Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
simib píše:
No už som späť od lekára.Všetky papiere pre CAR mi dal a zaželal vela šťastia.No tak uvidíme.A inak otázočka.Odkedy sa asi testuje OVU testami na detekovanie tehu?Teda ktorý DPO?Som jak tatar
myslim , ze staci od 11 dpo
ale nie je to stale pravda…teda nie u kazdeho … ![]()
A to ako?A ja aj tak nemeriam moc.Teda tento mesiac len raz.Mňa to moc nebaví.
esther co to znamena nizke ??? ved sa musi ist este na jeden odber ako to rastie, ved podla jedneho cisla to nemozu posudit.
poznala som kocku , co mala okolo 30 jednotike na 14 den po ET a uz ma dietatko…
nech sa neondeju ![]()
Lauritka píše:
jodi tak skororiana no ved my sme pre macky domaci mazlikovia, nie panickovia
presne tak, su to take male potvorky, co vedia s kazdym manipulovat
ale tu nasu mame velmi radi vsetci, co sme doma a uz by sme si ju nedali ![]()
Lauritka píše:simib píše:myslim , ze staci od 11 dpo
No už som späť od lekára.Všetky papiere pre CAR mi dal a zaželal vela šťastia.No tak uvidíme.A inak otázočka.Odkedy sa asi testuje OVU testami na detekovanie tehu?Teda ktorý DPO?Som jak tatarale nie je to stale pravda…teda nie u kazdeho …
Aha.A ty robíš odkedy OVU testy?Teda ak…
esther03 píše:
Jodi, len 4,8
Sakra
![]()
Ale ešte nezúfaj.Možno sa tak neskoro uhniezdilo.
esther03 píše:
Jodi, len 4,8
natul, laurit, zacalo prudko klesat, este vcera rano malo 10. Vraj to urcite nebolo z pregnylu, ten bol vraj uz davno fuc. Proste klesalo a dnes bolo len 4,8 ![]()
simib no ja som robila ais tak od 9 dpo, ale mne zosilneli a potom uz nic.. nie je to fakt spolahlivy ukazovatel ![]()
esthers sakra, a kolko dni si po vklade ???
Simib, podle tabulky pokud máš cykly 30 dní, tak máš začít od 14 DC…Ale mně se to zdá dost pozdě…
Lauritka píše:
simib no ja som robila ais tak od 9 dpo, ale mne zosilneli a potom uz nic.. nie je to fakt spolahlivy ukazovatelesthers sakra, a kolko dni si po vklade ???
Aha.Jasné.Ďalšia velmi individuálna vec.No nevadí. ![]()