Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo jo holky moc děkují,jsem si sedla na balkon,tu profukuje a když sedím,tak je to v poho,ale když jsem sekala trávu,nebo ten plevel a furt jsem se shýbala tak to bylo hnus,jsem myslela,že padnu,tak jsem toho nechala a prdím na to
![]()
Natulaa- hodně pij, dej si něco slaného a vitamín C
Ale já mám třeba běžně tlak 90/50 a jsem v pohodě, nemotám se, nepociťuju to… takže to nemusí být jen tlakem ![]()
bestmolly píše:
a BTproficky…aky ma vplyv spanok na BT???zvysuje,ci znizuje???
chodim spavat zvacsa okolo 22.00,no teraz mam poobedne,o 22.00 len koncim…vcera som sla spat az okolo 1.00 a meriam vzdy o 4.45h…
molly, tak to je asi rozne… napr. ja ked som nespala v noci tak sa mi znizila teplota o 0,2st… potom som raz nespala ale zo stresu a strachu, a bola vyssia aj o 0,3st… ale ked si spala tak kratko tak to nie je podla mna objektivna hodnota… treba spanok aspon 6h ![]()
Jodi píše:
Natulaa- hodně pij, dej si něco slaného a vitamín CAle já mám třeba běžně tlak 90/50 a jsem v pohodě, nemotám se, nepociťuju to… takže to nemusí být jen tlakem
Ahoj holky KO dopadla dobře rano jsem ve sprše měla spinavý vytok ale prý je to k ms ktera by v tento datum jinak byla…mame 196mm a jsme 8+6 tudíž mám termín o 14dní dřív na 24.2 další kontrola 3.8. a už dostanu průkazku a neschopenku joooooooooooo a takový detail jeden živý plod
![]()
natulaa píše:
Jodi ještě mě bolí dneska dost za krkem,tak i z toho mi to muže dělat,asi si ho namažu tou mastičkou co jsem si koupila místo toho TT
![]()
![]()
Ty provokatérko!!!!!
Mili, obří gratulace!!! O 14 dní dřív
?? jak je to možné? To je takový macek, nebo jsi otěhotněla dřív??
A holky, co Chrobáček ??? Víte někdo? Jestli čeká 1 nebo 2 ???
Smouli, Molly, hej to sú príznaky PCO - ale nie sú hlavnými príznakmi…
Baby - pokiaľ máte jemné ženské chĺpky - hoci ich je aj viac, je to OK.
Mne sa od pupku dole začali robiť čierne, tvrdé a dlhé - typicky mužské chlpy. Nebolo ich veľa, ale ženské neboli. Chápete?
Tiež pleť - mala som silné akné, ten metformín mi dosť pomohol. Neberte prosím do úvahy pár vyrážtičiek…Určite ste v škole alebo inde mali spolužiakov , ktorí mali typické akné - vyrážky bolo ihneď vidieť, nepomohol ani makeup, pleť bola pórovitá, mastná..
MS - je nepravidelná, ja som v poslednej dobe mala 50dňové cykly. Keď som mala cyklus normálny - mala som veľmi silnú mrchu (tampon normal mi pretiekol cca do 2 hodín) a išli zo mňa poriadne krvné zrazeniny a bolo ich veľa - doky to nazval myomatózna maternica.
Mrchu z minulého mesiaca som už takú nemala, len 1 zrazeninka vyšla.
Často sa vyskytuje obezita brušného typu - tie, ktoré začnú kňúrať, že sú tučné - ja meriam 170cm a vážim 85kg a pribrala som 20kg. Brucho mám také, že sa mi pravidelne 1× týždenne stávalo, že sa ma ľudia pýtali, či čakám bábo.
Aj keď je pravda, že baba môže mať PCO a nemusí byť obézna.
Jedným z príznakov syndrómu bola depresia a šialená únava - asi z toho zlého spracovania cukrov.
Ja som ani nevedela, ako mi je zle, až kým som nezačala brať lieky. Ako keby zo mňa a môjho vnútra spadol sivý závoj…
![]()
Mili, tak to by vycházelo, žes otěhotněla 3.6.- jak koukám na ten tvůj grafík, tak by to bylo i klidně možný,viď??? Tak proto jsi asi měla ty čáry od začátku tak silný!!!!
no jo bylo jen to nechapu nikdy jsem ovulku takhle brzy necítíla???
…opravuju- tak spíš asi 4.6.- protože 3. nebyl keksík
Ale máš tam i egg, čípek soft,open… Dobře jste načasovali!!!!