Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Acko:a jak říkáš…s touto kamoškou či známou..není mi nejbližší to ne,já nemám nejbližší kamarádku já nikomu nevěřím jen sama sobě.ale s ní se vídám pořád a jí by to prostě bylo hned jasné..minulý měsíc když jsem měla asi dva testy pozitivní a byla si jistá těhotenstvím tak jsem jednou odmítla ZUmbu..a hned mi pak psala co se děje či nejsem těhotná.no takže… ![]()
ale ostatní to vědět nebudou prostě do toho třetího měsíce minimálně.i když..má mamka to určitě pozná dřív.
Myslím že každá žena se chce o tu zprávičku alespon s někým podělit..a nedržet to v sobě..
monulienka3 píše:
diki ackoasi to tak oznacim, co uz, musim brat so sebou teplomer vsade
len aby si nedopadla ako ja - tento vikend som si zobrala teplomer so sebou, bola som mimo domu… a v nedelu, ked sme uz boli naspat doma, zistila som, ze som si teplomer zabudla a nezobrala si ho so sebou ![]()
ale aj tak mi ho nakoniec nebolo treba, lebo hned rano mi zacala MS
asi znamenie ![]()
ach jo jsem unavená, se mi nic nechce … a zase tu sedím.
Holky myslíte že ovu mohla být? já si ji vyznačila ale asi blbost, ale od tý doby pořád pevný čípek, a ted byl creamy hlen dokonce béžový, svetlounce hnedy tak ja nevim ani kdy nasadit utroš
![]()
simib
já závidím, já bych šla na iui hned kdyby MM souhlasil, jen to spermio pff ![]()
Jodi, ukázalo mi to až 18 DC, takže dneska… snad je zaděláno ![]()
Nicollka píše:
simibjá závidím, já bych šla na iui hned kdyby MM souhlasil, jen to spermio pff
No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné
Uvidíme.Aspoň snáď konečne niečo nájdu,lebo to že je všetko OK ma už nebaví.
moukuska píše:
jodi: teba by som chcela mat doma![]()
![]()
Mouks, no já to takhle nedělám každý den ![]()
simib píše:Nicollka píše:No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné
No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.
Nicolko- no teda ty tam ale máš ZUB !!!!
Já teda nejsem odborník, ale pokud bych si mohla zavěštit, tak bych řekla, že ovu byla, ale až 22 DC… ![]()
Holky tak já se musím taky pochlubit,už mám taky vysáto a poklizeno a nastrouhané brambory a dusím špízy a ted jdu před barák na zahradku sekat trávník a trhat plevel
![]()
Nicollka píše:simib píše:No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.Nicollka píše:No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné
Ja by som prijala,keby povedali že problém je v tom alebo onom.To sa človek nejak s tým zmieri,ale my máme všetko ukážkové,Aj mm SPG aj ja všetko.A to ma ubíja a potom rozmýšlam kde je asi chyba.
Eneer, já bych si stejně tipla, že byla 17 DC ![]()
Ty měříš první cyklus??? Taky ještě uvidíš, jaký budeš mít poovu teploty… Předovu máš dost vysoké…
Jakou teplotu sis zadala dopředu?
simib píše:Nicollka píše:Ja by som prijala,keby povedali že problém je v tom alebo onom.To sa človek nejak s tým zmieri,ale my máme všetko ukážkové,Aj mm SPG aj ja všetko.A to ma ubíja a potom rozmýšlam kde je asi chyba.simib píše:No však i já mám vše OK … ale prdlačky určitě nemám vše OK.Nicollka píše:No my ideme len na prvú konzultáciu.Ja by som išla aj na IUI hneď ale nemám ani laparku,lebo zatial to nechcel lekár,že by to bolo zbytočné
no to věřím, já chci jak bude MS jít pro clostík, hlídat vajucha a v septembri by me dokyna asi poslala do caru nebo v auguste na vysetreni vselijaka. Teda sama navrhla ze kdyz se nepovede tak do caru
jodi aj ja bych si tipla, ale čípek je celou dobu opravdu tvrdý a bílý creamy až hrčky a dnes teda stále hustý ale béžový. ![]()