Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
aj ja sa obavam a pepino uz nechcem ![]()
mouku a tvoj testik ako ???
Kamccaa píše:
Teda Natulo ty opuluješ jo?
Moukus, ale test se teď dá koupit v každý drogerii , supermarketu atd…
No ale kvůli Lauritce vydržím do rána, i když teda dooost nerada.
Lauritko, LH stoupá před MS- ale že by tolik???? ![]()
Moukus, ale test se teď dá koupit v každý drogerii , supermarketu atd…
No ale kvůli Lauritce vydržím do rána, i když teda dooost nerada.
Lauritko, LH stoupá před MS- ale že by tolik???? ![]()
jodi ale mamatest nekupis v supermarketu, len pepino ![]()
lekarne su uz zavrete na pohotovosti maju len shity ![]()
lauri: dnes uz ledva ciarka, takze negativus ![]()
jodi: ale v drogeriach maju shity ![]()
Natulaa- tak to mi sem tu holčinu pošli, taky bych potřebpvala trochu zvednout teploty ![]()
No, já se zatím loučím- jdu do vany a pak asi poprosím manžela, jestli by si se mnou trochu nezakopuloval ![]()
natulaa píše:
Joo já opulujuuu![]()
![]()
![]()
![]()
,holky a co teda ovulujeta,toja a tak ,tak na to nemyslete a pořádně si zaš.....e joo,jinak neotěhotníte
![]()
![]()
![]()
![]()
.Lauri já mám tu teplotu z ní tak zvedlou
Kamccaa píše:
Teda Natulo ty opuluješ jo?
natulaa píše:
mufinka0 (25) pas uživatele
Registrovala se 21. května 2010 na modrykonik.cz. Přidala 440 příspěvků a 1 článek. Snažíme se otěhotnět
mufinka0 – @natulaaa Natul,..mě taky z hormonů bolely a otékaly prsa.. Nechci ti brát naděje, ale když jsem brala 2 hormony, tak po každým mě vždycky bolely… Víš, přijde mi že se na to až moc upínáš,.. Řekl mi psycholog, že páry, které (promiň) se chovají jako vy, tak že pouze opulují, ale že si neumí prostě pořádně lidově řečeno zašuk.t ! Že berou sex jen jako výrobník dětí, ale holka,…věř nebo nevěř tak to není a pokud si to člověk pořádně užívá a nemyslí u toho jestli ono, nebo tamto, tak otěhotní mnohem snadněji. Já taky šílela a myslela jsem že abnormálně, ale ty jsi ještě šílenější.. Neber to prosím zle… Nemyslím to špatně.
Dnes v 19:38 • snaží se • Odpověz
natul to he des..ako sa da nemysliet na nieco,co tak strasne chces? sa to lahko hovori ludom, ktori prd vedia o psychike cloveka…preco by neotehotneli ti,ktori chcu a otehotneli ti,ktori nechcu? to je hovadina, ja ked nieco chcem,tak to dosiahnem a sex je super kazdopadne
![]()
ta z MK len zavidi natula, sice som to necitala, ale som to vydedukovala ![]()
lauri: nie len slovnik
![]()
moukuska píše:
nicol: a nemohla byt ovu na 13 alebo 15 den?
tak to vůbec nevím nemám tento cyklus tucha co se to děje
..holky, a my až si zakopulujeme, tak vyrazíme k moři a nebudeme na to myslet- a budou z toho aspoň trojčata ![]()
Lauritka píše:
neznervoznuj sa. napis jej, ze poznas kocky co sukali len za ucelom splodit potomka a aj im to vyslonech jde do prdele.