Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Minewka
20.7.10 08:52

Bambi a ako znášaš metf.?

Soldi.… ale no tááák…máš test doma, si toľko DPO ako ja, aj teplotku máš 37,1 ako ja …to je už vááážne..testniii…pls… :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
20.7.10 08:53
smouli píše:
ahojte pekné ránkobabulky tehulky ja vám tak závidím,až sa za to hanbím :oops:

Šmouli, ja som závidela, ale aj to bola pre mňa vždy taká nádej, také odhodlanie, že to ide a postupne sa tehotneje :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
natulaa
20.7.10 08:54
Smouli já jim taky závidím,a myslím,že všechny jim závídíme :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
smouli píše:
ahojte pekné ránkobabulky tehulky ja vám tak závidím,až sa za to hanbím :oops:
  • Citovat
  • Upravit
3549
20.7.10 08:55

hej hej minew
len ja stále rozmýšľam nad tým,že čo ak mám dáku skryt vadu a preto to tak nejde a len by ju stačilo poriešiť a bolo by :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
20.7.10 08:55

minew , znasam ho velmi dobre, prve dva tyzdne mozno taky blby pocit, lebo som cakala ako dr. hovoril hnacky, vracanie, nevolnost, ale nic take strasne sa nedialo… a po dvoch tyzdnoch uz ani naznak ze ho beriem :wink:

len prave rozmyslam ze mi dojde balenie cez dovolenku…stane sa nieco ak nejaky tyzden dva vynecham? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
20.7.10 08:57

Smouli…

tak si daj limit rok, ja som si tak dala a potom som šla do CARu…aj keď ten prvý bol omyl, vďaka tomu druhému som vlastne tehu…

Nemusíš ísť na UO, môžeš požiadať len o vyšetrenia a potom že sa rozhodneš, čo ďalej.

Som presvedčená, že keby som nebrala tie lieky, čo beriem, nikdy neotehu..

• Citovat
  • Upravit
Minewka
20.7.10 08:58
bambi9 píše:
minew , znasam ho velmi dobre, prve dva tyzdne mozno taky blby pocit, lebo som cakala ako dr. hovoril hnacky, vracanie, nevolnost, ale nic take strasne sa nedialo… a po dvoch tyzdnoch uz ani naznak ze ho beriem :wink:len prave rozmyslam ze mi dojde balenie cez dovolenku…stane sa nieco ak nejaky tyzden dva vynecham? :nevim:

Podľa m§a ho musíš brať pravidelne…veď si chodˇdať predpísať…

A koľko tabliet berieš denne?

ináč to máš šťastie, že ho tak dobre znášaš, ja mám hrozné hnačky :-?

• Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 08:59
elllla píše:myslim, ze ak by si sa rozhodla pre soju, tak by som ti naordinovala od dalsieho mesiaca, CD3-7 po 160 mg/den… :)

a 4-8 by nebolo dobré?
160 mg v jednej dávke alebo rozložiť ráno,večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 09:00

smouli, neboj, katka otehotnela a teraz si na rade Ty :srdce:
ja mam od zaciatku zafixovane, ze budete tehulkovat naraz :hug:

minew, nieee, ja pojdem na istotu. takze ak sa budem drzat este aspon dva dni hore, tak potom mozno testne., a tie moje dpo su otazne, kedze su natipovane :-P
a v akom si bola care teraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939

Ahoj holky, kdy se prosím zobrazí označení dne, kdy proběhla ovulka? Až v momentě, kdy BT stoupne?? Díky moc za odpověď, myslím, že proběhla včera… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249

minew, tyzden som brala 1tbl, a potom som nasadila 2 a ostala pri nich… ty ich este beries??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
20.7.10 09:03

eneer, musia byt minimalne tri az styri zvysene teploty, neboj, ff Ti ju oznaci, vsak skus si dat vyssie teploty na dva dni dopredu a uvidis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
20.7.10 09:03

minew presne tak rozmýšľam
počkám do októbra a ak nič tak pôjdem ku svojmu gyndošovi a nech nás s mm doporučí do Martina -ja som len myslela, že to sa tam nedá ísť len na vyšetrenia, že to musíš hneť ísť na tie umeláky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
20.7.10 09:04

Soldi bola som v GYNCARE v Košiciach, výborný doky.

Bambi, aj ja beriem 2×denne. No beriem zatiaľ, kým sa nepotvrdí tehu a potom zavolám do CARu a opýtam sa, čo a ako…

Smouli a máš pravidelný cyklus? Čo bolestivosť pri ms a zrazeniny krvné? Máš? Máš výrazné ochlpenie, napríklad chlpy okolo bradaviek, dole od pupka - ale sú to také silné čierne chlpy…Mastná pleť s výrazným akné? (nie 4 vyrážky pred MS, myslím fakt akné)

• Citovat
  • Upravit
4563
20.7.10 09:05

paji, dodatocne vseeeetko naj k narodeninam. ako si pisala darcek si od pana boha uz dostala, tak nech je to taky pravy 9 mesacny a potom celozivotnyyyy :dance: :hug: :huban:

zaku, happy narodky, poriadne to oslavte. a tiez Ti zelam do bruska darcek :hug: :hug:

majka, moj nazor v tvojej dileme by bol, ze dajte tento cyklus podla jonasa… tiez tomu neverim, ale ked ti to tam pekne vychadza, tak to skuste :hug: soju si das potom dalsi cyklus. plus vyhovies zelaniu tvojho M, este mu to aj zdorazni, nech potom poslucha a nech papa poslusne lieky na spermijky :-) a tvoj psik je podareny, je netradicny, tak mozno nie vsetkym ludom sa paci, ale vsak to nevadi.

soldi, som vecer reagovala na tu tvoju sestru nezbednu… citala si?

riana, malo by to byt otvorene do 18, aspon myslim…

natulik… veru krasny grafik mas, ved tak ako vzdy a ako vravi majka, plne chapem, ze uz sa ti nechce testovat. ale aspon ze nemusis byt znepokojena a nestastna, lebo tehu je u teba otazkou par tyzdnov :palec:

u mna sa mrcha rozbehla poriadne, ani si nejdem davat ascorutin, aby som ju skratila, chcem vidiet co ten gynex robi. boze, ja som taky samo-pokusny kralik, to je hroza :-) inak som dneska ostala doma, mrcha je silna a nie je mi najlepsie a nejak som sa rano motala a motala az bolo neskoro, tak som volala sefovi, ze bud pridem na obed ked bude lepsie, alebo ostanem doma cely den. v tomto je sef zase v pohode, ked mi nie je dobre, nerobi problemy. :palec: tak snad aj budem mat cas napisat vam (michel a soldi) tie slubene IP.

dievcata, drzme spolocne palce natalci a jej drobcekovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí