Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakup, já celou mateřskou pracuju- a to je asi chyba…měla jsem se pěkně nechat živit od státu a nehnout prstem…Pro příště budu chytřejší…
Ono se dlouho dopředu hlásilo, že budou vychytávat ty, kteří prodávají přes inzertní servery- my teda naštěstí máme všechno na faktury- ale ono prokázat všechny faktury za 4 roky- to si teda nedokážu přdstavit…
Fakt je mi zle- místo aby odchytávali ty, co si tady kradou miliony, tak teď budou honit každou maminu, která si přivydělá 100,– Kč
![]()
natu nestraš kruci takový pěkný grafík,co děláte holky?asi se obědvá my plůjdem taky peču buchtu a na večer se chladí šampíčko a budou pak ještě jenohubky a snad se to zakončí hezkým sexíkem.
Simib, tak moooc přeju, ať se to konečně prolomí!!!
Natula, kurnik šopa ![]()
Jodi píše:
Zakup, já celou mateřskou pracuju- a to je asi chyba…měla jsem se pěkně nechat živit od státu a nehnout prstem…Pro příště budu chytřejší…
Ono se dlouho dopředu hlásilo, že budou vychytávat ty, kteří prodávají přes inzertní servery- my teda naštěstí máme všechno na faktury- ale ono prokázat všechny faktury za 4 roky- to si teda nedokážu přdstavit…Fakt je mi zle- místo aby odchytávali ty, co si tady kradou miliony, tak teď budou honit každou maminu, která si přivydělá 100,– Kč
![]()
![]()
a ímj si přivyděláváš na mateřský, jako peníze jsou potřeba ale proč takovým poctivým lidem tohle dělají to je ten náš zasraný stát.
![]()
no mi to říkejte kurník
,holky ale vždyt mi to bylo jasné,člověk doufá,to je jasné,ale ve skrytu duše jsem to věděla
![]()
jodi, ano, presne si to vystihla. ale vies co, kaslat na to. ja hovorim, kazdemu nech da zivot toho po com tuzi. kto tuzi po stastnej rodinke, nech ju ma tu najstastnejsiu. kto tuzi po uspechu a kariere a tvrdo na tom pracuje, nech ju ma. a kto tuzi po prachoch, nech si ich ma, nech sa nimi hoci aj utopi! ludia, ktori slepo kradnu a nevidia v akej biede ziju ini ludia, si to podla mna odseru inak… podla mna to musia byt prazdni ludia, ktori neveria v nic len tu materiu ktoru maju okolo seba. lebo clovek, ktory sa trosku zamysla nad zmyslom zivota a veri v to, ze toto co tu zijeme nie je to jedine, musi chapat, ze vsetko sa raz vrati… dobre aj zle…
drzim palce, nech sa vam podari vsetko dobre vydokladovat. a mozno budes prekvapena a nebude to az take narocne dat to do kopy ![]()
natu, necerti sa a neklesaj na duchu
po prve kym nedostanes cervenu, tak nic nie je na 100% stratene. po druhe, ty si ides jasne za svojim a coskoro budes mat v brusku dve potvorky
![]()
krasne,slnkom zaliate ranko z ostrovov zelam ![]()
zakup krasne narodeniny,vela slniecka do zivota… ![]()
pajinka aj Tebe dodatocne…Vsetko najlepsie,najkrajsie a najsladsie…a bezproblemove tehulkovanie ![]()
minew tie priznaky,co si napisala
su priznaky na PCO???
…ja mam teda plet bezproblemovu,ziadne akne…aj ked je mastnejsia,no a par chlpkov naviac ma trapi ![]()
natul,soldi nenormalne kraaaaasne grafiky mate
![]()
ja som dnes trosku klesla…ako vzdy postupne klesanie ![]()
molly, uz sme to tu raz rozoberali, ze podla tych priznakov by sme PCO mali vsetky
takze netreba panikarit. pre istotu som sa mojej dokyny vyslovene spytala, ze ci moze u mna PCO vylucit a povedala, ze absolutne to vylucuje, tak som kludna ![]()
a BTproficky…aky ma vplyv spanok na BT???zvysuje,ci znizuje???
chodim spavat zvacsa okolo 22.00,no teraz mam poobedne,o 22.00 len koncim…vcera som sla spat az okolo 1.00 a meriam vzdy o 4.45h
…
Jodi píše:
Simib, tak moooc přeju, ať se to konečně prolomí!!!Natula, kurnik šopa
No to by sme si moc priali,ale necháme sa prekvapiť a ak nie,tak snáď v CAR niečo vymyslia ![]()
acko ahoj
no moj lekar mal podozrenie na PCO…ale nic to nepotvrdilo…a kedze mam ukazkove cykly s pravidelnou ovulaciou,tak to i vylucil…
…ale i tak ma tych par chlpkov riadne depkuje ![]()
bestmolly píše:
krasne,slnkom zaliate ranko z ostrovov zelam
zakup krasne narodeniny,vela slniecka do zivota…
pajinka aj Tebe dodatocne…Vsetko najlepsie,najkrajsie a najsladsie…a bezproblemove tehulkovanie
minew tie priznaky,co si napisalasu priznaky na PCO???
…ja mam teda plet bezproblemovu,ziadne akne…aj ked je mastnejsia,no a par chlpkov naviac ma trapi
natul,soldi nenormalne kraaaaasne grafiky mate![]()
ja som dnes trosku klesla…ako vzdy postupne klesanie
jo děkuji moc ![]()
holky tak myslím,že v noci budu popravena,čípek už jde nahoru a už je měkký a prsa už mě přestávají bolet a o návalech horka ani nemluvím