Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy, dneska vůbec nemám chuť být akční- tak koukejete přijít, nebo se zase budu muset pustit do žehlení a uklízení ![]()
Lauritko, Soldi, Nicolko a další…nemůžu se vás dočkat!!!
A kde je Michelangelo????
hezké ránko.. ![]()
natuli -téda to je krásný grafík..
..já měla taky hodně nafouklé břicho,přesně na ms a prostě jen nedošla,jiank sem cítila všechny příznaky ms..
a vidíš
Jodi píše:
PajinkoKdy jdeš k doktorovi??Toji, kam letíte???
zítra jdu na UTZ..dost se bojím,ale snad je to dobrý,moje čárka je silnější než ta testovací,tak snad rosteme..ikdyž já měla ty potray až později,12 a14tt-nedostatek progesteronu,tím miminko nebylo vyživováno a umřelo..snad nás mudr.ohlídá
Pájinko- to už jsou teda parádní dálnice!!! Zítra budu moooc držet palce- a nepochybuju, že vás ohlídají ![]()
taky přeji dobré ránko tedA ** natula** to by zasloužilo testík
nemáš?
pajinka krásné dálnice nic se neboj bude vše oki nemůžeš srovnávat s předešlými,ale chápu tě že máš strach tohle je silný bojovník.
já stoupla ![]()
pajinka111 píše:kde máš teplotu nebo už neměříš?Jodi píše:zítra jdu na UTZ..dost se bojím,ale snad je to dobrý,moje čárka je silnější než ta testovací,tak snad rosteme..ikdyž já měla ty potray až později,12 a14tt-nedostatek progesteronu,tím miminko nebylo vyživováno a umřelo..snad nás mudr.ohlídá
PajinkoKdy jdeš k doktorovi??Toji, kam letíte???
Dobreé ránko ![]()
Pajinka KRÁÁÁSNE! ![]()
Veru ostatné potencionálne tehulky - TESTUJEME ![]()
Zakup- no začíná se ti taky tvořit moooc zajímavý grafík!!!
Kdy budeš testovat ty??
Všem testulkám moooc držím palce!!!
dobré ránko holky,
Zaku jak jste včera oslavili narozeniny?
Páji náádherné kolejnice ![]()
jinak já testík nemááám a testnu až při eventuálním spoždění,včeara byl test negativní,tak nevěřím,že vubec bude pozititivní ![]()
jediný puj přiznak jsou ty prsa,ty bolí jako čert,Minew tys něco brala na štítku,já si právě myslím,že ty prsa mě boli z těch léku ![]()
natul, pekne sa drzis ![]()
paji, tesim sa na fotecku z utz, krasne Ti silneju ciarocky ![]()
minew, kde je foto dnesneho testiku? ![]()
zakup, aj Ty si pekne stupla ![]()
bola si vcera vyvetrat bicykel? ![]()