Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
20.7.10 10:36

Zakup, těžké to není vůbec…

300 ml mléka
1 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
500 g hladké mouky
1 lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí

Umotáš různé tvary, potřeš vajíčkem, navrch můžeš posypat semínky nebo solí a dáš péct…Já teda těsto dělám v domácí pekárně, ta pracuje za mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 10:37
simib píše:
Jodi píše:
Simib, koukám na tvůj grafík.....teda to už by si zasloužilo odměnu!!!! :palec:
Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach. :nevim:
simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mame :)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 10:38

babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie 8-o ,že by další těhu příznak :mrgreen: ,holky co den,to jeden těhu příznak navíc,ted už jen čekám,jestli nezačnu rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
156
20.7.10 10:38
elllla píše:
simib píše:
Jodi píše:
Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach. :nevim:
simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mame :)))

No bodaj by ste mali pravdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 10:39
Jodi píše: …a kdo ještě nesnídal, ať přijede. Máme dost :-)

jeeeeeej, posli mi do IP recept plllllls!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 10:39
:think: :think: :think: :think: tak to jsem zvědavá,jestli tuto teorii potvrdím,nebo vyvrátím a jsem taková beznaděj :think: :think:
elllla píše:
simib píše:
Jodi píše:
simi, prave toto su tie zazraky, ktore sa v nasej teme deju… tehu pride prave, ked to najmenej cakas.. prave ked mas ist do CARu alebo na UO alebo ked ti lekar povie, ze nie je ziadna sanca, lebo nemas ovu alebo nemate spermijky… a kuk, ake krasne tehulky tu mame :)))
  • Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 10:40

Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???

Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“ :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:40
natulaa píše:
babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie 8-o ,že by další těhu příznak :mrgreen: ,holky co den,to jeden těhu příznak navíc,ted už jen čekám,jestli nezačnu rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:41
natulaa píše:
babulky tak já pádím,jeežiš já mám dneska v sobě nějak moc energie 8-o ,že by další těhu příznak :mrgreen: ,holky co den,to jeden těhu příznak navíc,ted už jen čekám,jestli nezačnu rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 10:44

Ty Nicolko nebereš ty toho nějak moc 8-o :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
9205
20.7.10 10:44
Jodi píše:
Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“ :palec: :palec: :palec:

to vyrobila jedna kocka z FF, kde sme spolu v sojovom fore :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:45

Natula ještě ne, ale to vše mám doma nakoupené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:57
Jodi píše:
Simib, fííííha…tak to by sis tu odměnu ale už opravdu zasloužila!!!!! jak dlouho se snažíte???Ella- moc mě rozesmál ten tvůj .gif „Using soy to get my bean“ :palec: :palec: :palec:

No snažíme sa 18 mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 11:02

Holky, já padááááááááááám…tak hezky mi ten den začal a teď mi přišlo předvolání z finančáku :zed: :zed: :zed: My teda všechno přiznáváme víc než poctivě, ale je mi z toho úplně špatně :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
20.7.10 11:12
Jodi píše:
Holky, já padááááááááááám…tak hezky mi ten den začal a teď mi přišlo předvolání z finančáku :zed: :zed: :zed: My teda všechno přiznáváme víc než poctivě, ale je mi z toho úplně špatně :poblion: :poblion: :poblion:

jodi a „kvůli čemu? .{color: blue}“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital