Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…opravuju- tak spíš asi 4.6.- protože 3. nebyl keksík
Ale máš tam i egg, čípek soft,open… Dobře jste načasovali!!!!
minewka, velmi dobre si to napisala…
este by ma zaujimalo ci ti metformin zmiernil niektore priznaky…
inak ja som vzdy bola chuda, ale za 5rokov som sa vypapkala na 78kg a tie som teraz skresala na 61 a mam pco ![]()
plet mastnu veru mam poriadne, aj chlpky ![]()
Jodi píše: …opravuju- tak spíš asi 4.6.- protože 3. nebyl keksíkAle máš tam i egg, čípek soft,open… Dobře jste načasovali!!!!
babulky, no uz sa mi MS zosilnela… tampon „super“ mi pretiekol za necele 2 hodky… esteze som mala zaroven aj vlozku… uz aj ta bola nacucana ![]()
Jodi píše:
Natulaa, no vy jste tenhle měsíc téměř nemohli minout
holky já ted možná řeknu Blbinu,ale všimly jste si,že čípek je pře čuráním měkký a zdá se,že nahoře a po čurání je dole a tvrdý?,ale asi ne v ovulce,to nevím,to nemám vyzkoušené
![]()
natulaa píše:
holky já ted možná řeknu Blbinu,ale všimly jste si,že čípek je pře čuráním měkký a zdá se,že nahoře a po čurání je dole a tvrdý?,ale asi ne v ovulce,to nevím,to nemám vyzkoušené![]()
ja mam vyskusane, ze sa to takto meni ![]()
Ria že jooooo,mi se to taky zdá,tak holky ruším teda co jsem napsala,v tom případě mám zatím čípek tvrdý a dole
![]()
AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co?????
![]()
natulaa píše:
AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co?????![]()
natulaa píše:
Ria že jooooo,mi se to taky zdá,tak holky ruším teda co jsem napsala,v tom případě mám zatím čípek tvrdý a dole![]()
![]()
![]()
![]()
AAAAAAA mm jede do města,tak jsem mu řekla,at mi koupí víte co?????
![]()
ja si myslim, ze tym, ako je mechur plny, tak tlaci na krcok a ten sa vtedy troska zdeformuje… ![]()
testiky
tak sup, sup testovat ![]()
Jodi proooč provokatérko
,mužu tchýni poděkovat,že se mám čím namazat

Milli tak to je výborná zprává
ale že bys měla ovulku tak brzičko?
.no holky všechno je možné,v naši dikuzi zázraku

A chrobáček se neozvala,taky mě zajímá,kolik těch prdolku čeká