Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maji, pokud si to ještě dobře pamatuju ze školy, tak štítka produkuje Thyroxin a 3-jod-thyronin… A ještě vím, že na papíru do laborky jsou zaškrtnutý v předposledním sloupečku úplně nahoře ![]()
Zkratky nevím ![]()
Jodi píše:
Maji, a na endokrinologii si zajít nemůžeš??? Podle UTZ nebo RTG pozná jen jestli je změněná struktura, ale výšky hormonů nepozná…
veď si tam aj chcem zájsť. len to asi musím ísť cez interného doktora, aby mi dal odporúčanie, to tam nemôžem asi len tak prísť a povedať, ja som tá a tá a chcem aby ste mi spravili to a to., že?
neviem, ako to funguje. cez interného sa tam dostanem, tam mi spravia odber krvi a s tým pôjdem gynekológovi? či naspäť internému? však som z toho pako. a tam sú tuším dlhé čakacie doby.
Nicol- já to tam normálně vidím!!! Asi to bude opravdu haluz a nechci tě nijak namotávat…ale u Milli by asi taky nikdo nepředpokládal, že má ovu 8DC /nebo jak to bylo/ ![]()
Máji ano já měla rtg štítky v pořádku a nakonec mám sníženou funkci a v tom muže být velký problém s otěhotněním,moje kámoška měla vysokou hodnotu,začala brát na štítku léky a po 5ti letech neuspěšného snažení a dvou neuspěšných IVF otěhotněla po dvou měsících brání léku
natulaa píše:
holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že?![]()
a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí
![]()
m a j a 2 píše:natulaa píše:
holky zkusila jsem a je bílý co jiného jsem taky mohla čekat že?![]()
a seru to,už netestuju,pohled na bílý test mě ničí
![]()
![]()
![]()
![]()
Natulka, ty oslíku…do rána jsi měla vydržet! Teď bys tam podle mně neměla nic ani kdybys těhotná byla!!!! ![]()
Maji, v tom bohužel neporadím…já na vyšetření štítky chodím v rámci povinných prohlídek do Ústavu leteckého zdravotnictví
Ale podle mně by to mělo jít přes internistu… Já bych to asi nejdřív řešila s ním a až podle výsledků s gynekologem… Gynekolog by tě na to neposlal??? Podle tvého vyprávění se mi nezdá, že by byl nějakej přičinlivej…
m a j a 2 píše:
natul - tie tvoje grafy !
Jodi píše:
Maji, tak jsem si to dohledala- zkratky mají T3 a T4.
dík
natul, skoda, ze si ho nenechala na rano, ak bol len jeden… ak nie su tehu, tak jediny zaver z tvojich grafov je, ze kasli na teploty, lebo aj tak nemaju ziadnbu vypovednu hodnotu u teba… co z pekneho grafu, ked nekonci na zeleno??? nestresuj sa a nemeraj…
natulaa píše:
Maji co je s nima
m a j a 2 píše:
natul - tie tvoje grafy !
sú krásne - tehulkovské až do poslednej chvíle. vôbec ti nenaznačujú, že sa blíži mrcha.
![]()