Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
20.7.10 13:42

Jodi proooč provokatérko :mrgreen: :mrgreen: ,mužu tchýni poděkovat,že se mám čím namazat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Milli tak to je výborná zprává :hug: :hug: :hug: ale že bys měla ovulku tak brzičko? :think: :think: .no holky všechno je možné,v naši dikuzi zázraku :nevim: :nevim: :lol: :lol:

A chrobáček se neozvala,taky mě zajímá,kolik těch prdolku čeká :think:

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 13:45

…opravuju- tak spíš asi 4.6.- protože 3. nebyl keksík :wink: Ale máš tam i egg, čípek soft,open… Dobře jste načasovali!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 13:47

minewka, velmi dobre si to napisala…

este by ma zaujimalo ci ti metformin zmiernil niektore priznaky…

inak ja som vzdy bola chuda, ale za 5rokov som sa vypapkala na 78kg a tie som teraz skresala na 61 a mam pco :nevim:
plet mastnu veru mam poriadne, aj chlpky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 13:49
Jodi my taky dobře načasovali :think: :think: :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: ,nebo že by jsme se netrefili? :think: :mrgreen: :mrgreen:
Jodi píše: …opravuju- tak spíš asi 4.6.- protože 3. nebyl keksík :wink: Ale máš tam i egg, čípek soft,open… Dobře jste načasovali!!!!
  • Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 13:50

Minewko- úžasnej je i ten výsledek :wink: :palec: :palec:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 13:52

Natulaa, no vy jste tenhle měsíc téměř nemohli minout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 13:53

babulky, no uz sa mi MS zosilnela… tampon „super“ mi pretiekol za necele 2 hodky… esteze som mala zaroven aj vlozku… uz aj ta bola nacucana :poblion:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 13:57
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a :mrgreen: le já mám ucpané potrubí a oni se k sobě nedostali :-( :-( :mrgreen: :mrgreen:
Jodi píše:
Natulaa, no vy jste tenhle měsíc téměř nemohli minout :lol:
  • Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 14:00

holky já ted možná řeknu Blbinu,ale všimly jste si,že čípek je pře čuráním měkký a zdá se,že nahoře a po čurání je dole a tvrdý?,ale asi ne v ovulce,to nevím,to nemám vyzkoušené :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
riana12
20.7.10 14:01
natulaa píše:
holky já ted možná řeknu Blbinu,ale všimly jste si,že čípek je pře čuráním měkký a zdá se,že nahoře a po čurání je dole a tvrdý?,ale asi ne v ovulce,to nevím,to nemám vyzkoušené :nevim: :nevim:

ja mam vyskusane, ze sa to takto meni :palec:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 14:04

Ria že jooooo,mi se to taky zdá,tak holky ruším teda co jsem napsala,v tom případě mám zatím čípek tvrdý a dole :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co????? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7606
20.7.10 14:06

natul: testyyyyyyyyyyyyyy :dance: huraaa a o kolkej testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 14:07
natulaa píše:
AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co????? :mrgreen: :mrgreen:
:pankac: ale nech kupi aspon 2 dvojbalenia, cize 4 kusy!!! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 14:08
natulaa píše:
Ria že jooooo,mi se to taky zdá,tak holky ruším teda co jsem napsala,v tom případě mám zatím čípek tvrdý a dole :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co????? :mrgreen: :mrgreen:

ja si myslim, ze tym, ako je mechur plny, tak tlaci na krcok a ten sa vtedy troska zdeformuje… :think:

testiky :palec: tak sup, sup testovat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 14:11

Natulaa, jupíííííííííííííí ! Obboje- testy i čípek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie