Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hej nie je soldi, ale nadej moze byt. videla si moj ovu test ![]()
lauri, 37,4 ![]()
inac tolko som mala kazdy den vecer od kedy sme sa vratili z dovolenky okrem vcerajska, to som mala tych 37,1.
cize este aj vecerne teploty mam ustalene ![]()
mne je velky prd natulaa.. NIC.. vcera akurat ma chytili trocha mrcha bolesti ale dnes som fit ![]()
soldi píše:
lauri, 37,4inac tolko som mala kazdy den vecer od kedy sme sa vratili z dovolenky okrem vcerajska, to som mala tych 37,1.
cize este aj vecerne teploty mam ustalene
ty si dobre ustalena ale tolko mas aj ked chodis alebo sedis ??
lauritka, videla, je velmi pekny ![]()
asi tri krat silnejsi ako som mala vcera poobede ja
![]()
natul, jasne, ze videla, vsak preto sa pytam, ci jej tam mam ist nieco od srdca napisat, vsak vies, ze ja rada ![]()
uz som dlho nedostala ban na mk
![]()
EMIMINO STRETKO MERACIEK:
21-22.august,
KOLIBA JOSU pri ZILINE: http://www.kolibajosu.sk/
kazdy si robi rezervaciu na tento termin sam
mozete mi potom pisnut IP, ze pridete, my uz rezervaciu mame od 20.-22.august…
elllla píše:
baby, tak ak zena naozaj vyciti, ze je tehotna, tak ja to citim.. a ak nie som teraz tehotna, tak to zena nevyciti,,, hadam som to napisala zrozumitelne..
toja píše:
natulamas uz pripravene veci na porod? dufam,ze ano
nicoll, na grafy je tu odbornicka lauritka
mozno bola ovu aj skor, ale uz som Ti raz pisala, ze tu teplotu 37,6 by si si mala vymazat, lebo to si bola chora, cize je len zbytocne matuca. niekomu vyznaci ovulku aj na 8 dpo - ako napr. aj zakup. ![]()
lauri, vacsinou je to po minimalne hodine sedenia a merana ako vzdy- pri umyvani zubov ![]()
soldi píše:
elll, verim, ze dobre citis
a pri miske si to ako mala?
pri miske to bol taaaaky dobry keksik, isli sme naostro od oka datumovo, povedali sme si, ze by bola skoda, ak by z takeho dobreho keksiku nic nebolo… ale som sa nesledovala, mala som vela stresov, bola som prednasat na svetovom vinarskom kongrese vo viedni, mali sme dalsiu medzinarodnu konferenciu tu v BA, tak som si hovorila, ze to su stresy, to su stresy… potom mi to nedalo a poslala som mm do lekarne kupit testy a zrazu tam boli rano dve ciarky… a mne ako doktorandke to az potom trklo, ze nemame poriadne zamestnanie, byvame v byte na dobre slovo, doktorat asi nedokoncim,… nakoniec sme sa rok po miskinom porode zmohli na hypoteku, zmenu prace a zvladame to… PHD nemame ani ja ani mm (ale teraz zase zacne na novom projekte pracovat a vysledkom by malo byt jeho phd), ja mam aspon rndr a som spokojna, nejako mi to nechyba…
ozaj, lauri, super sprava, Janko- ten sestrin priatel- povedal, ze on si necha toho dobermana
![]()
ale ze mu sestra musi zaplatit vycvik. ![]()
a jedneho z tych dvoch malych psikov jej nasi dovolili si zobrat so sebou
![]()
takze ostava uz len ratlicek ![]()
kočky inak vecerne teploty sice su viac ovplyvnene ako ranne,ale mne to vacsinou aj tak sedi..ked ma prist mrcha,tak vecer nevytiahnem nad 37,1 ani keby som si dala zapalovač tam dole