Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mscat- já to docela chápu… já když otěhotněla poprvé, tak jsem pořád poslouchala, jak ty mladý maminy jsou nezodpovědný,dostávala jsem spoustu „dobrých“ rad… A to jsem přitom byla už dost obstarožní mamina, jen jsem mladě vypadala…
A taky si myslím, že s dítětem člověk hodně vyspěje- ať je mu 20,30 nebo 40… ![]()
monu, ja by som tu teplotku dala discarded. ono aj ked by si si tvoj digi teplomer ktorym klasicky merias na jeden den zamenila za iny kus podobneho digi, tak to uz je skreslene. zavisi od bateriek, materialu z ktoreho je.. ja mam dva digi a rozdiely v teplotach medzi nimi su 0,1 az 0,2 stupna…
jodi, ty si teda akcna co vsetko si stihla
ja akurat motkat sa po byte a nachystat ranajky ![]()
ja mam jednu taku kamaratku, ktorej by som to asi povedala ako prvej, mozno aj hned, lebo sme si velmi blizke, som krstna jej dcere a budem aj dalsiemu dietatu - bude to chlapec
jej by som to nedokazala tajit. ale ostatnym by som to vyzvonila az neskor.
Eneer- já bych řekla, že jsi ovu měla 17 DC…tak uvidíš, jestli ti to teplotky potvrdí ![]()
diki acko
asi to tak oznacim, co uz, musim brat so sebou teplomer vsade ![]()
Acko- já bych to ostatním taky vyzvonila až později…až by se zeptali
![]()
Monulienko- mně měří rtuťový i digitální stejně…ale asi bych tu teplotu do grafu vůbec nepoužila… ![]()
Simib, zkus to brát tak, že už stejně směřuješ k cíli…takže pokud by se to podařilo před, tak to bude jen bonus
A já bych ti ten bonus strááášně přála!!! ![]()
Jodi píše:
Simib, zkus to brát tak, že už stejně směřuješ k cíli…takže pokud by se to podařilo před, tak to bude jen bonusA já bych ti ten bonus strááášně přála!!!
Jodi ďakujem velmi pekne.Myslím že všetky ktoré chcú mimčo z celého srdiečka by si to zaslúžili.A každá sa raz aj dočká,len škoda že niekedy to musí ísť cez velmi dlhú cestu ![]()
Jodi:jasné…prostě to není o věku za tím si budu stát.
mýma rukama prošlo hodně miminek..piplala jsem v 16ti svou sestru,když mamka byla vyčerpaná a slyšela jsem že jí Sabča brečí pořád v noci..vstala jsem a šla ju pochovat a chovala ji klidně hodinu a mamka si dala oddych.a já se naopak nemohla dočkat svého miminka a bylo mi jedno či to bude v 18ti nebo ve 20ti a ve 25ti by to už pro mou touhu bylo pozdě.!
tak to prostě je.Moje mamka mě po porodu nekutečn chválila jak jsem šikovná že s tím nemám nejmenší problém..a taky proč bych měla.někdo není na mateřství připraven ve 20ti a někdo ani ve 30ti.některé si to nedokáží představit vůbec.Můj názor je ten,že život bez dítěte je život o ničem.Mě to naplnilo konečně a hodlám v tom tak pokračovat aspon na 3 dětičky
![]()
Jodi píše: …a kdo ještě nesnídal, ať přijede. Máme dost
Hmmmm to vyzerá výborne ![]()