Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6651
20.7.10 15:14

Maji, pokud si to ještě dobře pamatuju ze školy, tak štítka produkuje Thyroxin a 3-jod-thyronin… A ještě vím, že na papíru do laborky jsou zaškrtnutý v předposledním sloupečku úplně nahoře :mrgreen:
Zkratky nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
20.7.10 15:14

nicol: a nemohla byt ovu na 13 alebo 15 den? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 15:15
Jodi píše:
Maji, a na endokrinologii si zajít nemůžeš??? Podle UTZ nebo RTG pozná jen jestli je změněná struktura, ale výšky hormonů nepozná… :nevim:

veď si tam aj chcem zájsť. len to asi musím ísť cez interného doktora, aby mi dal odporúčanie, to tam nemôžem asi len tak prísť a povedať, ja som tá a tá a chcem aby ste mi spravili to a to., že?

neviem, ako to funguje. cez interného sa tam dostanem, tam mi spravia odber krvi a s tým pôjdem gynekológovi? či naspäť internému? však som z toho pako. a tam sú tuším dlhé čakacie doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Nicol- já to tam normálně vidím!!! Asi to bude opravdu haluz a nechci tě nijak namotávat…ale u Milli by asi taky nikdo nepředpokládal, že má ovu 8DC /nebo jak to bylo/ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

Máji ano já měla rtg štítky v pořádku a nakonec mám sníženou funkci a v tom muže být velký problém s otěhotněním,moje kámoška měla vysokou hodnotu,začala brát na štítku léky a po 5ti letech neuspěšného snažení a dvou neuspěšných IVF otěhotněla po dvou měsících brání léku

• Citovat
  • Upravit
3539
natulaa píše:
holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že? :pocitac: :pocitac: a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí :pocitac: :pocitac:
:cry: :cry: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 15:17
A právě proto jsem nechtěla testovat :zed: :zed:
m a j a 2 píše:
natulaa píše:
holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že? :pocitac: :pocitac: a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí :pocitac: :pocitac:
:cry: :cry: :hug: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
3539
20.7.10 15:18

natul - tie tvoje grafy !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
20.7.10 15:19

Natulka, ty oslíku…do rána jsi měla vydržet! Teď bys tam podle mně neměla nic ani kdybys těhotná byla!!!! :hug:

Maji, v tom bohužel neporadím…já na vyšetření štítky chodím v rámci povinných prohlídek do Ústavu leteckého zdravotnictví :-P Ale podle mně by to mělo jít přes internistu… Já bych to asi nejdřív řešila s ním a až podle výsledků s gynekologem… Gynekolog by tě na to neposlal??? Podle tvého vyprávění se mi nezdá, že by byl nějakej přičinlivej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
20.7.10 15:20
Maji co je s nima 8-o
m a j a 2 píše:
  • Citovat
  • Upravit
6651
20.7.10 15:21

Maji, tak jsem si to dohledala- zkratky mají T3 a T4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539

jodi - skúsim cez toho internistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
Jodi píše:
Maji, tak jsem si to dohledala- zkratky mají T3 a T4.

dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
20.7.10 15:22

natul, skoda, ze si ho nenechala na rano, ak bol len jeden… ak nie su tehu, tak jediny zaver z tvojich grafov je, ze kasli na teploty, lebo aj tak nemaju ziadnbu vypovednu hodnotu u teba… co z pekneho grafu, ked nekonci na zeleno??? nestresuj sa a nemeraj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
20.7.10 15:22
natulaa píše:
Maji co je s nima 8-o
m a j a 2 píše:

sú krásne - tehulkovské až do poslednej chvíle. vôbec ti nenaznačujú, že sa blíži mrcha.
:cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital