Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9429
20.7.10 10:02

Acko:a jak říkáš…s touto kamoškou či známou..není mi nejbližší to ne,já nemám nejbližší kamarádku já nikomu nevěřím jen sama sobě.ale s ní se vídám pořád a jí by to prostě bylo hned jasné..minulý měsíc když jsem měla asi dva testy pozitivní a byla si jistá těhotenstvím tak jsem jednou odmítla ZUmbu..a hned mi pak psala co se děje či nejsem těhotná.no takže… :-D
ale ostatní to vědět nebudou prostě do toho třetího měsíce minimálně.i když..má mamka to určitě pozná dřív.
Myslím že každá žena se chce o tu zprávičku alespon s někým podělit..a nedržet to v sobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
riana12
20.7.10 10:03
monulienka3 píše:
diki acko :mrgreen: asi to tak oznacim, co uz, musim brat so sebou teplomer vsade :mrgreen:

len aby si nedopadla ako ja - tento vikend som si zobrala teplomer so sebou, bola som mimo domu… a v nedelu, ked sme uz boli naspat doma, zistila som, ze som si teplomer zabudla a nezobrala si ho so sebou :jazyk:
ale aj tak mi ho nakoniec nebolo treba, lebo hned rano mi zacala MS :-) asi znamenie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6530
20.7.10 10:04

ach jo jsem unavená, se mi nic nechce … a zase tu sedím.

Holky myslíte že ovu mohla být? já si ji vyznačila ale asi blbost, ale od tý doby pořád pevný čípek, a ted byl creamy hlen dokonce béžový, svetlounce hnedy tak ja nevim ani kdy nasadit utroš :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:04

simib :) já závidím, já bych šla na iui hned kdyby MM souhlasil, jen to spermio pff :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
20.7.10 10:06

Jodi, ukázalo mi to až 18 DC, takže dneska… snad je zaděláno :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.7.10 10:07
Nicollka píše:
simib :) já závidím, já bych šla na iui hned kdyby MM souhlasil, jen to spermio pff :pocitac:

No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné :( Uvidíme.Aspoň snáď konečne niečo nájdu,lebo to že je všetko OK ma už nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:07
moukuska píše:
jodi: teba by som chcela mat doma :hug: :mrgreen: :mrgreen:

Mouks, no já to takhle nedělám každý den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 10:09

jodi: no ved to netreba kazdy den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:09
simib píše:
Nicollka píše:
simib :) já závidím, já bych šla na iui hned kdyby MM souhlasil, jen to spermio pff :pocitac:
No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné :( Uvidíme.Aspoň snáď konečne niečo nájdu,lebo to že je všetko OK ma už nebaví.

No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:11

Nicolko- no teda ty tam ale máš ZUB !!!! 8-o Já teda nejsem odborník, ale pokud bych si mohla zavěštit, tak bych řekla, že ovu byla, ale až 22 DC… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Holky tak já se musím taky pochlubit,už mám taky vysáto a poklizeno a nastrouhané brambory a dusím špízy a ted jdu před barák na zahradku sekat trávník a trhat plevel :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
156
Nicollka píše:
simib píše:
Nicollka píše:
No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.

Ja by som prijala,keby povedali že problém je v tom alebo onom.To sa človek nejak s tým zmieri,ale my máme všetko ukážkové,Aj mm SPG aj ja všetko.A to ma ubíja a potom rozmýšlam kde je asi chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 10:12

Eneer, já bych si stejně tipla, že byla 17 DC :wink:
Ty měříš první cyklus??? Taky ještě uvidíš, jaký budeš mít poovu teploty… Předovu máš dost vysoké… :think: Jakou teplotu sis zadala dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:14
simib píše:
Nicollka píše:
simib píše:
Nicollka píše:
No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.
Ja by som prijala,keby povedali že problém je v tom alebo onom.To sa človek nejak s tým zmieri,ale my máme všetko ukážkové,Aj mm SPG aj ja všetko.A to ma ubíja a potom rozmýšlam kde je asi chyba.

no to věřím, já chci jak bude MS jít pro clostík, hlídat vajucha a v septembri by me dokyna asi poslala do caru nebo v auguste na vysetreni vselijaka. Teda sama navrhla ze kdyz se nepovede tak do caru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
20.7.10 10:15

jodi aj ja bych si tipla, ale čípek je celou dobu opravdu tvrdý a bílý creamy až hrčky a dnes teda stále hustý ale béžový. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí