čípek se zdá že jde nahoru,nevím,jednou je tvrdá bulka a když jdu na wc za nějakou dobu a zkusím,tak se zdá zase měkčí,nechci si tam furt šahat a navíc mám šílené návaly horka,sotva jsem dosekala trávník,jsem myslela,že horkem padnu a tak jsem si oblékla tílko a sedím tady a zase je mi zima a tak mi začíná ms :-( :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6530
20.7.10 12:41

sem si prohlížela fotky z koupáku :) to je síla jak jsou stejní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
20.7.10 12:43

Natul, já té Tvé ms prostě nevěřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 12:48

Bestmolly, taky by mě to zajímalo…já dneska spala 3 hodiny :-D Nikdo neví?

Ačko- za tvůj příspěvek ze srdce děkuju…hezky mě to srovnalo… A taky moc děkuju manželovi- ten na to řekl- „No ty jsi v pohodě, ale teď si představ ty maminky, který prodaly 10 věciček a teď budou za 4 roky zpětně shánět nějakou daňovou evidenci…“
A je fakt, že když mám nějaký splín, tak se podívám na svoje děti a hned vím, že pokud oni jsou zdraví a v pořádku, tak se vlastně vůůůbec nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 12:53

Bestmolly, taky by mě to zajímalo…já dneska spala 3 hodiny :-D Nikdo neví?

Ačko- za tvůj příspěvek ze srdce děkuju…hezky mě to srovnalo… A taky moc děkuju manželovi- ten na to řekl- „No ty jsi v pohodě, ale teď si představ ty maminky, který prodaly 10 věciček a teď budou za 4 roky zpětně shánět nějakou daňovou evidenci…“
A je fakt, že když mám nějaký splín, tak se podívám na svoje děti a hned vím, že pokud oni jsou zdraví a v pořádku, tak se vlastně vůůůbec nic neděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 12:53

Ach jo…už zase se opakuju…jsem FAKT trapná :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.7.10 12:56

babule tak znovu som skúsila kŕčok a je tak nízko,že som mala pocit, že mi vypadne :mrgreen: keby som kukla zrkadielkom určite ho uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 13:01

holky já nevím,ale je u vás takové dusno?,jdu si k mamce pro tlakoměr mi je z těch návalu na vybulení a venku není dýchateln a dělá se mi černo před očima ,kašlu na trhání plevele co se zvednu,tak nevidím na oči :poblion: :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 13:06

Natulaa, nechceš přece jen testnout??? To přece není úplně normální,ne??? :nevim: Nebo se ti to stává před MS ?
Mmch- díky za tip..sice jsi brambory škrábala, ale já se inspirovala a měli jsme bramboráky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 13:07

holky já mám 112/59 to je nižší nééé :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7606
20.7.10 13:09

natula: ty mas taky nizky tlak? to preto sa ti mota hlava a mas tmu pred ocami, daj si kavu alebo nieco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 13:09

Jodí joo,návaly horka mívám před ms :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 13:11
no asi joo a k tomu ty návaly tak proto mi to dělá tak blbě dneska :nevim: :nevim:
moukuska píše:
natula: ty mas taky nizky tlak? to preto sa ti mota hlava a mas tmu pred ocami, daj si kavu alebo nieco
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex