Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
acko píše:
dievcence, odpisala mi natalca na IP co som jej vcera poslala. pozdravuje vas a dakuje za podporu. sance sa im zvysili z 50 na 55%. maju uz prvu fotku, cez mob ju sem ale nevie pripnut. v nemocke bude este minimalne 2 tyzdne.drzme jej palce a posielajme energiu nech to dobre dopadne a drobcek vydrzi v brusku
Držím silno palčeky
![]()
Inak dnes idem k lekárovi pre papiere a v pondelok už do CAR.Bojím,bojím. ![]()
To by bol gol,keby sa tento mesiac zadarilo.mm nemal byť ani doma ale nakoniec musel ostať a boli sme celý týždeň sami a tak to aj vypadalo. ![]()
riana:jasné…zkušeností já mám mnoho to mi věř.a před ostatníma to budu tajit minimálne do třetího měsíce pokud to půjde a nepůjde to na mě už poznat.už jsem objasnila proč jsem zrovna ji to pověděla..sama mi řekla že by to hned poznala.a vím jistě že by to poznala.
a je mi jasné..že čím žena starší tím víc se bojí a má obavy.to tak prostě je.takže vás holky naprosto chápu máte už svůj věk ![]()
Holky, ze mně se díky měření stala úplně vzorná hospodyňka…Ráno nemůžu dospat nedočkavostí co naměřím…takže dneska už jsem měla v 8 hodin uklizeno, vyžehleno, pověšené prádlo a pere se další pračka, z trouby vyndané čerstvé houstičky…
takže díky vám i za to
![]()
no nic tak já jdu uklízet a chystat jídlo, nikdo si se mnou nepovídá
tak papa
Nicollka píše:
no nic tak já jdu uklízet a chystat jídlo, nikdo si se mnou nepovídátak papa
Nicolka ani so mnou.Neber si to tak ![]()
Jodi: děkuji moc že jsi napsala to co jsi napsala.protože vidím..že někdo to hned svádí na věk a na zkušenosti jak kdybych byla asi nezkušený mladý ucho či co?…jako nevím no…to co jsem zvládla já když jsem otěhotněla s malým a čím jsem si prošla to by některé ženské vůbec nevydrželi jakou jsem měla sílu to vše zvládnout.a že to bylo velmi těžké…ale jasné kdo nezažil neví a nepochopí.jakou bolest jsem cítila a přitom jsem se musela držet.Naopak mnoho mamin co se snimi bavím či kamošek co je znám delší dobu mě obdivují že oni by se dávno složili…to jen tak na okraj že nejsem „rozhodn쓞ivotem nezkušená slepice.
Jodi:jinak já mám taky hubu prořízlou málo co utajím všechno většinou hned prozradím ale ted se snažím mlčet a to i přesto..že věřím že to bude v pořádku.
Nicolka, Natalca včera psala, že je v nemocnici a bojuje o život děťátka…začala krvácet ![]()
Jodi píše:
Holky, ze mně se díky měření stala úplně vzorná hospodyňka…Ráno nemůžu dospat nedočkavostí co naměřím…takže dneska už jsem měla v 8 hodin uklizeno, vyžehleno, pověšené prádlo a pere se další pračka, z trouby vyndané čerstvé houstičky…takže díky vám i za to
![]()
![]()
ahojte dievcata
, mohli by ste mi pomoct, mam jednu otazocku. dnes v noci som spala u rodicov a zabudla zobrat so sebou moj digi teplomer na meranie BT, tak som zmerala s klasickym ortutovym… nepripocitava s a k tomu nejaka desatinna hodnota? mozem to nechat tak?
este som teraz prisla domov, zmerala a mala som 37,24, ale to uz je dost skreslene…
Simib, koukám na tvůj grafík.....teda to už by si zasloužilo odměnu!!!! ![]()
Jodi:fíha..to si velmi šikovná teda. taky klobouk dolů.Tak to já změřím dám malému papat pustím pohádku ,sednu k pc a tím to prozatím končí.
ale těším se velmi na stěhování…i když to bude makačka ale nemůžu se už toho dočkat
konečně nějaká práce tady u mamky jsm už uplně zhnila
![]()
Jodi píše:Ďakujem.No uvidíme.Bola by to sila že tesne pred prvou návštevou CAR tehu.Ale moc sa na to nespolieham a snažím sa nachystať na CAR a mám z toho trochu strach.
Simib, koukám na tvůj grafík.....teda to už by si zasloužilo odměnu!!!!