Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakup, těžké to není vůbec…
300 ml mléka
1 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
500 g hladké mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí
Umotáš různé tvary, potřeš vajíčkem, navrch můžeš posypat semínky nebo solí a dáš péct…Já teda těsto dělám v domácí pekárně, ta pracuje za mně…
simib píše:simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mameJodi píše:Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach.
Simib, koukám na tvůj grafík.....teda to už by si zasloužilo odměnu!!!!
babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie
,že by další těhu příznak
,holky co den,to jeden těhu příznak navíc,ted už jen čekám,jestli nezačnu rodit
![]()
elllla píše:simib píše:simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mameJodi píše:Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach.
No bodaj by ste mali pravdu ![]()
Jodi píše: …a kdo ještě nesnídal, ať přijede. Máme dost
jeeeeeej, posli mi do IP recept plllllls!!!
elllla píše:simib píše:simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mameJodi píše:Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach.
Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???
Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“
![]()
natulaa píše:
babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie,že by další těhu příznak
![]()
![]()
![]()
![]()
natulaa píše:
babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie,že by další těhu příznak
![]()
![]()
![]()
![]()
Jodi píše:
Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“![]()
![]()
to vyrobila jedna kocka z FF, kde sme spolu v sojovom fore ![]()
Jodi píše:
Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“![]()
![]()
No snažíme sa 18 mes.
Holky, já padááááááááááám…tak hezky mi ten den začal a teď mi přišlo předvolání z finančáku
My teda všechno přiznáváme víc než poctivě, ale je mi z toho úplně špatně
![]()
Jodi píše:
Holky, já padááááááááááám…tak hezky mi ten den začal a teď mi přišlo předvolání z finančáku![]()
![]()
My teda všechno přiznáváme víc než poctivě, ale je mi z toho úplně špatně
![]()
![]()
jodi a „kvůli čemu? .{color: blue}“