Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
soldi, veru ani mne sa nezda, ze by som vobec nemavala ovu.
podla odberov krvi su vraj vsetky hodnoty ok, niekolko krat som si to u mojej internistky overovala. zda sa mi byt poctiva, tak jej verim.
ale ved hruzik tomu dufam prijde na kloub. vidis, dneska som chcela volat do medifery a zistit akym postupom mam odist od tej dokyny k nemu… skleroza ![]()
No vždyť říkám, že magořím…a z tepla asi ne- tady je jen 20°C… Ale psychika je mocná čarodějka ![]()
Ale normálně mě tlačí podprsenka a cítím takový rýpání v děloze jako uhnízďování
/upozorňuju že ani není jistý, že byla nějaká ovulace/…Závěrem bych řekla asi tolik…na následujících 14 dní se musím odstěhovat někam na pustý ostrov a NEBERU s sebou žádný testy
![]()
No a ten článek o psíkovi ani nekomentuju, protože jsem mi to úplně vysává energii…ale věřím, že každému se jednou vše vrátí- dobré i zlé…
No a něco pro rozptýlení- právě posílám CV na pozici stewardky v Arabských Emirátech -to jen tak abych se nenudila… ![]()
A poslední ze samomluvy: myslíte, že je blbý dát manželovi jako dárek večeři+ nocleh v hotelu, kde jsme slavili svatbu? Upozorňuju, že to máme cca 3 km z domova…není to rozmařilost? Poradíte?
jodi, ty si nezmar
strasne ta rada citam, si stelesneny optimizmus ![]()
Jodi píše:
A poslední ze samomluvy: myslíte, že je blbý dát manželovi jako dárek večeři+ nocleh v hotelu, kde jsme slavili svatbu? Upozorňuju, že to máme cca 3 km z domova…není to rozmařilost? Poradíte?
podla mna to blbe nie je a viem ze moj by bol dokonca nadseny
romanticka vecera a este romantickejsia noc ![]()
jodi, podla mna je to super napad. ved nemoze clovek stale dostavat len materialne darceky ![]()
my mame dneska 3. vyrocie svadby
ale chvalabohu sme obaja rovnako tazki pohodaci - obaja sme na to uplne zabudli ![]()
Esterka, ani neviem co na to povedat, velmi ma to mrzi, ze to nevyslo ![]()
Acko dakujem za tvoje slova, samozrejme sa snazim mysliet pozitivne, ale strach tam je a bude vzdy.
Tojka krasna fotka, dufam, ze aj tebe coskoro prinesie aj taku realitu. Tak ako mne.