Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
21.7.10 08:00

pajika presne to iste som mala aj ja tym ze som mala nizky progesteron tak sa zlte teliesko nevyvinulo velmi a babo sa nemalo cim vyzivovat.po 9 tyzdnoch bol koniec…teraz beriem duphaston uz od 11 dna do 25 vraj tak sa lieci to zlte teliesko?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
21.7.10 08:01

dobre ranko :mavam:
tehulky, ale vam to krasne tmavne, drzim palceky :palec: a ostatne nadejne tehulky mate krasne grafiky, veeeelmi nadejne :palec:

minewka: ako dlho beries ten euthyrox,aby som si vedela odhadnut, kedy tak asi mam nadej na otehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4158
21.7.10 08:01

dobre ranko :mavam:
tehulky, ale vam to krasne tmavne, drzim palceky :palec: a ostatne nadejne tehulky mate krasne grafiky, veeeelmi nadejne :palec:

minewka: ako dlho beries ten euthyrox,aby som si vedela odhadnut, kedy tak asi mam nadej na otehu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 08:02

katka, vyraznejsi pokles by bol tak 36,5, nie 36,9 :-P

urcite zajtra zase vyletis. :srdce:

no, Tebe tie testiky pekne silneju, asi si vazne mala uhniezdenie uz 5 dpo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 08:02

tremonti, ano, duphastonom sa lieci zlte teliesko, ale je potrebne ho uzivat aspon pol roka v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
21.7.10 08:03

Minewka- čárky už jsou krááásné!!!

Nicol- a co ty? Nebudeš zkoušet další testík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
21.7.10 08:04
elllla píše:
baby, aj ja zle spim a rano sa skoro budim, takmer stale okolo druhej a okolo piatej a potom mam problem este hodinu spat, pocitam minuty, kym zazvoni budik a sa prehadzujem… aj vcera po praci som bola strasne unavena, som si lahla, ale zaspat som nemohla ani na chvilku, proste to neslo…

Ella, jenomže o tobě už tu je všeobecně známo, že jsi těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
21.7.10 08:04

Soldi ja nevim jen sem zkusila, ale to byl jediny čas bez creamy a měkký krček. od tý doby vlastně čekám, ale takto brzy ovu nemívám, jestli mě nějak neovlivnilo pití Femigardu.

No měla jsem tam „Illnes“ předělala jsem na „Fever“ a zmizlo to. Dala jsem vysoké teploty a ukazuje to na 22dc tak jak si aj myslim, dva cykly byla na 21dc.

Testík jsem zkusila MM10 ale je stejny jako včera, ale to bude asi ten kanálek, jak psali holky tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 08:05

Minew a euthoryx budeš teda brát i během těhu?myslím,že mi taky něco o tom říkal :think:

• Citovat
  • Upravit
1741
21.7.10 08:05
katkamarek píše:
Dobre ranko, tak ja som dnes vyraznejsie klesla, ale snazim sa mysliet pozitivne, ze to je len tym, ze dnes alebo zajtra by som mala dostat. Testik zosilnel, mam aj foto len zase zastupujem kolegynu, teda cely tyzden, tak to neviem odtial pripnut. Ale moj mamatest 10 bol dnes silnejsi ako minewkin a ovu testik ma uz testovaciu silnejsiu.

já myslím že máš teplotu v pohodě.. :pankac: já ji mám taky takovou a testík hodně silný.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.7.10 08:06

soldi ja viem ze za mesiac sa nepolieci ale aj pre istotu keby som nahodou otehu tak aby som ho mala dostatok teda progesteronu.no a pol roka ho budem brat isto-tento prvy cyklus, potom dalsi cyklus augustovy kedy otehotnejem a potom pre istotu este tak do 4 mesiaca:) :lol: :-P :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
21.7.10 08:07

a pokud byla ovu až na 22dc což asi byla tak těhu nemůžu být, protože v tomto hustém prostředí nemůže spermijka přežít ani minutu :) :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
21.7.10 08:08

ahojte, u mn teplota super…
ale ten test :-? sice som tien videla prakticky po minute, ale nejak nezosilnel..tak neviem, co to m znamenat sakra.
a nic mi nie je. ani na mrchu ani nijak :cert:

pridavam foto, nevim, ci nieco uvidite, proste na nervy no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 08:08

HOLKY TĚHULKY KUK http://www.fertilityfriend.com/…24bd10doufám,že vám to pujde otevřít :lol: ,už jsme se na to jednou dívali :wink:

• Citovat
  • Upravit
1741
21.7.10 08:09
soldi píše:
nicoll, a dnes si test nerobila?
ano, berie do uvahy aj krcok. a ked si to skusala, vymazala si tu teplotu, ked si bola chora? aspon si k nej daj ze fever, alebo nieco, lebo to vazne pletie.
myslis, ze ovu bola toho 15 dc?paji, no, ja pred ms nic necitim, takze moj jediny akoze priznak je ta nespavost :-P
a este stale nic nove nepribudlo? unava? nejaka zmena chuti?

tak unavená su a pěkně,ale to poslední 3 měsíce-na mě chodí ta jarní unava později :mrgreen: ,to už sleduju kolik let..ale je fakt že ted su unavená asi víc..normálně přes den nikdy neusnu a ted když si chvilku lehnu,tak na chvilku usnu i u telky a to se mi nikdy nestane a ted skoro pokaždé,chutě žádné a ba naopak spíš mám nechutenství,mám dole 2kg..ale špatně mi není ani trochu..když sem čakla dcerku,tak sem měla hroznou chut na sladké,normálně to soro nejím..ale tenkrát sem s e tím ládovala a pak slané ovčí sýry,to sem si chodila kupovat ve velkém.. :pankac: :mrgreen: ..ted zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí